20110715

Its All About Today :)

Bismillahirahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat malam! hee, kejap-kejap, ida bukan ucap selamat malam nak suruh korang tidur eh? untuk lebih menghormati malam yang sejuk dan nyaman dan tenteram ini. hehe, tak lah tenteram sangat. hati aku berbisik rindu. wkakaka :D


okay, hari nie ada hari KOKU dan hari KANTIN. eyh, yea ke? main hentam jea. hihi. yeahhh, hari nie best sangat lah! walaupun tak berapa nak syiokk sikit. huhu. nevermind, aku enjoy hari nie. walaupun penat gila sawan babunn :D awak tawu, kita kann, kita kann, ada lawan netball. hee, sukasukasuka :) bincang punya bincang, undi and undi, kitorang team ke-8 and lawan dengan kelas 2 Theta. 2 Beta VS 2 Theta. hiyakkk! :D
lawan punya lawan, aku kena ugut, aku kena marah, aku marah-marah, aku jerit-jerit, hee, kitorang kalah jugak ahh. ee, kalah bermaruah taw. nombor 3, whee~ awak awak, kita tak sengaja lah. kita dakk pasang niat pun nak pegang tangan awak. nak pegang pun tak nak. whaha. then, kita nak mintak maaf sangat-sangat, main ganas ahh. mulut asyik nak marah jea. dengan kawan-kawan pun nak marah, hee, over dos~


then, aku tengok kuda-kuda dekat sekolah tuh berjoget. hoyeahh, penat kod, baru lepas main bola jaring, saya terus carik pakcik baikk saya. then, dye menghilang. ee, penat taw. then nampak dye, dye buat muka. walaweyh, pakwe. saya tengah penat, buat lagi muka macam tuh. rasa nak suruh kuda-kuda tuh kejar awak biar awak rasa betapa penat nye saya. hee :') sampainyaa hatimuu~ membiarkan aku... :'P
then, tunggu sampai pkul 3. nak start kawad :( penat doe tunggu! aku rasa nak maki semua orang yang suruh aku datang petang tuw! gila! kawad tak sampai setengah jam, then, suruh kitorang tolong buat gadget puteri islam kt padang. nasib baik best taw! kalau tak, mmg aku call kak long, suruh ambil sekarang jugak. huhu.


P/S:
saya rindu sayang saya~ huwaaaa :( seharian tak jumpa kod. letih ouwhhh ):

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

2 comments:

Namee Roslan said...

cantiknya blog adik.. :) suka namee tengok. nnti jumpa lah sayang tu ye. hehe. enjoy ur school ya. :D

came from namee roslan. :)

ida zainal said...

hee, mekasehh akak. cantik ka? wuu, malu-malu :') heee.

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥