20101204

hari SABTU yang indah ! haha. =)


heyy-heyy! 
Salam korang. =)
hari nie mendung je kan ? kan ? hehe.
akue suke akue suke!

pagi tadi.. mandi lambat sgt ! hehe. tp, skunk aku dah mandi oke ??
dah wangi daa~ hehe
tawu sebab ape ? ehem ! akue bangun lambat sgt ~
hohoho..

then, aku tengok kartun ! mesti lah lagi lambat aku mandi kan ? hehe.
tengok cerite doraemon~
lalalala. best taw ? korang tawu ape.. hehe. oke-2 aku gurau je. :)


habis doraemon kol 10.. aku tengok phinease and ferb plak.
hehe. pastu, aku tengok tarzan~
haha. mcm owg gilos je aku tgk ngan kkak-2 aku. gelak-guling dpn tv. XD

hbis tarzan dalam kol 12, baru aku mandi.
hehe. tuh pon sebab kak long aku suruh. dye nak ajak jumpe kwn dye.
ehem ! kalau kak long tak ajak, aku tggu sampai kol 12.30
hehe. tuh paling lmbt. :P

time nak balik tu, dak zatot a.k.a izzati, akak akue..
dye ajak gi kedai gunting rambut.
hehe. aku pon nak gunting..
:D

tp kan, nape aunty kedai tuh potong pendek sgt ??
huhu. dah mcm rmbut amoi-2 kat situ da. haha. teruk tol laa
itu pon, kak long n mak aku kate canteq ?
huhu. xpe xpe. nnti dye oke! haha. 
[BENGKOK RAMBUT DEPAN AKU!]

balik je terus aku solat + mkn, aku bkk fb
hehe. oke laa. aku off9 kejap then on9
pastu, aku chat ngan someone ni taww
name dye
Ddt Akira Lerr

erm.. siriyesly, aku tak kenal dye sape.
haha. dye kate name dye Shahrin Bin Shukri
haha. lantak la deyh. aku takut gak chat ngan org yang aku tak kenal
hehe.
malam semalam kan, ade org tuh name dye Emine Berber Berber.

haha. nie lagi sorang kod.
dye org turki.
erm. dye ckp BI pekat sgt.
haha. aku dah cakap dah aku tak berape terer dlm BI nie.
tp, dye still ckp cm biase. haha! ngeng tol.
aku dah ckp, yang aku still study and english aku teruk..
tp, dye ckp pape tah
hehe ! pastu, terus aku tak lyn. malas la..

XD

dan ! aku happy la hari nie !
syg korang yg buat aku happy. haha.. 

tp, aku tak suke part adeq angkat hari nie. haha. aku tak minat ! aku tak minat !
geli jew. :P welk ~~ aiman hanif !! benci kaww ! =_= grrr!

p/s : byk blogwalking jd silent reader.
heee~ malas nak jerit-2 kat shoutbox. haha. =)




saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥