20121106

Keep Calm.

Assalamualaikum. Hello peeps.

Erhh hello? *lambai-lambai tangan. Nampak kita tak? Pfft mesti korang cakap "Apa kau ingat aku buta tak boleh membaca!" Woo woo keep calm. Relaks relaks. Hehe :) Andaian semata-mata.

Esok bersamaan 7 November 2012 semua pelajar tingkatan 3 di SMKDDS, Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Dol Said, Melaka akan mengakhiri zaman tingkatan 3 kami di sekolah. Esok hari last sekolah buat kami. Mohon jealous. Awal kan? Disebabkan kami pelajar-pelajar form 3 ingin menghormati kakak-kakak dan abang-abang yang akan menduduki peperiksaan SPM pada hari-hari berikutnya, pengetua terpaksa melepaskan kami sedikit awal dari pelajar-pelajar lain. Oh ye, good luck brothers sisters. Do your best.
Mood guwa sebenarnya tak berapa nak baik minggu ni. Masalah peribadi ye. Harap faham. Tetiba tarik muka dengan kawan-kawan walaupun tak ada magnet menarik arus magnet. You know what I mean is when the north pole (N) attracts with the south pole (S) Ohh sudah-sudahlah mengarutkan? Pembaca menyampah okay. Ulang suara MENYAMPAH.

Well, esok last sekolah. Yuhuu (Y) Seronok tak terkata. Esok nak bawa camera okay. Tapi malu ah nak ambil gambar dengan kengkawan. Diorang cantik-cantik. Guwa? Hodoh je. Mweheee mental breakdown. This is a breakdown breakdown. Haha tetiba rindu Tiffany Alvord.
Hope esok mood aku datang balik. Sedih weh sedih. Bila aku takda mood. Kawan pulak tak membantu, lagi aku down. Haha. So aku ambil keputusan drastik untuk mendiamkan diri. Muka diorang agak risau tapi aku tak nampak effort diorang untuk pujuk aku malah siap jauhkan diri dari aku. Rasa nak tampar je. Haha. Mungkin diorang rasa aku perlukan time and space untuk pulihkan keadaan mental aku kut? Aku memang sensitive. So aku ngaku awal-awal aku memang tak pandai nak kawal emosi aku. Huwaaa :'(
Rasa-rasa dah sepuluh kali aku bagitahu, aku memang tak pandai nak jaga hati orang. So better watch out! Aku selfish. Memang itu diri aku. Harharhar. Esok aku nak happy-happy. Taknak ah menyodeh. Mesti kawan aku ambil hati dengan aku. Hmm terukkan aku? Mesti diorang maki-maki aku. Terutama Intan. Haha. Aku kenal kawan aku :P Takpe tak kesah pun. Memang aku yang bodoh. Jealous tak tentu pasal. Haha. Entah ah aku rasa aku macam dipinggirkan je. Lagi-lagi bila tetiba geng kita tertambah lagi sorang. Haha. Tak kesah pun tak kesah :)
Nampak sangat jealous tak tentu pasal. Kalau orang bercinta, ye lah diorang boleh cakap cemburu buta. Tapi masalahnya aku dengan kawan-kawan aku yang empat orang tu memang tengah bercinta. Haha. Aku cinta dia, dia cinta aku. Aku sayang dia, dia sayang aku. Kan kan? So sweet. Haha. Sah kena telan pil kejap lagi. Aku bukan nak marah ke apa bila ada lagi sorang kawan nak duduk sama-sama dengan kita semua, cuma kau tahu ah hari tu time aku nak duduk dengan korang. Dia boleh tolak aku suruh duduk ke tepi. Weeee :D Seronoknya kena tolak ke tepi. Haha.

Entry ni sungguh aku nak sampaikan dekat kau empat orang. Aku sayang korang. Tapi, kalaulah korang tahu :) Takpe, memang salah aku pun.

P/S:
Kalaulah korang tahu :) Kawan sampai Mati. Janji?

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20121102

Random Stuff.

Assalamualaikum ♥ Hye Earthlings :D

Eeee rajinnya kita update blog. Haha. Dapat semangat lepas Zack Zuhairi update blog juga hari ini. Kitorang kan sehati sejiwa. Hehe. Ehh merepek merepek. Tampar kang? Well yeah Hello November  Byebye Octopus. Best kan dah masuk bulan November? Nak dekat cuti sekolah. Huahuahua. Act, habis PMR sangatlah serupa dengan cuti sekolah. So kitorang-kitorang pelajar Form 3 dah rasa cuti sekolah lebih awal ;P Sila jealous.

Tapi sumpah BOSAN.

Esok birthday Mizi. Happy Birthday to you. Happy Birthday to you. Happy Birthday Hamizi Gemok. Happy Birthday to you. *Tepuk-tepuk-tepuk-tepuk tangan. Haha. Annoying. Tadi lupa lah nak wish. Heh sorry. Nanti aku belikan coki-coki eh? :D

Coki-coki murah je, mesti dia taknak. Huh -.- Pastu kalau bagi satu packet mesti datang lagi sorang Gemok Imran mintak sikit. Pastu Syami Mokmok. Boleh bayangkan dah.
Sebenarnya tak tahu nak update apa. Heww. Malam semalam Universal Music Malaysia dah announced dah siapa pemenang bagi Ultimate Girlfriend Passport to meet Justin Bieber tuuu. Kay tak dapat sambut dengan meriahnya. Tak buat countdown pun. Tunggu punya tunggu tak keluar nama aku. Rupanya baru aku teringat. Aku tak hantar pun contest tu. Haha. Weirdo. Menaruh harapan macam orang gila.

Lucky. So lucky that girl. Jasmine Soraya. God. Bertuahnya engkau. Ramai kata kau dah dua kali jumpa Justin. Hahh nanti kirim salam sayang dekat dia. Bagitahu dia girlfriend dia tunggu kat Melaka. Hahahaha. Siapa Jasmine Soraya btw?
Hari ni music video Little Thing by One Direction dah keluar. Tapi Beliebers tak bagi beliebers lain tengok video diorang. Sebab nanti ranking tinggi. Wtf -.- haha. Pelik ah. Kalau Directioners nak gaduh asyik nak menang sangat kan, ambik. Tak payah bising-bising. Haha. Pelik ah bebudak twitter ni. Bukannya directioners tu dapat duit bila ranking One Direction tinggi. Yang diorang dapat "Thanks for our Directioners. We Love You!" kata ahli-ahli One Direction. Mweheee. Kan? Podahh.

Tapi video dia pun belum keluar. Bukan 2nd November ke? Hari ni berapa hari bulan? Ke kat luar negara belum 2nd November? Haha so sad. Patut ah belum trending lagi kat twitter. Adoi.

P/S:
Blog aku berat. Cam mana ni? Aku tukar template kosong kang. Haha.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥