20110329

Antara Awak, Awak, dan Awak :)

Photobucket
auww~ credit to: dedoodles :)

Assalamualaikum and gud nite awak :)
auww, tengah mnghirup kuah tomyam. ngee~ :P

okay, hari nie tak nak bebel banyak-banyak. dalam 8 perenggan boleyy la kan ?
HAHA. gile kuasa. n__n

urm. antara cerita Heroes, Supernatural, Kyle XY, Merlin, Smallville and blablabla.
awak suke mane ? ngehh~

kalau aku, aku suke merlin, supernatural + kyle xy.
agagaga. yang lain tuh, pelik sikit.. kalau satu hri dah tertinggal, musti tak paham.
so, tak payah laa tgk lagi kan ?

MERLIN:
yang aku suke sangat-sangat Arthur.
auww, haha. gilos meyhh. dah la arthur tuh lembab, ego, poyo.
tp, tah pahal tahh. maybe sbb dye suke kene kan merlin kod.
ngehh~ tetiba entry hari nie macam entry mase first time buat blog. (:


then, merlin laa kan.
kalau tak deh dye, xdeh la cite merlin kan. muahaha. dye sweet kod.
haha. suke tgk dye perli-perli arthur.
merlin part 1 mcm biase2 jeh. merlin yg kedua or ketiga, best gilos.
aku pun dah lupe merlin dah smpai part bape skunk.
hehe. 

SUPERNATURAL:
okayy, siyes ! mula-mula tgk cite nie. aku dengan kak wany jeh. BERDUA.
yang lain tak mao tgk. takut la, ngantuk la and blabla.
so, mcm takut la jgak kann. aku mnat gile kat Dean Wenchester.
sampaikan main Game Sims pun aku ltak caracter dye name Dean Wenchester.
heh :) hensome kan ? choi # gatal~


haha. episode yg first cerita time mak dorang mati tergantung kat ats syiling.
ouchh ! mcm mane eja syiling ? :P
then, awek Sam Wenchester tuh pun mati dlm keadaan yg same gak mcm mak dye mati. walaweyhh, konon-2 kuasa syaitan laa kan ?
heh, tengok cite nie tak leyhh emo sgt. haha. :P

KYLE XY:


okayy, cerita nie konon-2 same mcm pakchekk Bean. haha.
baru jatuh dri meteor or apo tah. den dah lupe.
cite nie dah lme ta tgk. so, ingat-ingat lupe laa kan.
yang aku ingt, kyle nie ade bapak and mak ! auww.
bpak dye name adam kod ? and mak dye name sarah.
weshh~ kalau salah tlong aku betulkan. haha :P

SMALLVILLE and HEROES :
yaww, cerita nie time buhsan-buhsan boleyhh la continue tgk balik kan ?
kdg2 best. dlm heroes yg aku ingat peter.
dye hensome. thats why aku ingat. ngehh~ then, sylar. haruslah kann ingat.
sbb tuh laa penyedut power2 hero yg lain. :P jahat kodd.


smallville tuh, ermm. tak minat pun. lagi-lagi lana lang tuh. kejap suke clark ken la, kejap suke lex luthor la. wesh! nyampahh nyah~ :P



P/S :
next time nak cite pasal Ultramen. :) HAHA. okayy, inchikk Arissa. sila bersabar okayy. kuatkan semangat dan kalau boley, bncang balik dengan dye elok-elok. okayy :) 
ohhooyy, BI td kene practise berlakon cerita Rumplestiltskin. auww, saye jadi Lisa. (:
Oh Mother ! ngee~ *lupe-lupe. Go back and practise again ! :P

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

4 comments:

aleen aiden said...

ok kartun d atas sgt awesome!suke...hu3

ida ^youmeyoursmine^ said...

ngee~ mmg cumey pun. heh :)

axieyazhar said...

kehkehkeh :)))
akak suke merlin jaq..
dea cute . aww :D

ida ^youmeyoursmine^ said...

auww, kite same. haha :)

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥