20101219

Happy ?


heyy-heyy. sihat ? intro yg same. HAHA. relaxs laa. korang bagi idea intro baru untuk aku memulakan entry okeyh ? ;) hee~
so, Assalamualaikum and, korang sihat ?
hehe. lg afdhal kan ? :)

aku rase, dah malas nak tulis entry lah. hehe. but, dont worry. hari-2 aku on9 and klu nak tye pape, aku jwb okeyh ? tp, sila hntar kt message lah. hee~
name je online, tp. aku offline. KAHKAHKAH ! :P
malas deyh, nanti aku kene layan sameon-2 yang aku tak kenal. 
hehe. mesti korang nak ckp,
"ek eleyh ! buat ape ko approve dye, tp ko tak lyn ? bengong tol budak nieyh. cacat !"
haha. agak-2 lah weyh. jgn ckp cm uwh. HAHA. 

aku pon tak tahu asal aku approve jehh setiap orang yg hantar requests.
maybe, dulu-2 aku suka sgt dpt ramai kwn. HAHA. tp, sekarang, baru lah aku tahu kenapa kakak aku marah-2 dengan aku sebab approve jehh org yang tak kenal. wekk. hehe :P
so, sekarang nie. ade 96 friend requests. heee~ 
saya nak tunggu sampai 1000 boleyh ? HAHA.
tak dehh lah, aku dah approve sorang-2, yang mane aku dpt rase oke ? hehe.

oke-2. dont worry lah. aku tetap blogcrawling kat belog-2 kau orang yang comel-2 tuh.
hari-2 ! betol. tak tipu. hehe. tp, yang aku rase blog dye membosankan uwh, aku tak stop lame la.
lagi-2 sekarang ini, kak ngah aku ada kat rumah. ehem ! dye suruh aku letak name dye dlm entry nie. hee~ Siti Nurhafizah ! HAHA
bertambah malas lah aku nak tulis blog nie. better aku golek-2 depan tv dengan kakak-2 aku. haha.

erm. aku happy lor. tahu sebab apa ? aku dapat kenal dengan kawan aku punya kawan.
heee~ anda paham ?
Alhamdulillah. faham pon awk semua.
HAHA. yang mana tak faham tuh, saya harap awak faham lah. :P

okeyh, nama dye Syahirah.
dye suruh aku panggil dye, syera. hehe. oke-2. aku panggil dye syera la.
kawan aku tu, Nor Humairah Hasmie, dye kan sekolah agama kat kuantan.
so, aku kawan dengan kawan sekolah dye lah. dah faham dah ?
hehe. bila aku dah kawan dengan budak sekolah agama nie, aku rasa..
hurm. ape ek ? hehe. aku rase seronok lah. setiap kali kitorang reply-2 comment, musti dye ada selit-2 kan psal islam, tentang nikmat-2 yang Allah dah bagi kat manusia. yeah ! aku seronok ko tahu ?

so, Alhamdulillah. aku jumpa lagi kawan baru yang boleh bimbing aku. :)
Alhamdulillah jugak, sebab aku ada kwn-2 macam korang. <3

hee~ korang ! korang dah tengok Rapunzel: A Tangled Tale ?
yaww ! best syg ! sape-2 yang blom tgk, rugi korang. 
siriyes aku cakap, aku nak bg 5 stars boleyh ? tak boleyh ? ape ? HAHA. 
dengki lah tu. :P best lah. lg best dri Alice In Wonderland. HAHA. sye dah berubah hti :P siapa-2 yang cakap tak best uwh, memang poyo lah korang. 
maybe korang akan cakap, 
"eleyh, cite budak-2. ko boleyh lah tengok. aku dah besar, mane tengok sume nie. ish ! wekk. tak besh tak besh ! :PP"
eiyt, gitu pulak eh ? hehe. lantak lah korang nak cakap ape.
ish ! kalau kak long aku yang dah tua bangka uwh, 23 tahun. boleyh gelak-guling dlm cinema 
uwh, korang yang baru 50 tahun cakap tak best ?
wesh ! dahsyat !
HAHA. tolong abaikan ayat budus aku kat atas tuh :)

ehem ! bukan kehendak aku nak tunjuk bukti nieyh kat korang sume.
nie sume angkara kak long aku.
ish ish~ segan. HAHA. :P

aku sudah mule jatuh cinta sama flynn rider.
HAHA. dan juga eugune. hee~ saye suke awk. <3
maximus pon okeyh gak. :P 


awak awak awak. hee~ agak lambat kan saye tengok movie nie ?
mesti korang kate aku lmbt. hehe. yew lah. time nak gi jehh, sume ckp busy lah.
malas la. and seribu satu alasan. kesian kan sye ?
gile best ar aku cakap. nak tgk lg boleyh ?
hehe. awak tgk lah boypren saye pegang pan uwh. auww ! cumel
HAHA. dye tuh penyamun pun, saye suke. <3



♥ Flower gleam and glow ♥ Let your power shine ♥ Make the clock reverse ♥ Bring back what was mine ♥ Heal what has been hurt ♥ Change the fate design ♥ Save what has been lost ♥ Bring back what was mine ♥ What once was mine ♥

hee~ nyanyi-2.. nanti rambut korang jd shine-2 cam rambut rapunzel uwh.
aku dah try, jadi weyh ! HAHA :)

hee~ tengok lah header aku tuh ? dah tengok dah ?
tak nampak ? aiseyh. nie sume lah yang buat aku nak tunjuk kat korang lg nie. hehe


haha. balik jehh dri tgk movie nie, aku buat header. HAHA
woah ! siriyes. nak tgk lg. :)

ada sape-2 nak ajak aku gi tgk wayang lagi ? hee~ sye syg awk ketat-2 lah. 


cak cak cak ! sye suke awk berempat + lima. = kuali awk tuh. hee.
mak awk yg jahat pun saye suke, HAHA


hee~ tengok lah pandangan membara dye tuh :)







saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

1 comment:

The 7th said...

hello there, we are from the 7th.

personally invite you to join our contest.Have a look and we need another 30 contestant then we going to increase the prize! so you got the chances to win!

Happy muffin, and do join us! :)

With love,
www.t7th.blogspot.com
-The 7th-

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥