20110410

Dani Shay = Justin Bieber :)

Ohhooyy, Assalamualaikum and hai hai hai! hee. sihat? hari nie hari ahad kan? esok dah sekolah. arghh! saye suke hari isnin. haha. ustaz hari tuh kate, tak baik cakap 'saye benci isnin' sebab Nabi Muhammad lahir pade hari isnin. ngee. okay, sye suke hari isnin. tak peh, esok saye dpt salam pengetua saye. haha. bengong jaa dak ida nie. yayaya, maybe bagi sesetengah manusia, senang betul dalam hidup diorang nak dapat pointer 3.5 ke atas. tp, aku? haha. susah derr. hari tuh pun cukup-cukup pointer 3.6 hehe. mid year nie, tolong doakan yang terbaik untuk aku taw. thanks sayang.


okay, siapakah manusia yang bernama Dani Shay? siapa pula Justin Bieber. Choii# sepak kang kalau tak kenal JB tu. hehe. 



okay-okay-okay. dye Dani tuh. ahha, handsome meyh :)

laa~ nie Justin Bieber saye yang dulu. auww, dulu? hehe. sekarang dah lain (:

nyah. serious terkejut beruk sikit time tengok dani shay tuh. eheh. macam nak nangis pun ade jugak. agagaga. ape function menangis pun aku tak tawu. aneh lg pelik. ade jugak orang yang muke same nie. hehe. suara pun ala-ala same jugak. same mcam suara Justin yang dah 17 nie. :) wohhoyy. so, awak nak yang mane satu?

bieberbieberbieber
danidanidani
dah kira adil lah kan, awak ambik justin bieber. saye ambil dani shay. auww, tak boleh-tak boleh. awak ambil dani shay, saye ambil justin bieber. grr 
u__u mood tamak berlaku disini. haha. bantu aku. :P wesh. kalau my mother dapat tahu perkare nie, haruslah mak aku membebel-bebel sebab trlalu HEBOH pasal justin bieber nie. wakakaka. sorry mak, akan kulupakan kekasih gelap ku ini. haha. (:

weyhh, confuse nie. jangan nanti dani shay nie lebih hebat dari Justin sudahh, suara dah kira hebakk dah! (okayy-okayy, sila baca macam ustaz wan selalu cakap) amir, amir, amir jum pergi NSN jum. haha. :P dalam mimpi tuh, lambat lagi. <3 duapuluhsatuapril.

abah, emak, kak long. sila beritahu ida yang kita semua boleh tengok Never Say Never bulan ini. kalau nak bagi extra, sila benarkan ida tengok yang 3D punya. wahhaa~ indahnya dunia. haha. kak long, hari tuh cakap "JOM LAH TENGOK." kan kan? ouhh, sayangmu ketat-ketat deyhh <3 


jangan Selena Gomez salah bawak pakwe gi date sudaa. HAHA. XD

P/S:
justin bieber cocok perut selena? ahha, lantak lah deyhh. korang berdua punye pasal. aku dah ade dani shayy. muahh! ehh, overlak deyhh. :P

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥