20101208

Tag Akak AMOI ^_^

Assalamualaikum korang !
hehe. selamat tgh hari and segala selmat kat korang.
bukan kassim selamat oke ??
semalam kan kan kan,
ade sorang akak nie kan..
dye kan.. dye..
dye ugut sye !
woah ! saye takot, sye takot. saye larikan diri dari dye.

wekkk ! haha. harap bersabar. mane de dye ugut aku laa.
dye bagi aku tag. hihi. :)

kejam kan aku nie. huhu. XD

thnxs akak ! syg akak. :)

ape ape ? nak ngorat ?? wesh. xboleyh. haha :P

okeyh, tag dye agak lain ckit. hehe. aku suke. menarik. :) 

A
~ abah
ABAH !! ida nak coklat ?? hehe. :P abah aku name Zainal bin Zakaria. aku syg dye !! muah muah. :)

B
~ buku
aku suke bace BUKU cite. lalala~ tapi, bukan yg dongeng nye eh. aku suke bace novel bdak-2. haha. best ! kkak-2 aku pon dah start bace lepas kene ugut ngan aku. hehe. POPULAR ! kaww di hti ku. HAHA !

 C
~ chocolate
ehem ehem ! pade yg nak bagi aku COKLAT. sila bagi. haha. jgn pkir dua tiga kali, aku terime je. hehe. xde laa. aku suke chocolate. tp, kdg-2 aku tak suke mkn coklat. 
[tp, aku rase, kdg-2 tuh, xpernah muncul time aku mkn chocolate. haha. :P]

D
~ duit
aku suke DUIT ! hehe. sume suke duit kan ? bhahah ! dont worry. aku tak boros. lalala~~  $_o haha !

E
~ Emak
emak tersyg !! muah muah. Safiah binti Shafie. luv u ! <3

F
~ ferb
korang kenal ferb sape ? haha. pakwe aku laa. haha. xde laa. kartun phinease and ferb ! suke tgk. haha. :)

G
~ gagap
haha. gagap ? bukan aku. aku okeyh oke ? haha. aku nak cakap kt kowang, pakwe kkak aku, zati .. name dye TALIB GAGAP ! haha. XD

H
~ hujan
hari nie tak hujan lah weyh. huhu. panas. tapi, aku suke band HUJAN ! hehe. 

I
~ ida
ehem ehem ! kenal tak ? haha. aku laa. dari kecik family aku panggil aku IDA ! erm. kalau gendut tuh, abaikan je. =.=" haha. kkak-2 aku suke panggil aku gendut. :P

J
~ jalan

cuti nie nak gi JALAN-2 ar. huhu. jom laa.  -___-
K
~ kakak

aku ade empat 4 KAKAK ! haha. ramai ta ? abang xde. haha.
1st, kak long. :P
2nd, kak ngah XD
3rd, kak lang =)
4th, kak chik ('',)
haha. saje je xmo gtaw name. klu ckp cmnie, baby2 pon tawu ckp. haha. :P
ade 4 kkak, ade sorang Kaka. lalala~

L
~ lasak
emak aku cakap, aku tidor LASAK. erm. kaki aku mase kecik-2 banyak kesan kene cubit taww. huhu. nie sume sebab kakak-2 aku selalu cubit-2 kaki aku sebab aku tidur lasak sgt. haha ! yes ! pdan muke ! kene tendang. tp, aku kene cubit. :P

M
~marshmallow
aku suke mkn MARSHMALLOW ! haha. cute-2 je. klu picit, dye kembung balik ! muah-2. sdp nye. ^^

N
~ ngangkung

what ?? best ke cite nie ? hehe. pelik la tajuk dye. NGANGKUNG ? erm.. tak pham. =.='  haha
O
~ osom
haha. betol tak aku eja ? OSOM  ! hehe. aku tak pernah menang klu men osom nie. erm. klu korang org bandar, korang panggil. rock paper scissors.
haha. aku selalu klah. huhu. :P

P
~pondan 
aku tak suke PONDAN a.k.a bapok. wekkk. :P
nampak pon aku rase geli ! wesh.. 

Q
~quek quek

hohoho ! Q ?
aku buat bunyi itik je la. haha. QUEK QUEK ! XD
R
~rock 
haha. status facebook aku hari tuh aku tulis pop ROCKs ! hehe. :)

S
~ Saiyidah
cak cak cak !
haha. cicakman! hehe. name aku nur SAIYIDAH kan ? ade separuh buku cakap, name aku bermaksud : Cahaya Penghulu/Ketua. haha. :)

T
~tong
kucing kat umah aku name TONG ! haha. cute tak name ?  lalala. lantak laa. aku suke name dye. hehe. sebab ape ? sebab dye gemok macam tong drum ! haha. lgi satu, sebab muke dye kemek je, mcm tong kemek. HAHA !

U
~ ungu
aku suke warna UNGU ! haha. bahasa omputeh kate purple. lalala !

V
~ vote
vote for me !
taip AFUNDI ida dan hntar ke 999. hahaha ! jgn ! nnti aku kene tangkap. :)

W
~ wawa
what ?? aku sebut name kaw dlm blog aku ? haha. WAWA a.k.a azwa . aku syg ko ! hehe

X
~ xxxxx
x for X-RAY ? haha. pernah gak buat x-ray. :P
Y
~yup
YUP ! aku suke gelak. haha. :D
Z
~ z
huhu. kwn aku suke ejek aku Z ? haha. xpe, name abah aku popular. wekk! korang jelez ! haha !








yes ! dah siap. hehe. penat ouh.
huhu.
pagi tadikan, lepas subuh.. aku tidor balik. hehe. 
[tabiat buruk! jgn ikot. :D]
pastu dlm kol 8.20, ade org hntr msej. wesh ! terkejut aku bile JUSTIN BIEBER nyanyi kan aku lagu STUCK IN THE MOMENT.
haha. ingt kan mimpi ! lalala~

ko tawu sape hntar mesej ?
xtawu kan ? haha. dak Farah Najwa Roslim. weyh.
terkejut gak. hehe. 
aku bukak je msej, aku bace



- Farah Kecik :
ida ! cepat bukak tv channel 702. justin bieber ade kt oprah.
8.23 am.

hehe. baik nye farah ! hehe. syg najwa ! lalala. :)
dpt tgk sekejap pon jadi la. hehe.
JUSTIN ! i luv u. hehe. jgn marah taww ! :P

ilysm ! <3 dedddaaaa~ 





saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

2 comments:

miyoshu212 said...

erkk..panjang betoi tag ni..rajin nye buat...hehe

ida zainal said...

hee~ xmo mghampakn mne-2 phak. haha. tgh rajin time nie. hehe. :)

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥