20110310

Hari Khamis ? Ada Apa Dengan Awak ?

I Love Being Around You <3
Assalamualaikum sahabat-sahabat-sahabat dan awak. :)
>poyo jahh kaww ida. :P<
heee. sihat tak ? tak sihat pergi carik ubat kat dapur. kat mana-mana jeh la.
aku tak tahu kau simpan ubat kat mana. haha.

wesh, aku sendiri sedih dengan result exam aku.
teruk gegilos. wahhaa.
emakkk, nak nangis. :'( haha. emo lak aku nie. mcm tak biasa jeh result teteruk nie. :P
sabar lah waa, nie exam kedua kita, memang lah macam nie kod.
next time kau usaha lagi. Chayokk !
aku pun kene usaha bebanyak lagi lah nie. 
kata nak salam Lijah hari isnin nanti. HAHA. tak habes-habes.

Really ?? HAHA.
English, kan aku dah kata. aku banyak banyak tak paham. ahha.
tak peh laa kan ==' dah memang itu yg aku buat. nak suruh cikgu topup kan markah macam mana. haha. redha jeh laa ekk. :)

sejarah, cekguu. tolong lah betulkan soalan yang dah dibulatbulat tadi.
hee. please. nak sangat dapat A sejarah. tak pernah taww.
*ceyh. bodekbodek. hurm, serious. nak dapat anugerah lah. bukan nye aku saje-saje nak salam Lijah. HAHA. xmao pun T__T
nak sijil you knoww !

Khamis ?
entah, tak paham lah hari nie. tak ade yang teruk punn.
just, aku rasa sunyi weyh. haha. ade yang nak teman ? (:
huwallooo, amir ! ida tak suke cendoll laa. haha. jangan ejek cendoll lagi, andersetein ?
segan meyhh, panggil cendol-cendol td. 
*correction. actually, mmg suke kan cendol. lalala. ^___^

bestnya kohwangg, cuti sekolah pergi jalan-jalan.
bukak blog sane, cecita pasal cuti nak gi situ lah, sana lah.
ade yang nak balik kampung. huuu.
aku ? aku duduk sekolah main petanque.
HAHA. buhsan lah weyh. nak buat ape niee.. balik kampung ?
hek eleyhh, balik kampung naik basikal pun dah sampai. menyampahh -____-'
HAHA. apo daaa ?

P/S :
Topup kan aku weyh, xde duit niee. macam mana nak dapat topup free ? ajar sikit. haha. bodek abah ? alaa, tak kn dapat punyee. kak long ? lagi laa. AHHA. dye kate aku perompak ? dye pun perompak, tak sedaw diri. heh ! :)

Three words for you, I LOVE YOU <3

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥