20110726

Everything That I Have Is Yours :)

Baby everything that I have is yours, Never let you go, cold, or hungry, I'll be there when you're insecure, Let you know that you're always lovely guyy, Cause you are the only thing that i got right now.
Heyya, Assalamualaikum (: anda sihat? ouhh sahabat, kau tahu takk, exam aku kali ini dijawab dengan teruk sekali. hehe. sebutnya 'teruk sekali' tapi aku rasa banyak kali lahh dalam exam untuk kali nie aku jawab macam hape jea. main-main wokk! boley tanya kawan-kawan sebelah, dua belah aku lagi~ sampai ke meja Govin aku mintak jawapan. -.- teruk kannnn?


wohha, malu nak ngaku kawan aku? haha, tak payah ngaku lahh, jumpa aku lain kali buat tak kenal eyy, jangan sebut-sebut nama aku. aku budak nerd kan? skemaa. dah! kau budak bandar, aku kampung jeaa. tudung kau pendek-pendek, tudung aku labuh kan? aku rehat bawak buku, bajet macam pelajar cemerlang lah kann, tapi tak cemerlang mana punn.
eleyy, po daahh~ tak heran pun lah, nak sombong-sombong dengan aku. ee, konon-konon tak nampak aku lalu sebelah kau lahh ken? aku ada kat sebelah kau lah kann? aku panggil nama kau, babaiii kat kau, baru lah pura-pura nak terkejut 'eyhhh, ida! hehe :D' ceyh, tak payah laa, nampak aku bukan main senget kepala kau pandang tepi. tak nak tengok muka aku. nak kata teleng tak jugak, sebab bila aku ada jea kepala kau senget. grrr -.- blaa ahh :)


der, sedih wokkk! lupakah engkau kita pernah share satu kerusi dulu duduk kat kantin sama-sama? whahaha, geli doe. nyah kau dari sini! aku pun nak lupa ahh, ee, buat apa ingat orang macam kau, lupa kawan. siap perli-perli aku, pedass wey. terasa. AHAHA, pedulik apa aku? lepas nie kau pandai-pandai lah tegur aku kalau kau rasa nak tegur. sebab aku malas dah nak menyengih dekat kau sama macam aku menyengih betul-betul depan dinding X)
P/S:
hee, ape tuwww? marah-marah. HAHA. bajet good-good jea, kan? lalala :D ouh yahh, baru ingat, P/S kali nie nak buat mood sedih.
Kuberikan cintaku, juga sayangku. Percaya padaku, ku kan menjagamu. Hingga akhir waktu, menjemputku.
 
P/S/S:
huhu, phone aku dah tak ada vibrate dahhh. dah tak ada tulis New Message From AmirKhairi:] huhu, dah tak ada tulis SIM1 Call From AmirKhairi:] huwaaaa -.- sedihhh taww. tak apa lah, ada baiknya jugakk kan? boleh aku off phone aku lepas nie, duit pun tak membazir beli topup -.- hurmm, and I just miss ur call and call me 'sayangg' -.-
wohaa, aku suka gambar nie (: hee, nampak aku tinggi dari intan.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

4 comments:

FatinHud said...

Haha. ape tuuu? ye. dengan teruk 'sekali' ;P

ida zainal said...

haha, ape tuuu? hehe, mmg pun. huhu.

"Bile Keyboard Berbunyi" said...

tah pe2 je kan ? :D

ida zainal said...

haha, ape ape? :D

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥