20101216

erm.. AKU tak PAHAM.



Salam awk-2 sume. heee.. entry yg lepas agak emo kan ? haha. abaikan je. saye xde mood time tulis, mmg la. :P heyy, td tengah dok melayan facebook, aku trnampak muke JB. apakah itu JB ? ouh. kejam nye awk. haha. Justin Bieber kan ? tak kenal jugak ? xpe. awk x yah kenal dy. haha


okeyh, ape yang saye nmpak dlm gmbr uwh. erm. argh ! saye sedih. haha. sye kan pemint jb, bila nmpak gmbr uwh, sye rase marah. HAHA. tp, ape saye boleyh buat. pendapat masing-2. sye bace je la comment2 uwh. dorang sume mmg benci giler ar kat jb. HAHA. teruk gile. 






awk marah tak ? wesh. teruk la korang. menci menci. ape yg FAIL ?? HAHA. tuh sye xtaw la awk-2 sume nak maksudkan apa. nape korang ta suke jb ?
HAHA. pelik la. :P


kalau yang bace entry nie pon terbabit dgn pic nie, haha. sorry la. sebab sye ckp saye menci awk kan ? actually, saye nak tulis BENCI ! tapi, tah asal tah. saye tertulis menci. HAHA. jangan marah saye eh ? kalau sume BELIEBERs taw, sye rase.. dorang pon akan marah awk-2 sume yang edit picture nie, kan ? 



korang nampak ? tak nampak, tekan ar gambar uwh. :(

heyy, nampak sgt kan yg buat nie peminat SHINee ? HAHA. aku pon minat shinee uwh. shawol ? erm. tak kod. haha. aku pon minat jb. aku tak heran pon org nak ckp ape kt shinee uwh. xde pulak aku nak edit-2 gmbr shinee uwh then, aku tulis. im sorry shinee but ur fans made me hate u.. bla bla bla. :P korang teruk. pape je. minat sumone uwh sampai snggup benci owg len. sume nie tak de bende lah. adoiyai. 


haha. sempat aku buat gambar nie td. :P

korang tak suke aku ? korang bosan bace entry blog aku ? tak pehh. juz, korang kene keluar dri sini lah. HAHA. sebelum tuh, comment2 ar entry nie. :P
aku suke bace comment2 kowang. aku, aku lah kan ? korang, korang lah kan ? aku terima je pape advice korang. juz, aku tak boleyh jadi org lain. nie aku. aku tak dapat bertukar jd sumone yg lain. sebab aku adalah aku. paham ? ta paham ? haha. buat-2 paham. aku syg korang !

tak syg aku ? tak apehh. aku tetap syg korang. baeq kan aku ? haha. ape ? tak baeq ? kurang asm kaww. nyah ko dri sni :')

pg td aku bangun awl ! yeah ! demi Shinichi Kudo ! haha. aku sanggup bgn. hehe. hri nie nye cite, simple. but best la. auww. romantik gilos. ran <3 shinichi ! HAHA. aku suke aku suke. part ran and conan lemas dlm air uwh pling best ! HAHA. sape yg tak tengok, korang xtaw lah kan ? hehe. hri selasa punye, paling best ar ! ran kan kene amnesia sekejap. haha. so, dye ingt shinichi je ! hehe. cumel laa.. aku menci ! nape laa dorang ta wujud. haha. :)
detective conan yg movie nie, sume psal ran + shinichi ! hehe. i loike. :) 

aku nak gelak boleyh ? aku nak gelak kan kakak aku. Izzati Zafirah !! haha. eiyt, mok ! ko dah dua hri tak tgk conan kan ? pdan muke ko. time ulangan nye, kite berdua x dehh. haha. kecian ko. tuh laa. bangun lambat lagi. yes yes ! 
ida tak akn cerita kan cerite conan hri nie. HAHA. dye kate, dye nak tgk kt internet ? ceyt. macam ade je conan cakap bahasa melayu dlm uwh. haha. klu ade, rezeki ko laa. :P



musti kakak aku jelez ? HAHA. wekk.. pdan muke. tot ! ida dah byk kali tgk conan taww. semalam kol 7.30 nye pon ko tak tgk kan ? haha. :P

k la. deddaa.. aku nak mkan. hehe. puspa ! ko puase ? haha. chayok ! jgn ko mkn kang sudah. hehe. :) salam 

p/s : dgr lgu justin bieber. HAHA <3




saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥