20110727

Kite-Kite Dah Habis Exam :)

Assalamualaikum, sihat? :) hee, happy lah awak. hehe.
Kuberikan cintaku, Juga sayangku, Percaya padaku, Ku kan menjagamu, Hingga akhir waktu, Menjemputkuu
okay, result tak berapa nak okay lah kan. walaupun tak taw lagi hape dah terjadi kat result aku. tapi, aku sure lah, result memang hancur. science tak hape-hape aku jawab. sejarah? HAHA, Alhamdulillah. dah habis jawab semua lah kan. terima jea lah apa pun keputusan.
ouh yaa, awak, sayang. kumbang bukan seekor. mencintai si dia tidak bererti memiliki si dia. percayalah kawan, kalau dye memang betul-betul dah lupakan kita, tak balas mesej kita semua, dye dah tak nak layan kita dah. mungkin kita boleh carik alasan lain, dye tak ada kredit, tak ada masa, busy and whatever. tapi, jangan lah terlalu mengharap sangat. stress tawu.


kami yang lain-lain pun stress tengok awak macam nie, ini kan awak yang nak tanggung benda nie sorang-sorang. yahh, barang yang lepas jangan dikenang. life must go on! kita tak boleh duduk di tahap yang sama hari-hari. tak kan kita nak berdiam diri jea. kesian sikit kat diri awak tuh. jangan kesian dekat dye.
:) cikgu sejarah saya kata, 'dalam sehari, saya boleh jatuh cinta dua tiga kali, dan boleh putus cinta dua tiga kali sehari.' haaa, semput~ hahaha. yeahh, serious. hari ini saya jatuh cinta dengan awak, esok saya dah tak suka awak. kejap lagi kita couple, 5 minit selepas tuh, kita clash. okay? :) relax lah. jangan risau. semua orang boleh jatuh dengan awak. saya pun kalau boleh, hari-hari nak jatuh cinta dengan awak. semua orang sayang awak :)


okay, ape yang aku happy? heeeeeeeeee *aku tengah senyum selebar yang mungkin.
hari nie kannn, amir dapat pegang phone. wheee ^^ tadi amir call ida, ida call amir. woah! lama kud tak bercakap dlm phone. hee. tapi, tak puas wokk! huhu. sekejap jea. esok dah tak dakkk. dah tak boleh pegang phone dahh. huuuuuuuuu. rinduu *ececeyy, gatal!* hurmm. rasa nak nangis tadi. aku nie kan, pantang dengar suara dye, mesti nak nangis. yeahh, rindulah kata kan. hurmm.
P/S:
hoyeahhh! result amir meningkat wokk! gambate gambate olalala :D HAHA, sokongan dari original people :) tahniah babe! okayy, kita tunggu result lain pulak eyy. urm, yang aku nie dokk sebok happy result orang, aku nya result mcm cekuduk. sejumput jea markah eyy. hurmm.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

4 comments:

Dea said...

wahh..intro kemain,..:P

ida zainal said...

hee, yang mane uwww? malu laa ^^'

"Bile Keyboard Berbunyi" said...

HAHA,tergelak aq bce yg pasal cikgu husin tu..bhahaa

ida zainal said...

haha, Nurul Haziqqaahh :D
lagi-lagi. F titik Najwaa, kau pahammm? :D hehe.

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥