20121030

Forgive Me Please, Forget Me Don't.

Assalamualaikum and Hello peeps ;)
Bismillahirrahmanirahim 

Hai *awkward...
Let me introduce myself. Ceh. Ehem. Assalamualaikum and hello :) My name is Nur Saiyidah Binti Zainal. Call me Ida not Call Me Maybe. Hehe. Joke joke. And this is my blog. You are now in my world, my land, and you are now reading my intro. Ohho. So sad. I don't know how to begin T__T Peace yo (Y)
Forgive Me Please, Forget Me Don't.
I'm so sorry for leaving my blog so long. Perkara ini semua tidak dirancang. Diluar jangkaan. Eh, merepek. Okay, minta maaf sebab dah lama tak post entry kerana entry yang terakhir adalah pada 25 Ogos 2012. Macam ada bloggers yang heran pula kita dah lama tak post entry. Kan? Mweheeee -.-

Seperti yang diketahui umum, pada 9 Oktober 2012 yang lalu, PMR candidates were fighting hard for their exam. Same goes with me. Dari 9 hingga ke 15 Oktober. Penat tak penat jugaklah. Berbaloi study gila-gila sebelum ini. Gila-gila lah sangatkan? Soalan yang ditarget ada yang keluar, ada yang tak. But who cares? Hahaha. Past is always past. Just pray for the best, okay. And I still remember what I wrote in my Bahasa Melayu essay. "Bendera Jalur Gemilang berkibar dengan bangganya." Weirdo me weirdo. Act, Jalur Gemilang is "berkibar dengan megahnya" instead of "bangganya". Bangga is a feeling. Now you know, Ida. Huh just a waste.
Cikgu Hamidah pesan suruh kawan-kawan doakan kawan-kawan supaya semua kawan berjaya dengan cemerlang dan mendapat 8A. So many 'kawan'. Heh.

Rasanya cukuplah sampai di sini sahaja. Amboi, macam tulis surat buat nenek. Hehe. Dah cukup panjang kan? Hehe. Crazy me. Hehe. Tak tahu nak tulis apa. Hehe. Bye :)

Assalamualaikum 

P/S:
Ada hati nak buat p/s. Haha. Entry tah hape-hape -.- Forgive me. And for your information, this entry is full with Justin's photo. No hate. Beliebers 

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥