20101227

SEKOLA ? :)


Assalamualaikum awk ! eh eh ? awk kenal saye ? haha.
dah sarapan ke belom ? cepat-2 mkn. kejap lg dh kol 12. jgn sarapan lg. korang harus tlong mak korang kt dapur dah. haha. betol tak betol tak ?
jangan tanya kenapa aku masih menulis blog eh ? hehe. mak aku dah masak. :P

tawu tak ? nanti aku dah nak masuk sekolah balik !
argh ! tidak.. malas nye. huhu. oke-2. sebenarnya, nak masuk form 2 nie or nak masuk sekolah nie, aku tak rase malas pon. heee. yang buat aku malas nie, time nak jwb exam. 
ahah ! malas lah awak. aku tak baca apa-2 pon. haha. bagos tak ?
contohi saya. peace ! :)

aku cume buat latihan math and geografi !
ehem ! rajin tak ? hehe. :)
lepas tuh, aku pegang buku science and sejarah. pegang je taw. jangan salah sangke. hehe.
ini bermakna, nur saiyidah binti zainal bin zakaria bin.. eh eh. aku dah melalut. hehe
tidak study ! aku bangge. hehe. :P

pagi tadi a.k.a pada jam 7.42 pagi, saya dah bangun untuk mandi dan bersiap-2.
nak buat ape ? gi sekolah lah, belaja ! haha.
xde lah. aku gi beli buku. hehe. :)
merempit beb ! naik moto. hehe. laju gilos ! sekejap jeh aku jadi minah rempit. HAHA :D
ingat kan jumpa lah kwn-2. hasilnya, aku jumpa bebudak sekolah rendah aku jeh. haha
adoii. time nak balik uwh, aku naik bus lah. hehe. tgh duduk, nampak pulak awek saye dengan adeq-2 dye tengah makan. adoiyh. tak ajak saye eh awk !
sampai hati. hehe. tak pe tak pe, makan elok-2 eh ? haha. 

saye syg awek-2 saye ! haha. 



saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥