20110414

Hari Sukan Sekola Dak Dol.

What we had has come and gone, You're better with someone else.
ohhooyy, Assalamualaikum and Happy Thursday (: ngee. hari nie saya cuti lah awak-awak semua. like. bagi kiss sikit *muahhhh! esok pula hari Melaka Bandaraya Bersejarah. so, guess what? cepat-cepat, haha. saya cuti lagi. auww. baby i like it. anak Melaka nie. hehe.


okay, seriously. ayat omputeh dekat atas tu tak deh kena-mengena. woah! 
'tak deh kena-mengena'? ayat macam pro jaa =.=' haha. andai kata suatu hari nanti aku akan kata macam tuh, kau belasah aku ramai-ramai. haha. jangan-jangan. lagu David Archuleta.


deyy, hari sukan? mana tahu nie? aisshh -__-' tak surprise dah. baru nak bagi korang 'macam' terkejut sikit. hehe. dah-dah-dah, dah tak betul. actually, tak masuk apa-apa part pun. just tengok jeh and jadi jurugambar + kawan setusyen tak berbayar. haha. okay lah kan? daripada aku duduk melepak buat sakit hati orang, sakit hati aku. kan?


hari sukan paling teruk dan agak baik bagi aku. erk -____-
jangan tanya aku kenapa. sebab aku tak nak ceritakan. ngehh. korang pun tak nak tanya aku, so tak nak ceritalah. haha. bengong, tadi cakap jangan tanya kan? tah pape.


so, malas nak bersyarah panjang. tak dakk tenaga dan mood. haha. penat dohh bila pikir macam-macam ni. dan, sekarang aku ambik keputusan abaikan jeh dua orang yang annoying tuh. dan dan, aku tak nak abaikan perasaan kawan-kawan tersayang aku. bonges aku nie. sebab dua orang tuh, aku buat bodoh jeh kat kawan-kawan aku. teruk gila aku. nonono, tak akan. woah. macam dah berubah gila lepas dengar nasihat my BIG BRO adib :)
Pesanan ringkas dari aku, kalau nak dia, ambik. Bagitahu aku, bagitahu dia. Jangan buat aku macam bodoh. Terus terang. Tahu?! Aku sedia buat apa-apa keputusan, baik untuk kau, baik untuk aku. Tawu tawu? So, tolong belajar macam mana nak jaga hati orang.
lalala: tengok gambar okay? :) smile!


 aku + intan. love you bebeyh.
 budak rajen ;)
 lalala. kakak aku yang pegang papan 'tonggeng' uwh. eh-eh 'Temenggong'
 hoyy, taqim! :)
 drama jeh semua ini. haha.
 my only one BENTARA :)
 yayaya, mereka semua rowkk! sayang mu lima.
 eh eh, bro. malas nak rotate la. so, sila teleng kan kepala.
 gaye macam menyesal seumur hidup. haha XP
 tasha!! hee. :)
 alip, ziera, intan, aku *tak senonoh -__-* pipah. :)
 tak dikenali, main ambik jaa :P
 bersemangat gila cikgu-cikgu aku. haha.
juara sukan tahun nie? budak-budak 'tonggeng' :P

ouw my darling i love you! tamat sudaahhh :P 

P/S:
heyy, panjang gilak ini entry. maybe sebab gambar berlambak-lambak. haha. tengok lah kaw. If you love me, let me know. If not, please gently let me go.


saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

9 comments:

syairahmohdanuar said...

alaa.rindunye nk g skolah :(

Jay said...

hahaha..yes yes...team adik den jugo yg monang..hahaha

ida ^youmeyoursmine^ said...

@syairahmohdanuar
hehe. cecite sikit time sekola rendah awak :)

@abang jai
ala, dak zati jeh menang. bentara kalah :(

Jay said...

yo ko???takpo tahun dopan bentara monang..hahaha

ida ^youmeyoursmine^ said...

haha. tahun depan? yeah! menang menang! :P

aisya said...

wah, bestnye tengok sukan sekolah.. rase mcm nk balik zmn sekolah2 dulu je.. =)

Nurul Fatin said...

Haha. oda rock :)

ida zainal said...
This comment has been removed by the author.
ida zainal said...

@aisya
hehe. best best! tp, ta menang pulak rumah sukan thun nie :P

@titi
:P wekkk. TER-rock. kakak men amik jeh gmbr :P

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥