20110731

Okay, Jom Start Countdown (:

Bismillahirahmanirrahim. Assalamualaikum, hello peeps :) sihatkah anda? hehe, well, harap semua sihatlah kan, esok dah nak puasa. boleh sambut puasa dengan gilang-gemilangnya! YEAH! uishh, bersemangat waja betul aku nie. hihi, normallah tuh, semua suka nak berpuasa nie. dapatlah menambahkan pahala, kurangkan maksiat sebab nanti takdelah banyak sangat buat gosip, mulut pun perlukan energy taw untuk dibuka. whahaha :D InsyaAllah, boleh kan?


yahh, aku nak start countdown hape? hehe, jangan gelak taw. sebenarnya kan, aku nak countdown hari raya. weheee ^^ hebat tak? puasa pun belum mula lagi, aku dah nak countdown hari raya. alooo, normallah tuh, tak sabar neh, nak kutip duit raya *hihi, dalam kepala hotak aku, aku dah fikirkan duit warna merah banyak-banyak dalam purse + angpauu warna-warni, HAHAHAHA*
Hoyeahh, nanti hari-hari aku nak update blog. boleh baca lepas raya, nanti boleh aku olah balik hari-hari yang aku lalui masa bulan puasa tahun ni. hehe, bagus tak? nie semua sebab tahun lepas aku terpengaruh dengan beberapa buah blog yang tulis macam-macam entry waktu bulan puasa. whahaha, kelakar jugak aku nie kan? hihi, malulah.
kalau penat, letih, tired dan macam-macam lagi dugaan sekalipun, aku akan tetap menulis blog, walaupun aku cuma tulis perkataan 'Assalamualaikum'. haha. betul what? aku nak buat macam tu. kalau ada sehari tu aku tak update entry, maknanya perut aku betul-betul membuat hal dan tidak dapat memberi kerjasama dengan sebaiknya. HAHA :P


nahhh! Selamat Berpuasa eh kawan-kawan. kalau ada tersinggung selama aku menulis entry nie, harap maaf ukey. yea lah, tak ada manusia yang hidup tapi tidak melakukan kesilapan. so, sebelum bermulanya bulan ramadhan nie, baik aku mintak maafkan? korang pun janganlah segan silu memaafkan kesalahan aku. kalau betullah aku tak pernah buat salah dekat korang, korang maafkanlah silap kawan-kawan kau yang lain. whahaha :) okay, gelak besar-besar, rasa macam nak insaf.
teringat kawan sepermainan aku *ececeyyy* Noor Shuhada bt Mohd Sofi, dye lah yang selalu teman aku gi solat terawih sama-sama, balik solat terawih kena kejar anjing sama-sama, makan bubur sama-sama, pakai telekung pastu takut kan budak-budak taman. whahaha, sempat lagi aku buat jahat masa bulan puasa. yeah, masa tu kecik lagi, tahun 4 and tahun 5 :) wheee ^^ rindu wokk. Selamat Menyambut Bulan Ramadhan kawann :D


P/S:
jangan tanya kenapa aku tak gi solat terawih malam nie. hehe. eden sebenarnya jarang sama sekali menunaikan solat terawih pada malam pertama nie. hihi. kau jangan pikir lain.

نويت صوم غد عن أداء فرض شهررمضان هذه السنة لله تعالى .
                                                                                               
Ertinya : Sahaja aku puasa esok hari menunaikan fardhu Ramadhan tahun ini kerana Allah Taala.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110727

Kite-Kite Dah Habis Exam :)

Assalamualaikum, sihat? :) hee, happy lah awak. hehe.
Kuberikan cintaku, Juga sayangku, Percaya padaku, Ku kan menjagamu, Hingga akhir waktu, Menjemputkuu
okay, result tak berapa nak okay lah kan. walaupun tak taw lagi hape dah terjadi kat result aku. tapi, aku sure lah, result memang hancur. science tak hape-hape aku jawab. sejarah? HAHA, Alhamdulillah. dah habis jawab semua lah kan. terima jea lah apa pun keputusan.
ouh yaa, awak, sayang. kumbang bukan seekor. mencintai si dia tidak bererti memiliki si dia. percayalah kawan, kalau dye memang betul-betul dah lupakan kita, tak balas mesej kita semua, dye dah tak nak layan kita dah. mungkin kita boleh carik alasan lain, dye tak ada kredit, tak ada masa, busy and whatever. tapi, jangan lah terlalu mengharap sangat. stress tawu.


kami yang lain-lain pun stress tengok awak macam nie, ini kan awak yang nak tanggung benda nie sorang-sorang. yahh, barang yang lepas jangan dikenang. life must go on! kita tak boleh duduk di tahap yang sama hari-hari. tak kan kita nak berdiam diri jea. kesian sikit kat diri awak tuh. jangan kesian dekat dye.
:) cikgu sejarah saya kata, 'dalam sehari, saya boleh jatuh cinta dua tiga kali, dan boleh putus cinta dua tiga kali sehari.' haaa, semput~ hahaha. yeahh, serious. hari ini saya jatuh cinta dengan awak, esok saya dah tak suka awak. kejap lagi kita couple, 5 minit selepas tuh, kita clash. okay? :) relax lah. jangan risau. semua orang boleh jatuh dengan awak. saya pun kalau boleh, hari-hari nak jatuh cinta dengan awak. semua orang sayang awak :)


okay, ape yang aku happy? heeeeeeeeee *aku tengah senyum selebar yang mungkin.
hari nie kannn, amir dapat pegang phone. wheee ^^ tadi amir call ida, ida call amir. woah! lama kud tak bercakap dlm phone. hee. tapi, tak puas wokk! huhu. sekejap jea. esok dah tak dakkk. dah tak boleh pegang phone dahh. huuuuuuuuu. rinduu *ececeyy, gatal!* hurmm. rasa nak nangis tadi. aku nie kan, pantang dengar suara dye, mesti nak nangis. yeahh, rindulah kata kan. hurmm.
P/S:
hoyeahhh! result amir meningkat wokk! gambate gambate olalala :D HAHA, sokongan dari original people :) tahniah babe! okayy, kita tunggu result lain pulak eyy. urm, yang aku nie dokk sebok happy result orang, aku nya result mcm cekuduk. sejumput jea markah eyy. hurmm.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110726

Everything That I Have Is Yours :)

Baby everything that I have is yours, Never let you go, cold, or hungry, I'll be there when you're insecure, Let you know that you're always lovely guyy, Cause you are the only thing that i got right now.
Heyya, Assalamualaikum (: anda sihat? ouhh sahabat, kau tahu takk, exam aku kali ini dijawab dengan teruk sekali. hehe. sebutnya 'teruk sekali' tapi aku rasa banyak kali lahh dalam exam untuk kali nie aku jawab macam hape jea. main-main wokk! boley tanya kawan-kawan sebelah, dua belah aku lagi~ sampai ke meja Govin aku mintak jawapan. -.- teruk kannnn?


wohha, malu nak ngaku kawan aku? haha, tak payah ngaku lahh, jumpa aku lain kali buat tak kenal eyy, jangan sebut-sebut nama aku. aku budak nerd kan? skemaa. dah! kau budak bandar, aku kampung jeaa. tudung kau pendek-pendek, tudung aku labuh kan? aku rehat bawak buku, bajet macam pelajar cemerlang lah kann, tapi tak cemerlang mana punn.
eleyy, po daahh~ tak heran pun lah, nak sombong-sombong dengan aku. ee, konon-konon tak nampak aku lalu sebelah kau lahh ken? aku ada kat sebelah kau lah kann? aku panggil nama kau, babaiii kat kau, baru lah pura-pura nak terkejut 'eyhhh, ida! hehe :D' ceyh, tak payah laa, nampak aku bukan main senget kepala kau pandang tepi. tak nak tengok muka aku. nak kata teleng tak jugak, sebab bila aku ada jea kepala kau senget. grrr -.- blaa ahh :)


der, sedih wokkk! lupakah engkau kita pernah share satu kerusi dulu duduk kat kantin sama-sama? whahaha, geli doe. nyah kau dari sini! aku pun nak lupa ahh, ee, buat apa ingat orang macam kau, lupa kawan. siap perli-perli aku, pedass wey. terasa. AHAHA, pedulik apa aku? lepas nie kau pandai-pandai lah tegur aku kalau kau rasa nak tegur. sebab aku malas dah nak menyengih dekat kau sama macam aku menyengih betul-betul depan dinding X)
P/S:
hee, ape tuwww? marah-marah. HAHA. bajet good-good jea, kan? lalala :D ouh yahh, baru ingat, P/S kali nie nak buat mood sedih.
Kuberikan cintaku, juga sayangku. Percaya padaku, ku kan menjagamu. Hingga akhir waktu, menjemputku.
 
P/S/S:
huhu, phone aku dah tak ada vibrate dahhh. dah tak ada tulis New Message From AmirKhairi:] huhu, dah tak ada tulis SIM1 Call From AmirKhairi:] huwaaaa -.- sedihhh taww. tak apa lah, ada baiknya jugakk kan? boleh aku off phone aku lepas nie, duit pun tak membazir beli topup -.- hurmm, and I just miss ur call and call me 'sayangg' -.-
wohaa, aku suka gambar nie (: hee, nampak aku tinggi dari intan.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110724

Anggap jea lah aku ada tajuk yang sesuai.

Whoppp! Assalamualaikum kawan-kawan! whahaha, excited der jumpa kauorang. haaa, terkejut tak? *okay, kau baca macam eric leong tuww selalu memekak kalau dye jumpa peminat setia dye uw. nyah sekalian, sihat?


okay, mood peperiksaan menjelang balik lah kan? UPP3, apa maksud upp3 pun aku tak taw lah kan, yang penting exam, kena duduk dekat tempat masing-masing, senyap-senyap, kalau rasa soalan tuh senang, sengih jea lah kat kawan sebelah, kalau rasa susah, pandang kawan sebelah, buat muka menyodeh then bisik perlahan-perlahan cakap *susahh kannn? :(
HAHA, betul kan? aku selalu buat, mintak simpati, nanti kawan boleh hulur-hulur kan jawapan. bagi budak-budak yang nak jawab UPSR jangan ikut cakap budak yang berumur 14 tahun nie, kau kena cekup dengan pengawas peperiksaan jangan carik aku. aku dah bagi amaran awal-awal :)


yahhh, exam kali nie aku tak ready apa-apa, sungguh! mesti result macam haramm jea -.- yea lah, otak aku masih lagi fresh mengingati pengalaman-pengalaman waktu ber-hari koku. mood baru lepas exam pertengahan tahun, aku tak focus langsung study. terutama dalam kelas sejarah lah, cikgu aku bagi gula-gula, aku makan, then apa yang cikgu aku membebel kat depan, aku tak paham, grrr -.- tak masuk otak pun. act, aku sedaww yang aku dah hilang focus berpunca dari macam-macam punca, *erkk, tengok lah ayt aku tu. adoiyy! jangan cakap BM aku B lepas nie.
macam2 punca lah, heboh nak itu lah, sebok nak bermessage2 lah, nak bercalling-calling lah, bila malam, dah penat nak study, dah penat nak ulangkaji. ish! negative betul aku nie. tengok uw, aku sedar silap aku, tapi susah gila nak ubah, haiyoo. kadang-kadang, aku lalu tepi-tepi masjid kan, aku nampak ada tulisan tuh bertulis 'Janganlah engkau berbuang masa dengan perkara selain beribadat kepada-Nya' okay, pahamkan lah ayt aku tuh. aku pun tak geti nak translate betul2. then, baca lagi, 'Sembahyanglah kamu sebelum kamu disembahyangkan.' uishhh, seram sejuk aku taw.


P/S:
tolong sedarkan aku nie, banyak dah terpesong, haha, aku cakap jujur nie. ishhh, Tauhid Uluhiah-Meyakini Allah sahaja yang berhak disembah, diibadati, dipatuhi, diminta pertolongan, digeruni dan dicintai. Ya Allah, aku bermohon pada-Mu, permudahkan lah aku dan kawan-kawanku menjawab peperiksaan. Permudahkanlah urusan kami. Aminnn :) Good Luck kawan-kawan.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110715

Its All About Today :)

Bismillahirahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat malam! hee, kejap-kejap, ida bukan ucap selamat malam nak suruh korang tidur eh? untuk lebih menghormati malam yang sejuk dan nyaman dan tenteram ini. hehe, tak lah tenteram sangat. hati aku berbisik rindu. wkakaka :D


okay, hari nie ada hari KOKU dan hari KANTIN. eyh, yea ke? main hentam jea. hihi. yeahhh, hari nie best sangat lah! walaupun tak berapa nak syiokk sikit. huhu. nevermind, aku enjoy hari nie. walaupun penat gila sawan babunn :D awak tawu, kita kann, kita kann, ada lawan netball. hee, sukasukasuka :) bincang punya bincang, undi and undi, kitorang team ke-8 and lawan dengan kelas 2 Theta. 2 Beta VS 2 Theta. hiyakkk! :D
lawan punya lawan, aku kena ugut, aku kena marah, aku marah-marah, aku jerit-jerit, hee, kitorang kalah jugak ahh. ee, kalah bermaruah taw. nombor 3, whee~ awak awak, kita tak sengaja lah. kita dakk pasang niat pun nak pegang tangan awak. nak pegang pun tak nak. whaha. then, kita nak mintak maaf sangat-sangat, main ganas ahh. mulut asyik nak marah jea. dengan kawan-kawan pun nak marah, hee, over dos~


then, aku tengok kuda-kuda dekat sekolah tuh berjoget. hoyeahh, penat kod, baru lepas main bola jaring, saya terus carik pakcik baikk saya. then, dye menghilang. ee, penat taw. then nampak dye, dye buat muka. walaweyh, pakwe. saya tengah penat, buat lagi muka macam tuh. rasa nak suruh kuda-kuda tuh kejar awak biar awak rasa betapa penat nye saya. hee :') sampainyaa hatimuu~ membiarkan aku... :'P
then, tunggu sampai pkul 3. nak start kawad :( penat doe tunggu! aku rasa nak maki semua orang yang suruh aku datang petang tuw! gila! kawad tak sampai setengah jam, then, suruh kitorang tolong buat gadget puteri islam kt padang. nasib baik best taw! kalau tak, mmg aku call kak long, suruh ambil sekarang jugak. huhu.


P/S:
saya rindu sayang saya~ huwaaaa :( seharian tak jumpa kod. letih ouwhhh ):

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110714

Mekasehhh Awak :)

Auww, Assalamualaikum dan selamat hari khamis malam jumaat :) whahaha. hyepp! HAPPY BIRTHDAY to siapa-siapa yang hari ini birthday dye! ngeee, birthdayy kita sama lah. alolo, sep-sep! btw, happy birthday to Rubigan. kita sama weyhh! hehe, ada jodoh. [maaf, eden tak pandai nak eja nama kau]


ouh yaa, thanks to orang pertama wish aku, Encik Nur Arissa sebab dye wish aku pada hari Isnin lagi. haha. thank you! then, orang first yang wish dalam message, Syawal :) thanks yaa, pandai buat lagu sendiri eyh? hehe. eh eh, tak lupa juga kepada abang zuhairi yang wish aku pada 13 Julai memandangkan aku yang paksa dye wish. hehe, dye dah nak pergi ALAM kod, saje kacau dye :D
kepada kawan-kawan dalam facebook tuww, mekasehh eyh, sayang korang lah! yang wish dekat sekolah, and tak lupa family aku. hehe, kak ngah siap belanja burger pakcik ramly lagi ken? haha, gomok laa den :D yahh, yang paling aku rasa bersalah, my big bro! ADIB, sorry wokk. saya tertido malam tadi. whuhuhu, maaf-maaf. penat anda call saya. terima kasih yea (: 
and, kepada pakcikk baik saya, Amir Khairi Mohd Zulkipli, terima kasih darl :') tak kira hari, nak jea carik gaduh kann? haha, apa-apa jea laa pakcikk. thanks tawu! huhu, kena marah tadi. sedih~ orang terakhir wish aku, Lisa Surirumah~ haha. thanks tawu! sengaja jea budak nie. hehe :)


P/S:
happy birthdayy~ hehe. mood tengah gila, lantak kau laa kan! saya SAYANGG awak :) muahhx laa.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110711

Pandai Jaga Mulut Sendiri Tak? ;)

You can be the Prince, and I can be the Princess,
You can be the sweet tooth and I can be the dentist,
You can be the heart that I spill on the pages,
Cause you're apple to my pie,
You're the straw to my berry :)
Wohhoyy, Bismillahirrahmanirahim, Assalamualaikum dan selamat maju jaya! hehe, ini bukan perhimpunan rasmi setiap hari isnin dekat sekolah-sekolah okay? :) sengaja nak menulis entry hari nie. nak menggedik, dah lamaaaa tak tengok muka kauorangsemua. rindu tak? ngehngeh XD *mood tengah gatal. bhahaha.


okay-okay. sihat tak anda? Alhamdulillah. yang tak sihat sila ambil ubat dan pastikan anda tidak terlebih dos. yahhh! mahu bagitahu kauorangsemua, aku tak akan ambik suami a.k.a boyfriend kauorang lah! macam hape jea -.- penat wey nak berbahas dengan kauorangsemua. please lah, macam aku hamak nak sangat dengan mereka-mereka yang handsome kalah justin bieber tuw. iyuuuu, tolong lah. makkk, tolong daku :p justin bieber? yulks! takde makna bf kau lebih handsome dari justin bieber ku itu :) ahhh~ handsomenyaa.
yah, pedulikan bieber aku tuw, nanti kauorang belek muka dye sampai dua tiga jam, tak sempat nak baca entry aku nie. hehe. ehem, heyy awak yang diluar sana, tak payah laa nak tuduh-tuduh aku curik bf kau. geli nyah. kau tanya sape-sape pun, tak kan ada orang yang nak. kecuali yang sangat desperate sampai bf orang pun nak ambil ken? tapi, percayalah. aku bukan macam tuh nyet! HAHA, trust me? lalala~


bukan masalah aku lah kan kalau bf kau asyik sebut nama aku jea time dye borak-borak dengan kau. HAHA. not my fault. salah kau lah kan, kenapa tak tukar jea nama kau jadi Nur Saiyidah Zainal. hoyy, aku dah mula bajet hot nie. hehe. maaf-maaf-maaf. dah! aku malas nak layan orang yang selalu mintak penyepak publisiti murahan dengan menyebut nama aku sebagai punca kauorang gaduh dengan bf kau. 
derr, lagi sekali kau mention nama aku, mmg aku report kat polis! eh eh, polis buat apa? report kat talian nur, boleh? ke report dekat hospital bahagia, banyak space kosong, sungguh dialu-alukan, lagi-lagi orang macam kau. hehe :) nak nak nak? pandai-pandai fikir sendiri lah ek. aku dah cukup banyak problem sekarang, lagi mahu tambah-tambah. ingat aku nie cikgu math ke? hish, sembelih sekor-sekor buat korban!


P/S:
jangan nak maki-maki aku lah kan? nak santau aku bagai, eee, tolonglah. aku tak takut lah dengan orang-orang macam kau. tak cukup ilmu jea suka cakap tanpa berfikir perasaan orang. yahh, macam lah ilmu aku dah cukup kan? ada aku kata aku pandai? tak kann, jangan terpesong dari agama sebenarrrr~ HAHA, tak ada kena mengena. baik kauorangsemua diam sebelum aku cincang badan kau 4 kerat.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110706

It's Hard -.-

Assalamualaikum, hello peeps :) derr, sebelum nie blog aku ada keluarkan tajuk yang sama ke? hee, im sorry. lupa~ btw, heyyaaa! i miss you all :') auww, terharu kan nyah?


lalalala, let me explain something to you. yahh, all of you. 
Apa yang berlaku semalam, tidak boleh diubah pada esok hari.
ouhh, get it? nahh, tak faham ke? meyh aku terangkan lagi sekali. biar aku translate satu-satu. HAHA. mengikut sejarah hidup aku lah kenn? dengar jea lah. bukak mata kauorangsemua luas-luas :)
 tamsilnya, *haha, BM aku A weyy, jangan malu-malu nak ucap tahniah dekat aku! :) yah-yah, serious nie. hehe, okay. tamsilnya, aku gaduh dengan boyfriend aku. gaduh punya gaduh, bertumbuk-tumbuk *HAHA, dahsaatt gila lah ken, ada ke boyfriendnya? :p then, kitorang putus. nangis-nangis. aku nangis sampai mengganggu jiran-jiran aku. iye lah, pagi petang siang malam hembus hingus, hentuk-hentuk kepala dekat dinding sampai retak dinding rumah aku tertembus pulak rumah jiran ken? sakit lah hati jiran-jiran aku. *eyh, ini cerita tentang aku, bukan jiran aku. Kahkah, sengal -.-


heyy, sambung. cer dengar cerita aku sampai habis. jangan nak masuk blog lain? hehe. aku nampak lahh. *okay, aku biol.* yahh, kau rasa, boleh ke aku berbaik-baik semula dengan boyfriend aku? boleh ke aku putar balik masa dahulu dan bawa ke esok hari? supaya hari-hari aku lalui saat-saat romantis, gembira, suka-suki dengan dye. its not fair! kalau bolehlah, aku rasa semua orang akan lakukan benda yang sama. then, tiadalah Qada' dan Qadar yang mana Allah tentukan kepada setiap hambaNya. maka, wujudkah dunia yang aman? seperti mana entry-entry sebelum nie, aku pernah ungkapkan, *ececeyhh* setiap yang berlaku tentu ada kebaikannya. Allah menentukan yang terbaekkk untuk setiap makhlukNya :) so, chill. jangan terlalu sedih. yahh, masa silam mengajar kita hari ni.
ouw come on. ada lagi satu pesanan yang dibawa khas oleh Hotlink. eyh eyh, yang dibawa khas dari blog nie :)
Jangan terlalu suka, jangan terlalu gembira, jangan terlalu banyak gelak-tawa sehinggakan tiba suatu masa, kita akan menangis pula. Bersederhanalah :)
yeah, faham tak sayang-sayang sekalian. kalau tak faham jugak, aku tak tahulah kau nak jadi apa. HAHA. bukan tak sudi nak terangkan. Just, masa tak mengizinkan. aku hanya mampu mengatakan, Ini pesanan mak aku masa aku kecil-kecil. zaman aku, Nur Saiyidah Binti Zainal ini seorang yang sangat cembeng. kau tahu apa itu cembeng? cepat carik kamus! :) yeah, dulu aku suka main lari-lari dengan kakak-kakak aku ken, mesti kalah! tak kan menang punyalah! kalau menang tuh, mesti kakak-kakak aku simpati dekat aku. diorang bagi chance :p bila kalah, aku buat apa? peluk, carik mak aku then menangis. HAHA. itulah aku. sampai sekarang menangis sebab benda bodoh. -.-
P/S:
sahabat, untuk selamanya.. kau dan aku sahabat.. untuk selamanya.. setia~~ yahh, please forgive me baby, cause that wasn't what I mean to do :( bagi aku dan dia satu peluang? please :( I need your supports. huhu. ida tak kuat.... tapi, tak bermakna ida lemah! :')

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110704

Now, It's Perfect :')

And I just hate you, thanks for everything :')


Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum awak semua. yahh, susah nak menaip sekarang nie. menggigil tangan aku. HAHA, aku bukan parkinson :)


kau tahu, dari pagi sampai balik sekolah aku menyusun strategi dengan kawan-kawan aku macam mana nak tahu perangai dia yang sebenarnya. nahh, its annoying kan? macam betul-betul aku tak percayakan dia yang aku dah kenal setahun. der, setahun kan? baru permulaan, aku tak kenal siapa dia lagi!
its really working! kau memang tak boleh dipercayai. haha. and aku kenal dengan seorang pembohong! kuchiwa-kuchiwa. jerk! useless! stupido! arghhh, teruknya aku, am I right? ouhh come on lah. aku tak ada perasaan dah dengan kau! at 15.59 pm, 4th July 2011, kau janji nak berubah dengan aku. masa tuh aku dah senyum, hati aku dah lega dah dengan apa yang kau cakap. nak berubah, nak belajar sama-sama, nak fight dalam exam. yahhh~ buat hati aku terbukak balik. then, dalam masa yang sama, kawan aku bagi berita yang kau.. nahhh! stop it lah sayang, janji semua tak boleh pakai. dumb! urgh, Im Sorry :(
As I sit here and continue to hate myself for this. At least I know that the reason for this all. Is because the last person I'd ever want to hate is him. I hate myself for loving you.
Janganlah kau tinggalkan diri ku, akan mampu menghadapi semua. Hanya bersamamu ku akan bisa. Kau adalah darahku, kau adalah jantungku, kau adalah hidupku, lengkapi diriku. Owh sayang ku kau bergitu, sayangku kau bergitu.. Sempurna. :') nahh, i just miss you.
Terang-terang, bersama rasa sayang, ku biarkan kau terbang. Berbaring renung kita ke bulan, lagu yang ku tulis, ku nyanyikan. Lagu cinta tentang kita berdua, yang kan kita kenangi hingga tiba masa. mimpi yang tak kembali, aku janji, janji takkan pergi :')

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110701

Welcome July :)

Assalamualaikum, Bismillahirrahmanirrahim, selamat malam semua awek dan pakwe-pakwe di sana~ yaahhh, kenapa pakwe-pakwe? ahaha, saje jea. lebih suka kalau pakwe yang tengok blog aku lelama :) bhahaha, gatal -.-


derr, hari nie baru nak update entry kan? busy lah wey, busy. haha. ayat terbaik :D heh, tak ada lah. aku tak berapa nak sihat minggu nie. terkejut dengan macam-macam situasi dan keadaan. hehe. macam tak betul jugak lah minggu ni. tak terurus hidup aku. okay, kau sihat? hee, rindu kau lah. yah, engkau lah. siapa lagi? uishh, perasan lah sikit korang nie.
suara aku dah macam amy search, tekak aku tak memberi kerjasama yang sebaiknya. hidung aku dah macam bebudak hingusan, asyik-asyik meleleh jea. penat kod kerja menyedut jea. haha. sila cakap aku pengotor. hehe, jangan lah ckp macam tuh. aku bukan macam tuh la. hihi :) kaki aku sakit, yahh. baru hari nie sakit. hehe. kawad beb.


hari nie buat latihan kawad dengan kakak-kakak facilitator KRS sekolah aku. ramai awek aku kat situ. haha. lagi berkesan kod dari aku belajar kawad dengan commando Puteri Islam tuh. erk, maaf-maaf-maaf, jangan marah ek? :p tapi, memang tak boleh dinafikanlah, budak-budak puteri islam memang teruk. aku pun sama lahh :D
P/S:
der, selamat datang kawan-kawan ke bulan Julai. bulan depan dah puasa yea dakk? best nyaa :) hee. esok birthdayy emak! lalala (:

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥