20110329

Antara Awak, Awak, dan Awak :)

Photobucket
auww~ credit to: dedoodles :)

Assalamualaikum and gud nite awak :)
auww, tengah mnghirup kuah tomyam. ngee~ :P

okay, hari nie tak nak bebel banyak-banyak. dalam 8 perenggan boleyy la kan ?
HAHA. gile kuasa. n__n

urm. antara cerita Heroes, Supernatural, Kyle XY, Merlin, Smallville and blablabla.
awak suke mane ? ngehh~

kalau aku, aku suke merlin, supernatural + kyle xy.
agagaga. yang lain tuh, pelik sikit.. kalau satu hri dah tertinggal, musti tak paham.
so, tak payah laa tgk lagi kan ?

MERLIN:
yang aku suke sangat-sangat Arthur.
auww, haha. gilos meyhh. dah la arthur tuh lembab, ego, poyo.
tp, tah pahal tahh. maybe sbb dye suke kene kan merlin kod.
ngehh~ tetiba entry hari nie macam entry mase first time buat blog. (:


then, merlin laa kan.
kalau tak deh dye, xdeh la cite merlin kan. muahaha. dye sweet kod.
haha. suke tgk dye perli-perli arthur.
merlin part 1 mcm biase2 jeh. merlin yg kedua or ketiga, best gilos.
aku pun dah lupe merlin dah smpai part bape skunk.
hehe. 

SUPERNATURAL:
okayy, siyes ! mula-mula tgk cite nie. aku dengan kak wany jeh. BERDUA.
yang lain tak mao tgk. takut la, ngantuk la and blabla.
so, mcm takut la jgak kann. aku mnat gile kat Dean Wenchester.
sampaikan main Game Sims pun aku ltak caracter dye name Dean Wenchester.
heh :) hensome kan ? choi # gatal~


haha. episode yg first cerita time mak dorang mati tergantung kat ats syiling.
ouchh ! mcm mane eja syiling ? :P
then, awek Sam Wenchester tuh pun mati dlm keadaan yg same gak mcm mak dye mati. walaweyhh, konon-2 kuasa syaitan laa kan ?
heh, tengok cite nie tak leyhh emo sgt. haha. :P

KYLE XY:


okayy, cerita nie konon-2 same mcm pakchekk Bean. haha.
baru jatuh dri meteor or apo tah. den dah lupe.
cite nie dah lme ta tgk. so, ingat-ingat lupe laa kan.
yang aku ingt, kyle nie ade bapak and mak ! auww.
bpak dye name adam kod ? and mak dye name sarah.
weshh~ kalau salah tlong aku betulkan. haha :P

SMALLVILLE and HEROES :
yaww, cerita nie time buhsan-buhsan boleyhh la continue tgk balik kan ?
kdg2 best. dlm heroes yg aku ingat peter.
dye hensome. thats why aku ingat. ngehh~ then, sylar. haruslah kann ingat.
sbb tuh laa penyedut power2 hero yg lain. :P jahat kodd.


smallville tuh, ermm. tak minat pun. lagi-lagi lana lang tuh. kejap suke clark ken la, kejap suke lex luthor la. wesh! nyampahh nyah~ :P



P/S :
next time nak cite pasal Ultramen. :) HAHA. okayy, inchikk Arissa. sila bersabar okayy. kuatkan semangat dan kalau boley, bncang balik dengan dye elok-elok. okayy :) 
ohhooyy, BI td kene practise berlakon cerita Rumplestiltskin. auww, saye jadi Lisa. (:
Oh Mother ! ngee~ *lupe-lupe. Go back and practise again ! :P

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110324

Cakkkk ! Terkejut Tak ?

Awak !
Assalamualaikum. sihat tak ? awakk, saye nak bagitahu something kat awak.
jangan terkejut taww. mase dah tak banyak lagi nie.
saye takut tak sempat jeh nak bagitahu awak..
erm.. sebenarnya, saya.. ermm.., saya rindu awak.
ouhhh. legaa~ (': hee.. okay okayy, tinggal beberapa saat.
3, 2, 1 boooommm !!

Minta Maaf Di Atas Segala Ketidakbetulan Yang Berlaku Di Sini.

hye awakk, rindu lah kat awak semua. heh ? BANG ! tembak saya, GATAL.
so, cukup tak seminggu tak mengonline kan diri dan tidak ping blog baru ?
muahhaaa, janji musti ditunaikan.
saye nie setia orang nye.
ada kene mngena tak ? :)

terpaksa aku meninggalkan begitukah cinta hari nie. haha. bengong~
PETANQUE. hari Sabtu nie kitorang ada game.
doakan sekolah saye boleyh buat yang terbaik okayy ?
doakan saya terpilih okayy ?
HAHA. penat kodd berlatih hari-hari balik pukul 5 petang tapi tak terpilih.
tapi, aku tahu yang terplih tu adalah yg terbaik untuk sekolah aku.
kan ? so, terima jeh laa walau apa keputusan.
chayokkk dol said ! :)



esok ada sukantara lagi ? what the fishh.
hari tuh dah cukup time aku melarikan diri dari berlari. :P
yeahh, Fatinhud tak maoo join ?
HAHA. esok ada lagi. ish ish. lari lagi laa kan ? kan ? HAHA.
harap memahami maksud saya. penat den nak menulis maksud dye. 

hurm. apakah ?
apa ? apa ? erm, actually. saya nak tanya pendapat awaklah encikk saiyidah.
adakah awak ditugaskan sebagai seorang penasihat, pemujuk, dan segala pe.. kepada atokk A ? wahhaa, katakan TIDAK. sila jawab encikk saiyidah.
encikk saiyidah : erm, awak. saya tak tahu nak jujur ke dakk. haha. yayayaya. 

tamatlah perbualan. :P berikan tepukan.

P/S:
alaaaaaw, dah hitam ! bencinyaa. :'( berbelang muka. huhu. eahh awak, hari-hari saya dapat chocolate. Thanks sayang  I Love You Forever 


saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110318

Haiyaa, Awak Banyak Susahh Maa..


Assalamualaikum and selamat tengah hari.
Bismillahirrahmanirahim :)

okeyh, tenangkan fikiran. tarik nafas. hembuss. tarik.. hembus.
wahha, dengan mimik muka macam lembu jantan nak pergi berperang menghembus nafas. wesh ! tak senonoh kau nie. HAHA.


kahkahkah. ida. lupakan semuanya. hari nie kita start balik ek ? boley boley ?
HAHA. janji ku tak ditepati, kata xnak tulis blog selama seminggu aite ? tapi, tulis jugak.
haiyaa, tah hape jeh. so, what ? suka hati aku lah kan, bila nak menulis, bila nak stop.

hari nie, bangun secara mengejut sebab pikir dah lambat dah nak gi sekolah.
tu lah dye, akibat tidur tak basuh kaki, tak baca doa. main henyakk jeh tidur.
ish ish. dont try this at home.
so, bangun pukul 6.30 lah kan ? kira awal lah tuh.

sampai sekolah, nampak emir. so, tak lewat lah kan. dont worry worry.
nampak emir pergi pejabat. okeyh, bukan aku jeh laa yang paling lewat.
emir ado. haha. ingatkan sabin and afwan tak dtg lg. lepak-lepak japp dengan emir.
emir segan-segan nak ceritakan pasal TUUUUTTTT kat aku. haha.
tak peh emir, xde orang yang perasan punn. kalau kaw tak bagitahu kat aku, aku tak nampak punn. tak ade orang nak telek satu-2 kat kau. (:

alih-alih nampak kelas kitorang punya pintu terbukak luas seluas2 alam depan dan belakang.
haha. sudahh, ayat macam minachii :P
aku dengan emir tgk lah jap, tetiba afwan keluar dari kelaass tuh.
then, nampak sabrina. dorang tlong kemas2 + susun2 meja kelas kitorang yang bersepah-sepah tuh. hee :) dah nampak tuh, haruslahh tlong jugak kan.


lepas tuh, dalam pukul 8.05 pagi tuh, cepat-cepat turun astaka.
nak pergi ikut cikgu fadhilah gi SMKSP. wahhaa, tak payah laa kan tulis name skolah kaw penuh-penuh. haha. ada perlwanan pershabatan dgn bebudak kat situ.
lawan ape ? lawan petanque laa awak. eah, lupa nak announce. haha. aku diambil balik lepas dibuang jauh-jauh untuk lawan petanque. ouh tidakkk, HAPPY :)


sampai-sampai kat sane, terus buat latihan attack jet.
tetiba pulak dtg mat-mat dari SMKPS. 
poyo. sengal. bengong. grrr. toet. kelakar. psycho gile!
penat jeh tengok dorang. konon-2 baling pandang belakang pun boleyh kene.
*serious kene.
alaaa, naseb jeh tuhh nyah. :P

budak lelaki lawan dulu, budak perempuan buat latihan lagi dengan bebudak lelaki SMKPS.
then, abang zuhairi panggil geng Sabin, Agu and Kak Yaa lawan dengan bebudak perempuan SMKPS. so, aku ? aku, Humai, and Kak Kyra lawan dengan budak laki sengal tuh. :P
sukahatimakapakaku jeh cakap dorang sengal.
sorry sorry sorry. terlajak perahu boley diundur, terlajak kata xleyh buat apo daa.
nak delete pun taa boley. ahah :P


siapa menang, siapa kalah ? tak payah tawu laa.
haha. memang kejam gila abang2 tuh lanyakk kitorang. sakit jeh hatii. =='
diorang ejek bola-bola kitorang dari zaman purba.
heyy, purba purba tuh laa byk berjasa.
kaw ape adaa ? bersinar-sinar kononn. pigiidah ! :P tak heran langsungg.

so, sesiapa yang kata main petanque nie senang ? korang memang ta betul.
HAHA, ayat sabin, aku copy and tak paste. :P
serious, dengan panas lagi, lenguh tangan lagii. memang pressure gile ar.
okeyh, tuh ayat abang zuhairi. HAHA (:

P/S :
Tangan aku lenguh, bahu aku sakit, kaki aku sakit. semua lahh. :P paham paham. choppp ! ida, kaw macam tak deh perasaan penyodeh pun time main petanque nie ? mengapakah ? 



saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110315

Help Me. Help Me. Help Me. :(

Nur Saiyidah Binti Zainal nak ucapkan Assalamualaikum dan selamat pagi. 


Start menulis : 11.20 am.
Habis tulis : ?? nanti aku tulis.


mood, rasa nak terbang jauh-jauh tinggalkan melaka tinggalkan semua orang. ada ke mood macam tu? hurm, abaikan ketidaksiuman aku.


hurmm, aku dah tak tahu nak cakap apa. maybe dalam masa dua tiga hari, empat lima hari, enam ke tujuh hari. atau lebih tepat, seminggu aku tak nak menulis apa-apa dalam blog. aku nak cari ilham baru. ececeyh, apa lah yang aku merepek ni. aku dahhh tak betul. urm, correction, aku kepeningan. yeah, thats ryte. penat dah niee carik ubat kat merata-rata tempat. tak jumpaa lah. so, mcm nie lah aku. kalau ada rawatan yang mujarab, sihat lah aku kodd. :)


so, gud byebyebye. miss you so much. love you so much. take care. apa-apa message jeh lah. itu pun kalau jantung phone aku bertahan lama kalau aku tak bagi oxygen yang cukup untuk dye. rasanya, hari nie last aku bagi oxygen untuk dye. haha. sesi zalim-menzalimi. siapa suruh malam tadi dye tak habis-habis men-vibrate-kan diri dye. :) Gud Bye !




Waktu Habis Menulis : 11.32 am. 
sorry, waktu tergendala sebab nak carik port untuk sorokkan phone dari terus bervibrate dekat telinga aku. so, lambat sikit lah menulis. :)

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110314

Saya Kecewa Lagi. eeee Bongek.

Assalamualaikum and Bismillahirahmanirrahim. Selamat malam gak pada awak-awak semua. pada sesiapa yang tak berminat untuk baca sesuatu yang membosankan, sila lah carik entry yang menarik selain entry nie tak pun, boleh lawat blog lain. :)


hari nie hari isnin kan ? what a beautiful day. i love it so much. bertuahnya kita sebab dapat bernafas dan hidup lagi. :) kalau tak, dah jadi macam nyamuk kat dlm bilik aku nie. baru jeh nak carik darah manis. dah kene "pekkkkk !" hee. :) tak peh, ade hikmah disebalik semua ini. sabar yew keluarga pakchekk nyamuk. Allah lebih sygkan dye. sama-sama kita mendoakan arwah. bak kata pepatah, "malang tidak berbau" :P


pagi-pagi lagi dengan semangatnya aku bangun then mandi pastu solat subuh, siap-siap sikat rambut pakai bedak pakai tudung kemas beg isi air dalam botol air, sarapan minum milo then pakai stokin pakai kasut, salam mak dan abah masuk kereta, dengar lagu salam kak long sampai sekolah turun kereta lintas jalannn. fuhhhhh. siape dapat bace dalam satu nafas ? gambateh gambateh ! hebat lah. BANGGA lah tuh aku cakap kau hebat. kan dah sengih sorang-sorang. :P


sampai sekolah, tengok geng-geng game petanque tak deh lagi. aku bukak beg, keluarkan buku cerita Mr Midnite yang dibeli tempoh hari. haha. skema. nerd. poyo. baik. semua bagi kat aku pagi-pagi tuh. saje, tak nak membazir mase kan. kate nak jadi pelajar cemerlang ? HAHA. idaida. tak habes-habes tanam azam nak jd pelajar cmerlang. tp perngai mcm hantu raya gak. :) Just Be Yourself.


best giler practice game petanque tuh. serious aku dah jatuh hati kat game tuh. sumpah ! aku tak bohong. huhu. tetapi malangnya, aku tak terpilih pun untuk jd wakil sekolah. part situ, aku dah mula kehilangan mood baik dan rajin plus excitednya untuk kesekolah. Ohhmmyyygoshhh.. tak pernah rase kecewa macam tuh. wahhaa. idaidaida. kuatkan semangat. kau masih ada fatin humaira, emir, sabin untuk buat kaw bangga laa dol ! haha. ida ! asal kau sedih sangat nie ? :P emo lak deyhh anak pakchekk zainal nie. :')


lepas tuh, lepaklepak dengan sabrina, humai and adiknya makan-2 kat kedai makan. HAHA. aku saje jeh nak balik rumah lambat-lambat. buhsan kodd. :) lepastuh, nampak si afwan budu tuh, pakchekk gosip. woah! tetiba rasa auroma nak dengar cecite dorang semua nie membuak-buak. sampai lah part afwan menyoal siasat aku. pikir senang kod nak jawab. 
"Aku dah ade dah, tak payah tanye. sebok jeh. cepat-cepat. turn kaw pulak cerita "
baru aku paham maksud sabin, 'Afwan nie memang, pandai korek rahsia orang dye nie. ish'
huwarghh ! serious. dari tahun lepas kod aku memang nak tahu sangat bende nie. sampailah tadi tepat 12.14 tengah hari, Afwan membongkarkan semuanya + sokongan padu oleh Syahidah Sani. ouh tidakkk ! mungkin betul kot apa yang fatinhud dan sabrina pernah cakap dulu. 'Ida tak payahlah tahu hal nie.' yayayaya, memang betul aku tak patut tahu. aku kecewa gile dengan ape yang aku dengar dari mulut dua org nie. aku tak paham ada apa dengan perasaan aku. tolonglahh. aku tak paham ape perasaan aku. ape yang aku rase. dan mengapa mengapa aku tak pernah nak pikirkan hal nie sebelum nie. sampai sekarang, betapa peritnya perasaan hati aku. betapa pecah berkecai berderainya hati aku. kecewa tawu tak. kecewa. kecewa sangatsangat. kenapa sebelum nie dia tak pernah nak bagitahu aku hal nie, dia kata semua rahsia kongsi sama-sama. apa nie ? nie apa, bukan rahsia ke? Ya Allah, hanya Kau jeh yang paham perasaan aku. :'(

ida, kenapa dengan kau nie ida. kuatkan semangat. percayakan dye. percaya bahawa dye dah berubah. dye dah tak macam 'dulu' lagi. haaaaaa.. aku tak boleh terima dengan apa yang dia 'pernah' buat dulu. tak bolehh. betul-betul tak boleh. dye PERNAH. bukannya dye CUBA. dia PERNAH. ouh tidakkk. rasa tercabut jantung usus limpa perut buah pinggang bila ingat balik apa yang diorang cakap tadi. HURMMMMM. sampai rumah, tergolek-golek aku hentak plus wrestling-wrestling bear aku si BUBU. BUBU, tolong awek kaw nie. huwarghhh! basah lenjun Si Bubu aku lap air mata. boleh perah dahh dak bubu tuh. :'( ida. try. bagi peluang dekat dia explain kan semua nie. tapi, macam mana. idaaaa. tolongg. jangan menyeksa jiwa dan raga kaww. idaa. serious, dalam dada aku nie, semput. sesak. tak cukup space nak bernafas. hiyaaaaa. :''''(((

Sabrina dan Afwan, ida mintak maaf sangat-sangat. kalau 'dia' jumpa dan marah-marah korang. bagitahu aku. bagitahu aku yang dye marah korang. dia dah janji tak nak tanye apa-2 kat korang. so, kalau dye tanya jugakk. dye memang tak leh dipercayai. sabin, maafkan ida. sorry. sorryyy. ida mintak maaf sangat sangat. :( serious, memang tak nak libatkan korang berdua. tolong maafkan idaaa.. :'[ berdosaa nya aku kat korang berduaa. hurmm. .... 
:(

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110311

Kalau Dia Boleh, Nape Aku Tak ?

fuhhh. tak tawu lah nak cakap ape. marah ada, sedih ada, risau ada, geram ada, happy jeaa tak dakk. ape nie ? kalau dye keluar jumpa kawan-kawan, dengan geng-2 dye, aku tak marah punn. tak kesah pun. aku nak gi sekolah, dye mengada-ngada cakap tak nak bagi lah. risau lah. alaaa, tahu lah aku jage diri. kakak aku ade kat sekolah, dak wawa pun ada. bukan aku dtg skolah nak buat ape punn, nak join game kt sekolah. dapat tak dapat, tuh lain cerita laa. bosan kod cuti nie kalau duduk rumah jeh. tulun laa. ):


byebyebye, nyampahh =='

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110310

Hari Khamis ? Ada Apa Dengan Awak ?

I Love Being Around You <3
Assalamualaikum sahabat-sahabat-sahabat dan awak. :)
>poyo jahh kaww ida. :P<
heee. sihat tak ? tak sihat pergi carik ubat kat dapur. kat mana-mana jeh la.
aku tak tahu kau simpan ubat kat mana. haha.

wesh, aku sendiri sedih dengan result exam aku.
teruk gegilos. wahhaa.
emakkk, nak nangis. :'( haha. emo lak aku nie. mcm tak biasa jeh result teteruk nie. :P
sabar lah waa, nie exam kedua kita, memang lah macam nie kod.
next time kau usaha lagi. Chayokk !
aku pun kene usaha bebanyak lagi lah nie. 
kata nak salam Lijah hari isnin nanti. HAHA. tak habes-habes.

Really ?? HAHA.
English, kan aku dah kata. aku banyak banyak tak paham. ahha.
tak peh laa kan ==' dah memang itu yg aku buat. nak suruh cikgu topup kan markah macam mana. haha. redha jeh laa ekk. :)

sejarah, cekguu. tolong lah betulkan soalan yang dah dibulatbulat tadi.
hee. please. nak sangat dapat A sejarah. tak pernah taww.
*ceyh. bodekbodek. hurm, serious. nak dapat anugerah lah. bukan nye aku saje-saje nak salam Lijah. HAHA. xmao pun T__T
nak sijil you knoww !

Khamis ?
entah, tak paham lah hari nie. tak ade yang teruk punn.
just, aku rasa sunyi weyh. haha. ade yang nak teman ? (:
huwallooo, amir ! ida tak suke cendoll laa. haha. jangan ejek cendoll lagi, andersetein ?
segan meyhh, panggil cendol-cendol td. 
*correction. actually, mmg suke kan cendol. lalala. ^___^

bestnya kohwangg, cuti sekolah pergi jalan-jalan.
bukak blog sane, cecita pasal cuti nak gi situ lah, sana lah.
ade yang nak balik kampung. huuu.
aku ? aku duduk sekolah main petanque.
HAHA. buhsan lah weyh. nak buat ape niee.. balik kampung ?
hek eleyhh, balik kampung naik basikal pun dah sampai. menyampahh -____-'
HAHA. apo daaa ?

P/S :
Topup kan aku weyh, xde duit niee. macam mana nak dapat topup free ? ajar sikit. haha. bodek abah ? alaa, tak kn dapat punyee. kak long ? lagi laa. AHHA. dye kate aku perompak ? dye pun perompak, tak sedaw diri. heh ! :)

Three words for you, I LOVE YOU <3

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110309

Yawww ! Likelikelike ♥ Siap Kaw !


Assalamualaikum. olla olla lalala. :P
aku tak sihat ? lantakk pii laa. 

ehem. ehem. ehem.
testing 1 2 3. okeyh ?
"sila ambil perhatian, pelajar-pelajar menengah rendah sekolah menengah dato' dol said dah habes exam. sila tepuk dua-dua belah kaki awak dengan serentak."

wahhaa, boleh tidur awal laa nyah.
hari-hari aku tidur pukul satu lebih. boleh pengsan.
kalau tak bagus jugak result aku, makk tak tahu lah nyah. :')
yang penting, usaha aku kan kan ? 


kaw tahuuu. tak tahu ? meh aku nak cerita nie.
dalam minggu exam nie, iron kat rumah aku serupa macam berukss.
arghh ! tension meyh.

hari isnin, tengah iron tudung, tetiba dye bakar tudung aku.
whaddaafishh !
pagi tadi, kakak aku iron. okeyh taww. bila time aku sentuh dye jeh, dye x mao nyala.
aku rasa nak humban kat laut, tapi setiap penjuru kawasan rumah aku tak ade laut. so, tak jadi lah kan. then, aku maki hamun sumpah seranah dye. terus dye jadi batu.
durhaka lagi, ambik kaw !
nak nangis kod, baju dengan kain tak gosok lagi. cepat-cepat aku ambik handphone abah aku, call makchekk aku. yeah. penyelamat.

"ello, cik ! owang nak pinjam iron boleh ? hee. ida datang sekarang taww."

lalala, nasib baik jiran sebelah rumah, makchekk aku jeh kod. :P
bengang doe. dah dapat iron makchekk aku, aku hentak-hentak iron bengong tuh. padan muke. melalak dye kat tepi almari. boleh buat pameran dah dye tuh. grrr.
dasar cap kaki ayam ! T__T

exam ?

Bahasa Melayu : macam okeyh-okeyh la. HAHA.
Bahasa Inggeris : wesh, serious banyak yang tak paham.
Mathematics : ngeee~ iloveyouforever. padanlah aku suke nombor kan ?
Science : yaww darling, saye syg awak jugak.
Agama Islam : =='
Kemahiran Hidup : saye SP, Super Power ! haha. :)
Sejarah : ahha, InsyaAllah. adik-adikku, InsyaAllah boleh ! HAHA.
Geografi : lalala. cikgu cakap 20 owang dapat A, mintak-mintak saye kan ? hee.

kene marah dengan lempeng. huhu. sebab tak makan ubat batuk malam td. apo laa. owang dah cakap dah pagi td dah mkn. hee. takut lah nak keluar bilik. so, tak mkn ubat mlm td.
habes aku batuk-batuk time exam tadi, memekak jeh. :P lelaki sekarang cepat touching. pelik aku. esh esh esh. atok atok. XD

P/S :
lalala. tadi time exam, sunyi sepi. aku dengar bunyi jam tangan aku ber-ticktock ! syiokkk habes. hee. apasal tah aku excited gile dengar bunyi jam tuh ticktock. agagaga. :)

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110305

Tak Sedar, Sedar Tak?


Assalamualaikum and Happy Saturday! ade tajuk kartun happy saturday ke?
tak deh kan, so. tuh ayat saye. haha. bukan ayat ciplak. :P
saye chopp dulu.

actually, minggu depan dah exam UPP2.
UPP2 tuh, saye tak tahu maknanya apa.
haha. maybe, Ujian Penilaian ____ 2.
wahhha, serious tak tahu. ape bendalah aku nie. grrr =='

saye macam tak sedar diri jeh minggu depan dah exam.
awak tahu minggu depan tuh cuma tinggal 24 jam lebih jeh lagi untuk saye prepare.
untuk saye buat nota-nota kecil warna-warni. dan sebagainya.
malam tadi saye belajar + ulangkaji Science dengan kak ngah saye.
wesh, serious. 

bijik mata awak. :P

saye mintak tolong dye terangkan semuanya untuk saya. HAHA.
ambek kaww. rupenya, selama ini saye belajar tak masuk satu hapee pun.
kelas saye dah tertinggal dua tajuk untuk exam kali nie.
cikgu saye yang mengandung tuh, baru jeh bersalin.
baru tak baru, den tak ingat.
*dulu bukan maen suke lagi ckg tak masuk kelas sbb dye kan dah bersalin,
now? exam aku hancur lah kann. U___U'
ehh ida, negative lah kaw. POSI(+)IVE

sejarah ? InsyaAllah, saye boleh buat. Ida ! Fighting !
n___n 

kenapa sampai e nie ? HAHA. KH kaa ?

saye tak tahu kenapa risau gilerrr nak exam nie.
sebab saye dah janji dengan cecikgu kodd nak buktikan, program hari tuh berkesan
untuk saye. HAHA. berkesan ke takk, tunggu jeh laa result exam lepas habes exam.
wekk :P tak paham, buat-buat paham.
malas nak ulangsuara.



hari nie, satu bende pun saye tak ngadu dekat dye.
saye takut dye terasa dengan perangai saye yang terlebih emo semalam.
wahhaa, takut gilos. risau pun ada.
saye harap, dye lupekan saye untuk hari nie just sebab dye nak ulangkaji exam minggu depan. hurm. :')
awak, awak boleh buat. doakan saye boleh buat jugak exam kali nie.
aminnn. (: lepas nie, awak pulak bacakan doa tidur okeyh. 

minta maaf sebab saye marah-marah hari jumaat hari itu.
awak asyik risaukan saye jeh, bila saye risaukan awak. awak kate jangan risau.
sekarang, saya benci Mr E.
rindu awak lah. phone saya tengah berehat dari terus meng-vibrate kn diri dye.
PA ehh, P/S :
kitorang buat dua facebook? OMR! bengong kaa? ahha, tak-tak-tak. Pakchekk Facebook yang bengong taww. psstt.. jangan bagitahu pakchekk facebook ek, nanti dye tendang saye. 

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

20110302

Serious Tak Ingat.

Assalamualaikum awak. Selamat Petang + petang + nak malam.
erk, tak tawu nak cakap ape. selamat petang lah kan ?
rindu meyh nak jalan-jalan kat blog korang. tapi, disebabkan internet kt rumah nie
semakin LAJU, susah sikit nak gi blog korang.
nanti terlajak pulak. HA..HA :P

Serious lupa gilak semalam birthday scandal saye.
oppss. terlebih sudah. yang lain tuh, jangan jelez lah kan.
lambat sikit wish ek ?
tak peh-tak peh. saye org first wish birthday kat dye taw. dalam mimpi.
Happy Birthday Awak. Tua gegilos awak nie.
Tak sedar diri. dah lah suke Selena Gomez. :P
wekkk, tak suke awak. haha

Tua tua tua ! dah 17 tahun. sebaya kak zati aku. :P

hari nie, hari rabu. haha. tawu tak ?
ke nak saye buat announcement lagi sekali ? :P

saye sayang awak sangat-sangat. <3 I 'less than three' you.
dah tawu makna dye ? :P I Luv U laa :)



tapi, balik sekolah td kene paksa balik dengan afifah anak pakcik normat tuh.
wesh. tak suke laa susahkan orang nie. hurm.

erm. KOKU hari nie tak deh latihan kawad.
woah ! Baby I like It !
ketua kawad or ape-ape jeh la hari nie tak wujud.
bhahaha. dye ada sesi perjumpaan dengan doktor ehsan.

alisha ? dye demam. berjangkit dengan saya. likelike.
pembawa virus terHEBAD ! yeah.
go ida go ida ! haha. kecian budak tuh. :')
semoge cepat-2 sihat yaww. ^^

P/S :
Sebenarnya tak tahu pun semalam birthday Justin Bieber. haha. cakap jeh lah lupa. :P shhh. awak dan saye jeh tawu. :P 


saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥