20110704

Now, It's Perfect :')

And I just hate you, thanks for everything :')


Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum awak semua. yahh, susah nak menaip sekarang nie. menggigil tangan aku. HAHA, aku bukan parkinson :)


kau tahu, dari pagi sampai balik sekolah aku menyusun strategi dengan kawan-kawan aku macam mana nak tahu perangai dia yang sebenarnya. nahh, its annoying kan? macam betul-betul aku tak percayakan dia yang aku dah kenal setahun. der, setahun kan? baru permulaan, aku tak kenal siapa dia lagi!
its really working! kau memang tak boleh dipercayai. haha. and aku kenal dengan seorang pembohong! kuchiwa-kuchiwa. jerk! useless! stupido! arghhh, teruknya aku, am I right? ouhh come on lah. aku tak ada perasaan dah dengan kau! at 15.59 pm, 4th July 2011, kau janji nak berubah dengan aku. masa tuh aku dah senyum, hati aku dah lega dah dengan apa yang kau cakap. nak berubah, nak belajar sama-sama, nak fight dalam exam. yahhh~ buat hati aku terbukak balik. then, dalam masa yang sama, kawan aku bagi berita yang kau.. nahhh! stop it lah sayang, janji semua tak boleh pakai. dumb! urgh, Im Sorry :(
As I sit here and continue to hate myself for this. At least I know that the reason for this all. Is because the last person I'd ever want to hate is him. I hate myself for loving you.
Janganlah kau tinggalkan diri ku, akan mampu menghadapi semua. Hanya bersamamu ku akan bisa. Kau adalah darahku, kau adalah jantungku, kau adalah hidupku, lengkapi diriku. Owh sayang ku kau bergitu, sayangku kau bergitu.. Sempurna. :') nahh, i just miss you.
Terang-terang, bersama rasa sayang, ku biarkan kau terbang. Berbaring renung kita ke bulan, lagu yang ku tulis, ku nyanyikan. Lagu cinta tentang kita berdua, yang kan kita kenangi hingga tiba masa. mimpi yang tak kembali, aku janji, janji takkan pergi :')

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

3 comments:

"Bile Keyboard Berbunyi" said...

romantiknye ida...:DD

ida zainal said...

eyhh, apakah farah najwa? nie semua ayt amir, dye yg romantik :') tapi.. nie semua dulu.. HAHA. menyodeh -.-

"Bile Keyboard Berbunyi" said...

owh..chill :D

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥