20110302

Serious Tak Ingat.

Assalamualaikum awak. Selamat Petang + petang + nak malam.
erk, tak tawu nak cakap ape. selamat petang lah kan ?
rindu meyh nak jalan-jalan kat blog korang. tapi, disebabkan internet kt rumah nie
semakin LAJU, susah sikit nak gi blog korang.
nanti terlajak pulak. HA..HA :P

Serious lupa gilak semalam birthday scandal saye.
oppss. terlebih sudah. yang lain tuh, jangan jelez lah kan.
lambat sikit wish ek ?
tak peh-tak peh. saye org first wish birthday kat dye taw. dalam mimpi.
Happy Birthday Awak. Tua gegilos awak nie.
Tak sedar diri. dah lah suke Selena Gomez. :P
wekkk, tak suke awak. haha

Tua tua tua ! dah 17 tahun. sebaya kak zati aku. :P

hari nie, hari rabu. haha. tawu tak ?
ke nak saye buat announcement lagi sekali ? :P

saye sayang awak sangat-sangat. <3 I 'less than three' you.
dah tawu makna dye ? :P I Luv U laa :)



tapi, balik sekolah td kene paksa balik dengan afifah anak pakcik normat tuh.
wesh. tak suke laa susahkan orang nie. hurm.

erm. KOKU hari nie tak deh latihan kawad.
woah ! Baby I like It !
ketua kawad or ape-ape jeh la hari nie tak wujud.
bhahaha. dye ada sesi perjumpaan dengan doktor ehsan.

alisha ? dye demam. berjangkit dengan saya. likelike.
pembawa virus terHEBAD ! yeah.
go ida go ida ! haha. kecian budak tuh. :')
semoge cepat-2 sihat yaww. ^^

P/S :
Sebenarnya tak tahu pun semalam birthday Justin Bieber. haha. cakap jeh lah lupa. :P shhh. awak dan saye jeh tawu. :P 


saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥