20101215

BENGANG ! :)




Salam awak ! awak sihat ? heee~ kalau awak tak sihat, sye hrap awk sihat la. HAHA. kecian awk kan ? huhu. mkn lah ubat. sye xnk awk tak larat blogwalking lg kt blog sye nie. haha :P 


tajuk entry nie ckp ape ? BENGANG ? eh ? iye ke. cube awk tgk betol-2. bengang ke bengong ? HAHA. sye nak eja bengong sebenrnye. tp, asal tah tak leyh pulak delete. :P so, saye punye tajuk entry kali nie bengang laa kan ? sye terPAKSE jugak buat stu entry berisikan bengang~ lalalala !!


sebenarnye, saye tak suke bila buat kerja orang yang sruh. paham ta ? sye tak suke org sruh sye buat kerja. huh ! itu lah maksud sye. jujur lah sye ckp kt sni. kat sape lg sye nak ckp ? awk-2 la. :') nie sume menyebabkan, kerja yang saye buat tuh, xdpt ape-2 ganjaran. sama ade, pahala or ape-2 je la. sebab saye buat tak ikhlas. rugi kan saye ? kdg-2 dlm hti sye, sye marah-2 time saye buat kerja tuh. dan. kdg-2 sye beristighfar balik. teringtkan, saye tak dpt ape-2 pon klu sye buat kerja tuh tak ikhlas then, sye marah-2, kan ? tp. susah lah. jarang hti saye dpt kwl perasaan marah yg membuak-2 uwh. erm. teruk kan saye ?


bila sye bersemngat nak buat kerja or mmg mood sye baeq time tuh, sye buat betol-2 lah. org tak suruh buat pon, saye dh hbis kan kerja-2 tuh. tp, bila saye dh habis buat kerja-2 tuh, orang pulak complent. huhu. sedih tawu ? org suruh saye buat balik. okeyh, saye buat. tp, tlong lah. jangan lah awk ulang-2 balik ayat yang same. maksud sye di sni, awk ulang balik ayt awk yg td kt saye. saye tawu, kerja yg mula-2 td dah salah. saye cube betolkan balik kesilapan sye tuh. awak tak payah lah ckp lg, saye geram tawu tak. huh ! penat dgr. walaupon niat awk ulang-2 tuh nak ingtkan saye, nak melawak-2 ngan sye, saye terase awak taw ? awak suruh buat itu, awk suruh buat ini. sabar lah awk. tgn sye dua je. jari saye sepuluh je. huhu. nie yg saye dah mule nak touching-2 nie :P 


saye tak suke paksaan, terpaksa, memaksa atau dipaksa. jujur saye ckp. kalau nak mintak tolong dgn saye, awk sabar lah. saye pon bukan nye tawu sgt buat benda-2 nie. dan, kalau awk nak sruh sye tlong awk. awk terang kan betol-2 kat sye. saye tak paham dgn arahan yg kelam kabut. yang tak tentu arah. kejap awk suruh saye buat itu, tak sempat saye nak hbis kan arahan awk yang first, awak suruh saye buat itu pulak. hurm. awak terang kan tak betol, awak nak marah saye plak. awak ckp saye tak paham bahasa. awk, saye taw saye bukan nye pndai sgt. tp, jgn lah ckp cm tuh. sedih saye. 


kalau awk tgk saye diam tuh, maybe saye penat. saye tak nak menunjuk perasaan pulak kat awk. tp, kdg-2 muke saye dpt menunjuk kan, bila time saye marah, saye tak puas hti, saye terasa. huhu. kalau awk perasan, bagoz la. saye pon tak nak ckp kat awk. saye tawu, dye tak akn bace blog sye. HAHA. dye pon tak tawu agaknye. dan, saye dpt rase dye tak pham pon ape yg berlaku. siriyes saye ckp, hri nie saye penat sgt. dri pagi, saye kene tlong makcik saye. petang saye tlong dye lg. saye penat. hri-2 saye buat bende yang same. muak saye. :P


hari nie, saye silent kan phone saye. tension taw ? awak asik nak call je. saye angkat, awak tak jwab. awk bisu ke ? ke awak nak tgk saye marah ke tak klu awk tak cakap ? kalau awk bace blog saye, entry saye yang satu nie ! saye bgtawu awk, saye marah sgt ! saye bengang sgt kt awk ! saye tak suke awk buat cm nie. wlupon awk tak tawu yg saye penat hri nie, saye tetap nak marah awk ! awk dh byk kali buat bende yg same. saye tak suke ! dua pluh empat jam awk nak call. heh ! saye pon ade life saye sendiri. ade time saye nak rehat. saye nak jugak lepak-2 ngan family saye. saye nak jugak tgk tv ! saye nak jugak org lain call sye. hehe. :) asik awk je. bosan saye. !! 


intan, saye mintak maaf kat awk sebab tak jwb call awk td. yup, seperti yg awk tawu, saye silent kan phone sye. saye hrp awk pham kan ? saye pon tawu, yang awak dah tawu kenape saye penat pg td kan ? HAHA. baeq awk diam-2 je. jgn cerita kat org lain. buat pengetahuan awk. kambing belakang umah saye tuh, dah breakfast, saye je tak sedar. dan dye baru je lepas kene air hujan. pakcek saye biarkan dorang mkn rumput-2 smbil menikmati suasane romantik ala-2 hindustan brsame kwn-2 dye. HUJAN ! saye mintak maaf lg sekali. huhu. 


nina. saye nak ckp thnxs kat awk sgt-2 !
bila saye bukak facebook hri nie, saye terus bukak msj-2 saye. ade name awk. so, saye cepat2 then, ada gmbr krtun. auww ! saye suke. hehe. thnxs nina. <3



haha. tengok lah kami ! comel kan ? ^^
dari kiri : intan, alisha, tasha, SAYE !!, arissa <3
ouh awk ! saye suke sgt. hehe. 


intan ! awak betol-2 rock. haha. same mcm awk yang real. :)
lisha ! awk. saye tergode dgn awk. haha. <3
tasha : wesh ! cun beybeh !
arissa : u look sexy, baby ! haha. saye tukar ayt PUTERI dalam cerita chapalrela uwh. hehe. ^^

okeyh lah awk sume, saye tawu. awak pasti merindui saye. HAHA. kalau awk marah atau terase ape-2 dlm entry nie. sila buat entry 'saye BENGANG !' dalam blog awk. hehe. awk boleyh hntr kan link entry tuh, kt comment box entry sye nie. saye pasti bace dn kite boleyh kongsi cerita duka ini bersame-2. ^^ wheee ! syg sgt kat awk. <3

saye mau mandi. penat sgt ! lepas mndi, saye nak teruskan rutin harian sye. hehe. FACEBOOK akn mnunggu sye di ruang menunggu patient2 klinik sye. klinik ape ? dirahsiakn buat sementara waktu. deddaa awk-2 sume. syg awk ketat-2 :')



saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥