20141218

Bermula Semula. Ya?

Salam alayk. Hello earthlings ♥
Life ain't easy but we must keep on moving.

Seems like the whole page dah penuh dengan habuk yang tebal. Ehhhh ke computer korang yang dah berhabuk ni? Haha lawaktaklawak ida. Semua orang serious haha.

Hai. ((awkward introduction evahh)) Sigh. Dah lama sangat blog ni terbiar maafin yaa? Sebenarnya saya dah lama tak menaip hah bohong bohong. Whatsapp hari-hari boleh pulak ya? Haha. Maksud saya 'blogging'. Yup. Busy mungkin. So marilah kita bermula semula ya? Haha take good care of me with this not-so-brand-new world; blogging world. Ayuh semuanya. Let me start the post with basmallah :)

I'm officially an ex-student of MRSM PDRM Kulim yay. *Drum roll. I've been too far in this blogging world. Kan? Since form 1 can you believe mehh? Haha. Tapiiiii, all of those posts were all randomly about my life. So I hadn't put a lot of good info in there. Hah. Banyak mengarut sebenarnya. So here I am. Going to spread the love and everyone can have it. Haha ginilah ya cakap bahasa kampung lagi senang. Almaklumlah asal dari kampung sahaja. Saja beramah ramah dalam bahasa omputeh. Haha. Gedik sebenarnya. Munasabah sikit bunyi alasannya.

Baiklahhhhh don't have any point. Haha. Nanti lagi sekali ya kita bermula semula. Ya? Ya?

P/S:
Kita ni perlu sentiasa bersangka baik. Husnudzon dalam bahasa indahnya. Hm. Sekarang ni cuba kau bayangkan orang pun sibuk berburuk sangka terhadap kita pada masa yang sama kita berburuk sangka pada mereka. Semua pun buruk. Sampai bila? Hish. Bukan mudah. Tapi inilah dia. Cuba positif ya.


saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥