20120825

Be Alright.

Assalamualaikum, hye? Nama kita Nur Saiyidah binti Zainal. Hari ini kita nak share sebuah lagu yang bertajuk 'Be Alright' by Justin Bieber. Salah satu lagu favourite dalam album Believe. Actually, semua favourite and seriously kita tak berada dalam keadaan yang baik malam ini. Need a doctor called Dr. Bieber. Pfftt -.- Kay, jemputlah dengar lagu Justin Bieber ni, buat macam rumah sendiri kay?

Ooh, Ooh..

Across the ocean, across the sea
Startin' to forget the way you look at me now
Over the mountains, across the sky
Need to see your face and need to look in your eyes
Through the storm and, through the clouds
Bumps on the road and upside down now
I know it's hard baby, to sleep at night
Don't you worry

Cause Everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight
Through the sorrow,
And the fights
Don't you worry,
Cause everything's gonna Be Alright,ai-ai-ai-aight
Be Alright,ai-ai-ai-aight..

All alone, in my room
Waiting for your phone call to come soon
And for you, oh, I would walk a thousand miles
To be in your arms
Holding my heart

Oh I, Oh I...
I Love You
And Everything's gonna Be Alright, ai-ai-ai-aight
Be Alright, ai-ai-ai-aight

Through the long nights
And the bright lights
Dont you worry
Cause Everything's gonna Be Alright, ai-ai-ai-aight
Be Alright, ai-ai-ai-aight

You know that I care for you
I'll always be there for you
Promise I will stay right here, yeah
I know that you want me too
Baby we can make it through, anything
Cause everything's gonna Be Alright, ai-ai-ai-aight
Be Alright, ai-ai-ai-aight
Through the sorrow, and the fights
Dont you worry
Everything's gonna Be Alright, ai-ai-ai-aight
Be Alright, ai-ai-ai-aight

Through the sorrow, and the fights
Don't you worry
Everything's gonna Be Alright..
Thanks to : DirectLyrics.

Okay :) Lagu best. Tenang sikit jiwa. Byebye *lambai-lambai tangan.

P/S: 
Saranghae Justin Bieber ;P Haha, mix.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20120818

Selamat Hari Raya ♥

Hello  Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua umat Islam :)

Sebelum apa-apa, kita nak minta maaf atas semua salah dan silap kita sepanjang tahun ni. Manalah tahu kan ada yang terkecil hati ke, terlepas cakap ke, mulut tercapoi ke. Sorry sorry :')
May Allah accepts our prayers this Ramadhan. Insya-Allah. Sedih jugak sebenarnya nak tinggalkan Ramadhan, tapi dalam masa yang sama happy sebab esok maybe raya! Hihi. Insya-Allah, kalau anak bulan dah keluar, esok raya lah kan?

Semua dah siap kut, rendang, ketupat, kuih raya and ape tah lagi? Hee, kecuali kita je yang tak siap-siap. Huhu. Kuih raya yang kita buat tak sedap, spoil. Mak kata tak payah hidangkan kalau ada orang datang. Pfft -.- Sedih den. Penat taw buat, sampai tergolek-golek. Last-last, bila berbuka nak rasa, tak rangup :P Apa lah?

Hari ni berbuka mee goreng ja. Beras da habis, isi dalam ketupat. Penat, petang tadi kita dengan kak ngah masukkan beras yang dah rendam dalam ketupat. Made by my abah, kak long, kak ngah, kak wany. Yeah (Y) 

Kak Izzati? Dia buat apa ek? Haha, dia tengah lipat baju. Pagi tadi pukul 7 pagi pergi dengan dia and abah dekat pasar borong mana tah? Penat gila, ramai orang. Sempit gila, ohh semua gila-gila. Sampai rumah, terus tertidur. Penat sangat.


Mak dah penat, dari pagi tadi bekerja keras. Abah? Ada dekat luar, tak tahu tengah buat apa. Hee. Kak long and kak ngah tengah siap-siapkan barang nak berbuka. Wany tengah tengok Shin-chan. Kita? Tengah menaip. hehe.


Okay, dah nak berbuka. Selamat Berbuka :') Amir dah sampai kampung, take care. Seronok gila kampung jauh-jauh. Kampung kita depan rumah je :D Byebye, till we meet again.


P/S:
Assalamualaikum Aidilfitri :)

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20120802

Super Power Rangers Good Luck, Friends :>

Hye Assalamualaikum :) Woah, rindu sangaaaaaaaat nak menaip dekat keyboard ni. Hehe. Oh, belum terlambat kan nak ucap Selamat Menyambut Ramadhan? Hihi, Selamat Berpuasa semua 


Tahukah anda saya sedang mengalami 'Bieber Fever Believe Belieber'? Ceh, apalah. Trial dah dekat, heboh dengan Bieber. Entah? Selama ni tak pernah guna account twitter, tetiba activekan balik. Bila dah start twitegh~, semua fasal Bieber. Agagaga ;D
Guys, let's try to watch this ----> 'As Long As You Love Me' music video. Rawrrrrr  Super-duper ohsemm :) "I love her " Grrr, berapi-berapi. Hehe, no wonder lah semua orang bising-bising "ALAYLM wouldn't dissappoint the Belieber!" Yes yes, ALAYLM never dissappointed us. Heh :)


Lari dari tajuk. Kita tahu tu -.-'


Next week bersamaan 4 hari lagi iaitu pada 7 August 2012, semua pelajar tingkatan tiga 2012 di seluruh negeri Melaka akan menduduki peperiksaan percubaan Penilaian Menengah Rendah. Okay, selamat menduduki peperiksaan. Hatiku berdebar-debar kau tahu? Huhu. Tak bersedia? Macam teruk sangat bunyi dia. Kaykay, apa-apa pun, Good Luck kawan-kawan :)
To all my friends, 3 Beta and kawan-kawan Alfa, Gamma, Delta, Theta, Kappa, Omega, Sigma, Lamda, Epsilon, dan ada lagi ke? Sorry kalau tak mention, hehe, good luck eh? Sebelum buka kertas soalan baca doa dulu, baca arahan betul-betul and jawab elok-elok! Yeah, nasihat untuk kita juga :) Untuk kawan-kawan yang dikenali, good luck jugak! Wish you all the best :>


Pray for me  burrrr, takut :/ Perasaan sama macam nak jawab trial UPSR dulu. Hehe. Insya-Allah, semua berjalan dengan baik. Jaga kesihatan. Jangan main hujan, hehe. Aim for straight A's! Super Gemok A ;D Teringat Madam Suzie cakap dengan Syami, Spageti Ayam Gemok Berempah! Mwehehee 


Back to the square one, ceh, good luck! :3

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥