20130504

No Title Needed.

Assalamualaikum and Salam 1 Malaysia ;D Ecehh esok kan hari *tutt lol okay stop playing with those sensitive issues ;p

Kabare? Sihat? Sebenarnya saya ada dekat Perlis sekarang ni. Mwehee maktab bagi cuti 4 hari so decide duduk rumah kak ngah ja. Nak balik Melaka macam tak dan. That's why I'm here.

Result for selaras 1 ada gaya nak teruk ja. Haha. Baru dapat 4 papers. Ehem actually, keempat-empatnya tak berapa nak bagus. Tett. And and and niat dalam hati nak teruskan perjuangan ni study pulun habis for Final Sem but I'm stuck here. Hehe. Aku ada kat depan laptop ni since tengah hari. Sampai sekarang. Bio-spark? lol aku tak sentuh apa pun.
Imagination:
Situation: At a school I build myself. Akan ada beberapa orang manusia yang aku hormati yang akan mengajar kat sekolah tu. Since ada 9 subjek, I need 9 orang guru yang berbeza for each subject. Bahasa Melayu - Puan Ruhaizah. English - Madam Suzy. Additional Math - Teacher Wan. Mathematics - Puan Rosni. Physics - Puan Romainee. Chemistry - Puan Azlina. Biology - Teacher Hasma. Agama - Ustaz Wan Anuar. Sejarah - Madam Zajarina. Result: Sekolah tu akan perfect and me will success.
Yeay. It's all about my imagination. Siapa pulak yang ada masa nak create sekolah macam tu just untuk kejayaan aku sorang ja. Tapi itu yang aku harapkan. Mereka ni semua lah yang berjaya membuatkan aku mudah faham waktu belajar. Harharhar anyone wanna try to make my imagination comes true? No one. Cuz... lemme keep it as a secret.

P/S:
Ceh bajet sekolah yang aku imagine tu ada satu kelas and satu batch ja ka? Haha. Say what? It's just my imagination. Booo gila :p *Betul ke keputusan yang aku dah buat ni? I'm starting to fall in love with MRSM PDRM slowly. Hope aku tak buat keputusan yang salah. Hmm.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥