20110311

Kalau Dia Boleh, Nape Aku Tak ?

fuhhh. tak tawu lah nak cakap ape. marah ada, sedih ada, risau ada, geram ada, happy jeaa tak dakk. ape nie ? kalau dye keluar jumpa kawan-kawan, dengan geng-2 dye, aku tak marah punn. tak kesah pun. aku nak gi sekolah, dye mengada-ngada cakap tak nak bagi lah. risau lah. alaaa, tahu lah aku jage diri. kakak aku ade kat sekolah, dak wawa pun ada. bukan aku dtg skolah nak buat ape punn, nak join game kt sekolah. dapat tak dapat, tuh lain cerita laa. bosan kod cuti nie kalau duduk rumah jeh. tulun laa. ):


byebyebye, nyampahh =='

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥