20110305

Tak Sedar, Sedar Tak?


Assalamualaikum and Happy Saturday! ade tajuk kartun happy saturday ke?
tak deh kan, so. tuh ayat saye. haha. bukan ayat ciplak. :P
saye chopp dulu.

actually, minggu depan dah exam UPP2.
UPP2 tuh, saye tak tahu maknanya apa.
haha. maybe, Ujian Penilaian ____ 2.
wahhha, serious tak tahu. ape bendalah aku nie. grrr =='

saye macam tak sedar diri jeh minggu depan dah exam.
awak tahu minggu depan tuh cuma tinggal 24 jam lebih jeh lagi untuk saye prepare.
untuk saye buat nota-nota kecil warna-warni. dan sebagainya.
malam tadi saye belajar + ulangkaji Science dengan kak ngah saye.
wesh, serious. 

bijik mata awak. :P

saye mintak tolong dye terangkan semuanya untuk saya. HAHA.
ambek kaww. rupenya, selama ini saye belajar tak masuk satu hapee pun.
kelas saye dah tertinggal dua tajuk untuk exam kali nie.
cikgu saye yang mengandung tuh, baru jeh bersalin.
baru tak baru, den tak ingat.
*dulu bukan maen suke lagi ckg tak masuk kelas sbb dye kan dah bersalin,
now? exam aku hancur lah kann. U___U'
ehh ida, negative lah kaw. POSI(+)IVE

sejarah ? InsyaAllah, saye boleh buat. Ida ! Fighting !
n___n 

kenapa sampai e nie ? HAHA. KH kaa ?

saye tak tahu kenapa risau gilerrr nak exam nie.
sebab saye dah janji dengan cecikgu kodd nak buktikan, program hari tuh berkesan
untuk saye. HAHA. berkesan ke takk, tunggu jeh laa result exam lepas habes exam.
wekk :P tak paham, buat-buat paham.
malas nak ulangsuara.



hari nie, satu bende pun saye tak ngadu dekat dye.
saye takut dye terasa dengan perangai saye yang terlebih emo semalam.
wahhaa, takut gilos. risau pun ada.
saye harap, dye lupekan saye untuk hari nie just sebab dye nak ulangkaji exam minggu depan. hurm. :')
awak, awak boleh buat. doakan saye boleh buat jugak exam kali nie.
aminnn. (: lepas nie, awak pulak bacakan doa tidur okeyh. 

minta maaf sebab saye marah-marah hari jumaat hari itu.
awak asyik risaukan saye jeh, bila saye risaukan awak. awak kate jangan risau.
sekarang, saya benci Mr E.
rindu awak lah. phone saya tengah berehat dari terus meng-vibrate kn diri dye.
PA ehh, P/S :
kitorang buat dua facebook? OMR! bengong kaa? ahha, tak-tak-tak. Pakchekk Facebook yang bengong taww. psstt.. jangan bagitahu pakchekk facebook ek, nanti dye tendang saye. 

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

2 comments:

Sasa Al-Sharif said...

weh rajin la!! haha

ida said...

apakah yang rajin ? HAHA. :P

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥