20110428

Pengakuan Berani Mati.

finger love Pictures, Images and Photos
Dush! nie serious habis nie. haha. tajuk macam hape jeh :P
okay-okay, silap-silap. Assalamualaikum dan dan dan selamat malam jumaat. auww, misteri tak? agagaga. apa nyee, malam jumaat jeh kod :)


well, nak mengaku nie weyhh.


AKU RINDU KAU!
rambut dua-dua dah same. haha. same2 gilos ;')

okay-okay, bukan rindu kan diorang berdua ini. haha. please la.
muahahaaa. GILA! sesuai kut untuk aku :D


nyahh, berani gila kod. hehe. okay, rindu sangat-sangat. rasa macam tak jumpa 100 hari. erk, hiperbola. yayaya, maybe sebelum nie aku tak pernah nak mention pasal kau dalam blog aku, sebabbb. takut kod. blog nie, kakak-kakak aku semua baca. kau pun 'maybe' ada baca blog nie walaupun jarang ann? ;p 


antara faktor-faktor aku tak nak sebut pasal kau dekat blog, nanti kakak-kakak aku kata gatal! kecik-kecik dah pandai nak cakap rindu-rindu. ahaha. dan sekarang, pengakuan berani mati lah kan. mati lah aku kalau mak aku baca. nanti mesti kakak aku bagitahu mak punye la! ish!
tapi, nak buat mcm mane ann, gilakk rindu kat kau. terpaksa weyhh tulis. hurmm..


saya rindu awak kak ngah, wany! huhu. :) 
wany a.k.a ONIII ! bila nak balik nie weyhh? baru ingat nak cerita semua cerita dari ABC sampai Z dekat kau ngan kak ngah serentak. senang sikit. tak payah ulang-ulang suara.
tapi masalahnya, kak ngah dah balik dulu. then, tadi dah terburai semua isi syarahan ida dekat dak kak ngah nie haaa. ish! 


ish, mintak-mintak kowang tak baca. mati kene gelak guling kt rumah nie kang. hee :')


P/S:
entry mcm ape jehh. tak tawu nak cakap ape lagi. urm. okay-okay. mcam dah boleh terima kenyataan yang JELENA. eeeiii, rasa mcm kelakar lah pulak diorang bagi nama dekat Justin Bieber and Selena. hehe. diorang memang cute habis kannn? :)


okey, nie apa cerita? haha. kelaka laa selena nie :P

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110424

Rasa Macam Nak Terjun Jeh.

Assalamualaikum dan selamat malam dan selamat bersekolah pada hari esok. auww, esok sekolah lah nyah. tak terasa cuti pun. hurmm. homework pun tak siap. apa nak jadi? haha. esok kena lah buat cepat-cepat ann? kerja science kod. sebab tuh lah susah sangat nak dapat A. hambekkk! 'Nur Saiyidah binti Zainal sedang berperang dengan perasaan dirinya sendiri' lalala. nasihat untuk diri sendiri. chop-chop! jujur aku katakan, MALAS nak fikirkan jawapan dia. memang aku tak pernah nak rajin. hehe. soalan dia berbunyik macam nie. sila dengar elok-elok ;p
 State one harmful effect for each of these eating habits. 
 (a) Overeating 
 (b) Drinking too much soft drinks
 (c) Avoiding vegetables
 (d) Not taking breakfast
ouh okay, semua soalan nie ada jawapannya dalam buku pendidikan jasmani. penat aku tonggeng-tonggeng carik kat dalam pelusuk dunia tapi tak jumpa. well, tertinggal bawah meja kat sekolah. :')


yaww, nak cakap pasal 'Rasa Macam Nak Terjun Jeh' kan kan? 
sebenarnya macam nie, nak suruh kau orang tengok gambar-gambar nie hah. ingat aku nak bunuh diri ke hape nak main terjun-terjun pulak ann? haha. tak weyhh, belum gila lagi nak main terjun-terjun nie. 


kalau kecik-kecik dulu yew lah kod, otak pun macam tak waras sepenuhnya lagi kan? aku dengan kakak-kakak aku bertarung, tengok siapa boleh terjun tanpa mengalami sebarang kecederaan dekat tangga rumah kampung aku yang tinggi tuh ann, mula-mula tangga first, second sampai lah anak tangga yang paling tinggi sekali. ouh okayy, siapa yang cedera tuh, lantak pii lahh ann? sape suruh join? :)


ouh makk aii, terlebih pulak. okay. jom tengok gambar-gambar yang kira awesome bapakk ahh bagi aku. aku bagai nak gila tepek bijik bola mata aku kat surat khabar cuti sekolah hari tuh. telek satu-satu gambar tuh sume. hehe. so, tengok-tengok. korang boleh gila tak? (:

okay, aku boley gila laa an, kalau kau cakap yang kau tak minat semua nie =='
ouh my god! what can i do? how can i stop this keterujaan punya perasaan? haha :P
deyy, best kan? rasa nak terjun jeh :D
ouh my laling, musti best gila!
weyhh, nampak tak? DUIT kod. haha. gila-gila-gila.

wokeyhh, teruja kod? haha. padahal dah tengok banyak kali. :P
nyah, disini ada pengakuan okayy, tangan aku tangan kayu. langsung tak ada seni. lukis pun senget-senget. bukti? nak bukti kaa? kau orang pergi kelas aku tengok apa dah jadi kat DOMO yang aku lukis kat dinding kelas aku. hehe. aku tanya amir "okayy tak ida lukis?" pastu kaannn, kau tawu, dia tak jawab pape, hmppphh. tak lawa laa kan? HAHA. ;p

P/S:
woihhh, letih sangat.. rasa macam tak nak pergi sekolah esok. malam tadi tak dapat tidur. huhu. nasib baik AmirObot tuh nak temankan saya main mesej sampai pukul 2 pagi. hurmm. kesian dekat dia kod :P THANKS OBOT! haha. saya tak mahu mata saya macam beruang panda bila pergi sekolah esok. huwaaa! ngantok lah nyah. T______T



saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110423

Menangis Tak Berlagu.

Assalamualaikum korang! haiyaaa, hari nie panas kan? gilakk.
rase nak demam jeh, tidur tadi pun rasa macam nak meniarap atas simen.
huh. ape boleyy buat. carik dalam peti ais, xdeh satu benda pun yang boley buat tekak aku sejuk. dah kering gila nie =='
okay, hari nie punya semangat bukak computer kau tahu?
hehe. macam-macam semangat ada.
semangat nak blogwalking kat blog-blog BELIEBERS :)
okay-okay, GAYAT.
hehe. baik kan aku? ;p

serious, tak sabar meyhh. ouh okayy.
aku ngaku jealous kuasa 2 dengan kau-kau orang semua yang dapat pergi konsert Justin Bieber hari khamis hari tuh :')
tapi, nyahh. aku happy weyh. haha. dapat tengok dye live kat YOUTUBE pun jadi laa an? haha. pelik lagi aneh. habes semua orang dalam rumah aku nie, aku cerita an apa yg aku tengok dalam youtube tuh. MENGONG =='

deyy, minat Justin Bieber bagai nak gilakk.
tapi, tak ada satu entry pun yang berkaitan dengan Bieber semenjak dua menjak tiga menjak empat menjak bermenjak-menjak *okay, aku tiru ayat amir
dye ada buat konsert kat malaysia nie. kan-kan?
okay, aku sedih gila kod. haha. langsung dah tak boleh senyum lagi kat kelas masa 21 April tuh. sensitive doe bila orang tanya aku,

"ida, hari nie konsert dye kan?"
"ida, Justin sampai pukul berapa semalam?"
"ida, bieber sampai semalam dengan selena ann?"

deyy, rasa nak hempuk sorang-sorang. sampai sekolah jeh, aku tak nak ingat tarikh. haha. gilak stress. azwa tanya aku,
"ida, hari nie bape hari bulan?"

pekkk! jawab jeh laa ann, dari pagi tadi aku tak bercakap dengan diorang. =='
then, dah nak rehat tuh, cakap lah jugak dengan nina, tasha and lisha.
ahha, jelez sebenarnya sebab tak dapat join diorang gelak-gelak kat belakang tuh. so, aku mula laa bercakap. dah boleyh sengih-sengih sikit, nina tanya aku.

"ida, nape nie? senyum lerr. dari tadi masam jeh"

aku senyum kelat jeh laa an, malas nak jawab. haha. pastu aku cakap sorang-sorang kejap, sambil tuh aku tutup muka aku dekat meja tasha.
"hari nie konsert, mesti semua tengah tak sabar pilih baju nak pakai ape ann? huhuhuhuhuhuhuhuhu" 
lepas tuhhhh, dak tasha, nina ngan lisha gelak-gelak. aku angkat laa muka an, nak tawu jugak ape hal dorang gelak-gelakk.
ish ==' dorang dengar ape aku cakap. gelak bagai nak rak diorang semua.
rase nak bako jeh sorang-sorang.

"ida sedih sebab konsert tuh ke? HAHAHHA"

erk, okayy, gelak-gelak. tak heran pun. asal kan korang dah tahu apesal aku macam ayam berak kapur semalam. tak nak terang ann panjang-panjang. sakit hati.

P/S:
erk, siapa-siapa yang pergi konsert Justin Bieber tuh, then ada gambar kat situ, inform lah aku ek, nak tengok jugak. :') share lah ngan aku. nak tawu jugak.. Nurul Fatin Hudzaimi, isnin nie nak suruh fatin cite banyak-banyak, biar sampai kering air liur. haha c(:

eayy? siapakah? haha.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110417

Kalau Cinta, Tak Kan Jadi Macam Nie Lah.

heyyheyy, Assalamualaikum awak. sihat? hee. yang sihat tuh, Alhamdulillah. yang kurang sihat tuh, paham-paham lah ek, carik ubat sendiri. tak kan setiap kali nak post entry aku nak bagi nasihat gi amik ubat kat dapur, carik ubat and blahblahblah. haishh =.=' erk, HAHA. poyo habis aku nie. hehe. maaf-maaf-maaf. *tersampuk dengan perangai dak amir.


deyy, tajuk entry macam hapee jeh kan? macam bagus jeh kan? ahha, relax relax. meyhh aku nak habaqq satu-satu. :)


nak cakap nie weyhh.
1. Cinta manusia  nie tak akan bawak ke mana-mana pun. ;)
grrr =.=' pandai gila NUR SAIYIDAH BINTI ZAINAL nie nasihatkan orang. heyy, ada betul gak kan apa yang aku cakap? siapa tak setuju meyhh comment-comment kt entry nie. kalau time gumbira gila hati dengan si dia, weshh, orang lain semua dia campak tepi. tak nampak dahh orang lain. kan kan? tapi, bila dah gaduh.. bapekk ar. siap ugut-ugut, "kalau b tak mintak maaff, ayang gores dan menang tangan ayang nie! jangan main-main." haha. gila ar. siap ayam-ayam. eh eh. ayang-ayang. auwww,, betul tak betul tak? perghh. gores dan menang beb! nak announce sikit derr. nasihat untuk aku jugak lah, kan? :)
"ape ke pandai sangat gurl-gurl nie semua. nak cederakan diri sebab bouy-bouy dyorang. waduhh. lepas dah cederakan diri dyorang, siap nak upload gambar tangan dorang yang dah luka-luka and dah meleleh darah keluar tuh kat FACEBOOK, BLOG, lagi-lagi? mana-mana jeh la. sungguhku tak mengerti. lepas tuh, yang budak lelaki tuh mulalahh cakap. 'ouh ayam, sorry tak akan aku ulangi semula perbuatanku itu' jeng-jeng-jeng. HAHA. pastuh, baiklahh kan? pastu? buat balik? lepas tuh? pikirlah sendiri. tuh yang kadang-kadang sampai bunuh diri aite?"
Dush! awak, jangan terasa okay. tadi tiba-tiba terbit didalam hati saya nak nasihatkan awak, tapi. okay. saya tak nak campur urusan awak dengan dia. tapi, ouh tidakk. saya takut saya tak berguna jadi kawan kepada awak selama nie kalau tak deh function-nya. time saya susah, awak tlong saya. so, saya harap awak ada terbaca entry saya nie. tolonglah. jangan buat something yang bodoh. tolonglah nasihatkan awek awak. tolonglah jaga perasaan dia. okay :) maaf kalau tersinggung weyhh. sekadar nasihat and kalau tak nak terima, sokayy.


2. Nasihat-nasihat  ;)
hoyy, tetiba teringat Never Say Never :(
kalau dah rasa dia dah tak sesuai untuk kita, silalah berundur diri okayy? kalau dah rasa dia macam dah ada niat cuba-try-test nak tinggalkan kita, better kau tinggalkan dia dulu. HAHA. serious weyhh. pedih-punah-perit kod hati kau bila dah kena tinggal dengan orang yang kau sayang. percayalah~ *okayokayy, sila baca macam kau tengah nyanyi lagu Siti Nurhaliza.
okay, apa pulak perasaan orang yang kena tinggal tuh? maybe mereka akan rasa pedih-punah-perit nya hati mereka. haha. so-so, ini nasihat dari my big bro. aku tak deh abang, macam mana boleyh ada bro tuh? haha. tak ada angkat-angkat okayy? thats my Bro Adib yang nasihatkan :)


so, yang diluar sana, silalah jaga hati dan perasaan masing-masing. setahu aku, cinta kepada Allah lebih better, am i right? kalau rasa hati tuh dah hilang arah tuju, sila jangan hilang arah dan tuju anda kepada Allah. ingat okay? ouh mann, tetiba i miss my intan-permata. haha. siapakah? Intan Nazirah Abu Bakar! tetiba teringat kau. pasal tah. ish. sampai sekarang terbayang-bayang muka kau tengah cakap kat aku "am i right?" hehe. 


weyhh, aku ada tulis ayat "terbit didalam hati" kaa? haha. dari mana aku dapat bahasa tuh weyhh? tak ku sangka. okay, itu ayat yang lahir didalam hati aku taw. tak deh ciplak-ciplak.  ngeh~ sengal sengal. ayat puitis. walaweyhh :P


P/S:
If I were granted three wishes, they would be You, Me, Us. 
heyhoyy, amir jadi obot! haha. ape daa :P so, sila hati-hati dijalan raya okay? bagitahu pakcek Zulkipli drive kereta elok-elok. IMY.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110414

Hari Sukan Sekola Dak Dol.

What we had has come and gone, You're better with someone else.
ohhooyy, Assalamualaikum and Happy Thursday (: ngee. hari nie saya cuti lah awak-awak semua. like. bagi kiss sikit *muahhhh! esok pula hari Melaka Bandaraya Bersejarah. so, guess what? cepat-cepat, haha. saya cuti lagi. auww. baby i like it. anak Melaka nie. hehe.


okay, seriously. ayat omputeh dekat atas tu tak deh kena-mengena. woah! 
'tak deh kena-mengena'? ayat macam pro jaa =.=' haha. andai kata suatu hari nanti aku akan kata macam tuh, kau belasah aku ramai-ramai. haha. jangan-jangan. lagu David Archuleta.


deyy, hari sukan? mana tahu nie? aisshh -__-' tak surprise dah. baru nak bagi korang 'macam' terkejut sikit. hehe. dah-dah-dah, dah tak betul. actually, tak masuk apa-apa part pun. just tengok jeh and jadi jurugambar + kawan setusyen tak berbayar. haha. okay lah kan? daripada aku duduk melepak buat sakit hati orang, sakit hati aku. kan?


hari sukan paling teruk dan agak baik bagi aku. erk -____-
jangan tanya aku kenapa. sebab aku tak nak ceritakan. ngehh. korang pun tak nak tanya aku, so tak nak ceritalah. haha. bengong, tadi cakap jangan tanya kan? tah pape.


so, malas nak bersyarah panjang. tak dakk tenaga dan mood. haha. penat dohh bila pikir macam-macam ni. dan, sekarang aku ambik keputusan abaikan jeh dua orang yang annoying tuh. dan dan, aku tak nak abaikan perasaan kawan-kawan tersayang aku. bonges aku nie. sebab dua orang tuh, aku buat bodoh jeh kat kawan-kawan aku. teruk gila aku. nonono, tak akan. woah. macam dah berubah gila lepas dengar nasihat my BIG BRO adib :)
Pesanan ringkas dari aku, kalau nak dia, ambik. Bagitahu aku, bagitahu dia. Jangan buat aku macam bodoh. Terus terang. Tahu?! Aku sedia buat apa-apa keputusan, baik untuk kau, baik untuk aku. Tawu tawu? So, tolong belajar macam mana nak jaga hati orang.
lalala: tengok gambar okay? :) smile!


 aku + intan. love you bebeyh.
 budak rajen ;)
 lalala. kakak aku yang pegang papan 'tonggeng' uwh. eh-eh 'Temenggong'
 hoyy, taqim! :)
 drama jeh semua ini. haha.
 my only one BENTARA :)
 yayaya, mereka semua rowkk! sayang mu lima.
 eh eh, bro. malas nak rotate la. so, sila teleng kan kepala.
 gaye macam menyesal seumur hidup. haha XP
 tasha!! hee. :)
 alip, ziera, intan, aku *tak senonoh -__-* pipah. :)
 tak dikenali, main ambik jaa :P
 bersemangat gila cikgu-cikgu aku. haha.
juara sukan tahun nie? budak-budak 'tonggeng' :P

ouw my darling i love you! tamat sudaahhh :P 

P/S:
heyy, panjang gilak ini entry. maybe sebab gambar berlambak-lambak. haha. tengok lah kaw. If you love me, let me know. If not, please gently let me go.


saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110411

Ni lah masalahnya!

Assalamualaikum. Korang sihat? hee~ yang mane tak sihat tuh, cepat-cepatlah pergi carik ubat. auww~ baiknya awak, ida. haha. tak sangka den. :P
heyy heyy, SAYA BENCI BAS!

wahhaa, akhirnya. memang-memang benci. erk, yang ada kene-mengena tuh, jangan terasa okay. tengah marah nie. hehe. maaf-maaf-maaf. walau macam mana kau keluar 10 minit awal pun, kalau driver bas tuh dah keluar kerja lambat. haishh =.= tak boleh nak buat apa daa. memang nak kena kick dengan aku betul. penat kodd tunggu dari pukul 6.30 sampai 7.15 baru ada bas. grrr..


lenguh kaki aku berdiri. kalau ada tempat duduk, okay lah lagi. haiyoo. marah nie. :P then, dah dapat naik bas, bawak bukan main semput lagi. hurmm, bas dah uzur lah katakan. aku duduk dalam tuh pun dah macam orang kena penyakit parkinson 15 minit. bergegar-gegar. geramnyaa~ 
ahha, cerita mengong pakcik bas TUUUTTT nie, masalah dye. ehem! driver bas nie tak akan berhenti kalau ada seorang jeh budak sekolah yang tunggu. perkara nie perkara normal bagi aku. haha. hampehh T___T tapikan-tapikan-tapikan, pagi tadi dah kira okayy lah kan, sebab aku tunggu dekat taman, bukan dekat kampung. kat taman tuh, ramai yang tunggu. ada lah dalam 8/9 orang. hee. kakak aku seorang jeh yang tunggu dekat kampung. muahaha. dah tentu-tentu pakcik driver bas tuh tak mahu berhenti kat tempat dia tunggu tuh. kesian-kesian-kesian. *padan muke
sampai jeh kat sekolah, terus beratur kat depan astaka. eheh. kan aku dah bagitahu aku dapat anugerah pengetua hari nie. hee. :D dapat sijil. wheee~ akhirnya. tapi, tak salam pengetua lah kan, sebab ada orang lain yang bagikan. tah sapo tah. haha. tak heran pun derr, aku nak sijil. :) aku tengok jugak ada tak bas yang berhenti depan sekolah. risau gak kalau kakak aku tak pergi sekolah. serious, memang hari ini kekurangan bas awam. ahha. pukul berapalah agaknya kakak aku sampai sekolah ekk? dia tak dapat naik pentas, sebab? sebab cikgu dah tanda nama dia tak hadir. ahaha. tak peh laa nyah, lain kali ado :P
semuanya disebabkan bas. ohohoho, sungguh ku membenci mu. haha c(:
Selagi kita saling mempercayai, saya harap hubungan kita akan terus kekal. Andai kata tiba suatu hari nanti apabila salah seorang daripada kita membuat keputusan untuk tidak terus bersama, saya harap kita dapat berterus-terang. Jangan sampai kita dengar daripada pihak ketiga. Setuju?
 woah! dipetik dari surat hazman kepada nurjihan. siapakah? haha.
dalam buku cerita Dear Yayah. dah baca-dah baca? (:
P/S:
amir nak pergi perak hari khamis nie. weyhh, nak ikut! dah lama tak pergi perak. nak-nak-nak-nak! :( actually, dia ada ajak. tapi, gilakk ka? haha. rindu meyhh :')

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110410

Dani Shay = Justin Bieber :)

Ohhooyy, Assalamualaikum and hai hai hai! hee. sihat? hari nie hari ahad kan? esok dah sekolah. arghh! saye suke hari isnin. haha. ustaz hari tuh kate, tak baik cakap 'saye benci isnin' sebab Nabi Muhammad lahir pade hari isnin. ngee. okay, sye suke hari isnin. tak peh, esok saye dpt salam pengetua saye. haha. bengong jaa dak ida nie. yayaya, maybe bagi sesetengah manusia, senang betul dalam hidup diorang nak dapat pointer 3.5 ke atas. tp, aku? haha. susah derr. hari tuh pun cukup-cukup pointer 3.6 hehe. mid year nie, tolong doakan yang terbaik untuk aku taw. thanks sayang.


okay, siapakah manusia yang bernama Dani Shay? siapa pula Justin Bieber. Choii# sepak kang kalau tak kenal JB tu. hehe. 



okay-okay-okay. dye Dani tuh. ahha, handsome meyh :)

laa~ nie Justin Bieber saye yang dulu. auww, dulu? hehe. sekarang dah lain (:

nyah. serious terkejut beruk sikit time tengok dani shay tuh. eheh. macam nak nangis pun ade jugak. agagaga. ape function menangis pun aku tak tawu. aneh lg pelik. ade jugak orang yang muke same nie. hehe. suara pun ala-ala same jugak. same mcam suara Justin yang dah 17 nie. :) wohhoyy. so, awak nak yang mane satu?

bieberbieberbieber
danidanidani
dah kira adil lah kan, awak ambik justin bieber. saye ambil dani shay. auww, tak boleh-tak boleh. awak ambil dani shay, saye ambil justin bieber. grr 
u__u mood tamak berlaku disini. haha. bantu aku. :P wesh. kalau my mother dapat tahu perkare nie, haruslah mak aku membebel-bebel sebab trlalu HEBOH pasal justin bieber nie. wakakaka. sorry mak, akan kulupakan kekasih gelap ku ini. haha. (:

weyhh, confuse nie. jangan nanti dani shay nie lebih hebat dari Justin sudahh, suara dah kira hebakk dah! (okayy-okayy, sila baca macam ustaz wan selalu cakap) amir, amir, amir jum pergi NSN jum. haha. :P dalam mimpi tuh, lambat lagi. <3 duapuluhsatuapril.

abah, emak, kak long. sila beritahu ida yang kita semua boleh tengok Never Say Never bulan ini. kalau nak bagi extra, sila benarkan ida tengok yang 3D punya. wahhaa~ indahnya dunia. haha. kak long, hari tuh cakap "JOM LAH TENGOK." kan kan? ouhh, sayangmu ketat-ketat deyhh <3 


jangan Selena Gomez salah bawak pakwe gi date sudaa. HAHA. XD

P/S:
justin bieber cocok perut selena? ahha, lantak lah deyhh. korang berdua punye pasal. aku dah ade dani shayy. muahh! ehh, overlak deyhh. :P

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110406

Berhenti Berharap.

ouww okay, testing 1, 2, 3. hehe. Assalamualaikum dan selamat sejahtera saye ucapkan kepade semua. ececeyh. mengapakah? haha. tak deh pape. abaikan ketidakbetulan aku hari ini. 


saya sebagai salah seorang ahli atau pemain-pemain petanque di sekolah dol itu mngucapkan takziah kpd kluarga dan gurlfren abg bob. hurm. Al-Fatehah. sangat-sangat tak percaye. hurm. takdir kan. umur baru jeh 18/19. aku tak berapa nak sure. tak sempat pun nak kenal-kenal dgn arwah. just hari tu lawan pershabatan dengan skolah diorang. ermm, mase lawan yang real tuh, aku kan tak terpilih. tp, dgr agu, sabin and humai ceritakan sumenye. memang tawu lah kann. dorang mmg baik. byk tlong budak-budak dol said hri tuh memandangkan bola purba kitorang tuh tak dpt masuk pdg. so, dorang pinjamkan bola 'shining-2' diorang tuh. uhuk. sedih nyahh~ :'( 


ukeyy ukeyy, stop.
hari nie saye ade buat pementasan. eahh. belum-belum. baru buat latihan untuk lakonan. auww, serious. atas pentas jantung saye dah dupp..dapp..dupp..dapp.. hehe. lepastuh, saye pandang semua muka kawan-kawan saye. ngee. dorang sgt baik. haha. saye tak nampak pun muke yang menakutkan. HAHA. kecuali enchik afwan dan emir. uishh. kejam. ==' suke sangat panggil ODA. u__u


sir zaini saye banyak comment kat saye part pegang baby. ouww well, aku dah bagitahu aku tak suke kan budak-budak. aku tak pandai nak pegang budak-budak. walaupun baby yang aku pegang tuh spesis berbulu dan tak bernyawa, aku tetap rase tak suke. haha. masalah-masalah. hanya beberapa orang jeh yang paham macam mane perasaan aku kalau jumpa budak-budak. grrr -.-'



mizi, si toet nie. dye jadi FATHER aku. aishh -.- *segan-segan. dekat ats pentas dye ajar aku care nak pegang baby. ngek. memalukan. :P pastu dengar izati a.k.a ZATENG jerit-jerit dari bawah sebab aku pegang kepala baby berbulu aku tuh. ouhh okay, langsung tak ade perasaan nak menganggap bende alaahh berbulu tuh anak aku.


ODA? ouh yeah. tak pernah aku sebutkan pun pasal name keramat tuh. heh. actually name tuh dak afiq skola rendah aku yang bagi. :) penyebab: Fatinhud, sabunn, dan humai. gelaran ODA nie dah sampai ke pengetahuan budak-budak petanque and ke kelas. *malu-malu.
erk, okay lah lagi ODA. tapi, sampai kat Agu dan Sabunn a.k.a sabin. dorang tambah-tambah pulakk. ODA KK. ouh teruk. 



ODA Kucing Kurap. wesh~ kejam mu dua. nie sume sebab makchekk petanque. habes name aku dicacatkan. tp, serious. syg gile kt korang. haha. ada jugak kenangan main petanque ngan korang yg boleh buat aku tak lupa-lupa. ngee.


ODA 4K? erk, itu kaa ? ituu.. ODA kucing Kurap Kene Kurung. erm, tidak dpt persetujuan dari aku lagi. so, kite-kite kena buat Perjanjian Petanque 2011 bersertakan beberapa syarat untuk mndapat persetujuan. syarat-2 dye:


- musti bagi 30 000 dolar sepanyol setiap tahun dan bunga emas.
- musti serahkan padang petanque dibawah pemerintahan Oda KK.
- musti bantu Oda KK kalau diserang musuh.


duit-duit-duit $$


ouww, setuju-setuju-setuju? :P HAHAHAHA (gelak rumplestiltskin)


P/S:
saye sombong? well, siapa yang ajar saye sampai jadi sombong? siapa penyebab saye jadi sombong? ouhh, jawab-jawab. haaa, tahu pun tak dapat jawab. ish. HAHA. monolog nie. sayang kau lahh. berhenti berharap? apakah? 
saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥