20101230

tak ade kene-mengena :) hihi


cakk ! heyy heyy, rajin aku hari nie. hehe.
semalam penat gilos. ehem ! sebab ape, tak payah lah gtaw. daripade korang terase, baeq lah aku sorang jeh terase. hehe. yup ! aku akui, tulis blog nie memang kene menjaga hati ramai pihak. betol tak ? sape setuju, sila senyum nampak gigi sampai habis bace entry nie. :D hiiii~

macam-2 hal dorang sume nie, korang kene lah respect aku. jangan lah maen cekaww jeh. klu korang respect aku, aku respect korang balik. aku harap, selame aku ber-blogging nie, aku tak pernah sakit kan hati mane-2 pihak. haraplah. kalau ade, aku mintak maaf sgt-2. aku bukan nye kenal org yg dtg blog aku nie. name pon blog nie terbuke untuk sesape jeh yang nak bace.
kalau tak, dah lame aku privacy kn blog nie. aku xnak lah kecoh-2 privacy kn blog lah, itu lah. huhu. 

oke-2. entry kali nie xde kene mengena dengan bebudak blog eh ? hehe. aku nak nasiht kn kwn sekolah aku jeh. ceyh ! macam baguz jeh aku nak nasihat-2 kn org. ye tak ?
xpe xpe. aku harap, dye bace lah entry aku kali nie.

hurm. setiap kali kalau kita nak memulakan persahabatan, perlulah dengan care yg baeq kan. care yg memang ikhlas. bukan sebab terpakse, or senang ckp HIPOKRIT. kalau aku lah, mula-2 memang lah aku ade rase malu, then dh lame-2 baru boleyh tegur, borak-2, gelak-2. memang care aku. aku tak macam org lain. senang berkawan. aku mmg pemalu. AHAKS ! :P
bukan pemalu yg sengal-2 tuh, aku tak suke byk ckp and kalau aku tak kenal org tuh or tak rapat nan orang tuh, memang secare automatik mulut aku terdiam and tak ade topic nak bual. yeah ! itu aku. :)

aku pernah jugak berangan nak jadi org yg byk ckp nie. :P

tp, kwan aku nie lain. memang dari first time aku kenal dye, dye memang happy go lucky ar. memang mulut dye ringan tegur org. aku yg dh lame kat situ pon, xde lah macam dye. dye yang tegur aku dulu. hehe. sengal kan aku ? memang rapat gile ngan dye. 

bila dah masuk sekolah menengah nie, kitorang terpakse lah berpisah kan ? sekolah lain-2.
so, aku dengan dye dh jarang contact. dye duduk asrama.
bila cuti jeh, aku selalu lah lepak-2 ngan dye. setiap kali kitorang jln-2 ke, musti dye sedih.
aku happy, tapi, dye sedih. pelik jugak aku. huhu. semalam, aku tanye dye. 
rupenye kawan-2 sekolah dye tak sesuai dengan dye. okeyh, aku paham sgt. 

kan aku dah kate, dye nie memang rajin tegur org, rajib bercakap and sume nye lah. kerja dye, asik nak jage hati org jeh. hati dye, tah sape jage, dye tak kesah pon. asalkan hti org uwh happy jeh bila dengan dye. hurm. bile jd camnie, aku tak happy weyh ! dye asik sedih je. tp, depan-2 dye pure-2 happy. ape nie ? tak best ! 

aku tak boleyh salah kan dye, dye nak jage hti org. kwn-2 dye yg pelik. 
bile kwn aku nie banyak ckp, kwn-2 dye merajuk dengan dye. heyy! korang pelik tak ? pelik sgt. alasan kwn dye merajuk, 'kwn dye seorang yg pendiam and kwn aku seorang yg byk ckp'
ehh ? salah ke, kalau aku lah. aku lg suke kwn yg byk ckp, senang nak bwk berborak. :P
hurm. pening-2. penat gilos aku melayan duke dn lare dye spnjang ade kt hostel. hurm. sabar je lah. dugaan. 

heyy-heyy. nak tawu tak ? fahmi yg aku minat uwh, ade aweks. auww.. cun meyh! hehe.
follow dye. serbu blog dy. hehe. xde la. :) gurau jeh. follow aku lah ! haha :P

p/s : phone aku dh mereng. setiap kali aku on jeh, dye ckp insert sim. gilos ! menci aku. mcm mna nak mcg nie ? argh !! ade sape-2 pndai nak buat dye sehad ? haha. mane tawu awk bg dye kiss, terus elok dye. phone sye nie gatal ckit ! haha. :P


saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥