20110423

Menangis Tak Berlagu.

Assalamualaikum korang! haiyaaa, hari nie panas kan? gilakk.
rase nak demam jeh, tidur tadi pun rasa macam nak meniarap atas simen.
huh. ape boleyy buat. carik dalam peti ais, xdeh satu benda pun yang boley buat tekak aku sejuk. dah kering gila nie =='
okay, hari nie punya semangat bukak computer kau tahu?
hehe. macam-macam semangat ada.
semangat nak blogwalking kat blog-blog BELIEBERS :)
okay-okay, GAYAT.
hehe. baik kan aku? ;p

serious, tak sabar meyhh. ouh okayy.
aku ngaku jealous kuasa 2 dengan kau-kau orang semua yang dapat pergi konsert Justin Bieber hari khamis hari tuh :')
tapi, nyahh. aku happy weyh. haha. dapat tengok dye live kat YOUTUBE pun jadi laa an? haha. pelik lagi aneh. habes semua orang dalam rumah aku nie, aku cerita an apa yg aku tengok dalam youtube tuh. MENGONG =='

deyy, minat Justin Bieber bagai nak gilakk.
tapi, tak ada satu entry pun yang berkaitan dengan Bieber semenjak dua menjak tiga menjak empat menjak bermenjak-menjak *okay, aku tiru ayat amir
dye ada buat konsert kat malaysia nie. kan-kan?
okay, aku sedih gila kod. haha. langsung dah tak boleh senyum lagi kat kelas masa 21 April tuh. sensitive doe bila orang tanya aku,

"ida, hari nie konsert dye kan?"
"ida, Justin sampai pukul berapa semalam?"
"ida, bieber sampai semalam dengan selena ann?"

deyy, rasa nak hempuk sorang-sorang. sampai sekolah jeh, aku tak nak ingat tarikh. haha. gilak stress. azwa tanya aku,
"ida, hari nie bape hari bulan?"

pekkk! jawab jeh laa ann, dari pagi tadi aku tak bercakap dengan diorang. =='
then, dah nak rehat tuh, cakap lah jugak dengan nina, tasha and lisha.
ahha, jelez sebenarnya sebab tak dapat join diorang gelak-gelak kat belakang tuh. so, aku mula laa bercakap. dah boleyh sengih-sengih sikit, nina tanya aku.

"ida, nape nie? senyum lerr. dari tadi masam jeh"

aku senyum kelat jeh laa an, malas nak jawab. haha. pastu aku cakap sorang-sorang kejap, sambil tuh aku tutup muka aku dekat meja tasha.
"hari nie konsert, mesti semua tengah tak sabar pilih baju nak pakai ape ann? huhuhuhuhuhuhuhuhu" 
lepas tuhhhh, dak tasha, nina ngan lisha gelak-gelak. aku angkat laa muka an, nak tawu jugak ape hal dorang gelak-gelakk.
ish ==' dorang dengar ape aku cakap. gelak bagai nak rak diorang semua.
rase nak bako jeh sorang-sorang.

"ida sedih sebab konsert tuh ke? HAHAHHA"

erk, okayy, gelak-gelak. tak heran pun. asal kan korang dah tahu apesal aku macam ayam berak kapur semalam. tak nak terang ann panjang-panjang. sakit hati.

P/S:
erk, siapa-siapa yang pergi konsert Justin Bieber tuh, then ada gambar kat situ, inform lah aku ek, nak tengok jugak. :') share lah ngan aku. nak tawu jugak.. Nurul Fatin Hudzaimi, isnin nie nak suruh fatin cite banyak-banyak, biar sampai kering air liur. haha c(:

eayy? siapakah? haha.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

3 comments:

Nurul Fatin said...

Haha. boleh ida. biar ida tak larat lagi dah nak dengar :P

"Bile Keyboard Berbunyi" said...

bieber bucuk :D

ida ^youmeyoursmine^ said...

@nurul fatin,
haha. oolee oleee :)

@najwa roslim,
sebok mu. cody simpson lg bucuk bacin! ;p

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥