20110817

DAY17# Behave Yourself :P

Wkaka, ayat skema der. Okay, Assalamualaikum :) behave yourself? siapa siapa? haha, sape-sape jeh lah. bulan puasa neh. aku malas nak mention-mention nama orang tuh. sihat nyah? hurmm, okay, jangan terasa babe, gurau-gurau neh :)


seriously, hari neh tak ada mood. heh, fikir aku sorang jeh kan? tadi time study pun aku tak focus. kesian nina. penat dye bagi nota panjang-panjang, siap print kan soalan hape bagai, aku buat main-main pulak. takpeh-takpeh, lepas neh aku buat balik :)
kau tahu? tadi bukak jeh blog aku, tengok dekat shoutbox. whaha, ada mamat neh sound aku babe. dah dua kali aku kena. tak heran mana pun, blog aku memang macam sampah pun. tapi aku buang sampah tu depan rumah kau ke? aku sumbat sampah tuh dalam mulut kau ke sampai terbatal puasa kau? ada ada? haha. tak do kan. so, apa-apa jeh lah. malas den nak masuk campur. mereng.


*yahh, nak maki aku lagi, maki ler. aku cakap kau mereng kan? maaf-maaf ;P
lepas dah puas tengok ayat dye tuh, aku pun bukak ah link dye tu :) wkaka, dye neh memang seorang yang kurang perhatian kod. okay, maaf lagi sekali. WTH lah, aku malas nak cerita pasal kau! grrrr -.- boleh gila. haha. aku paham sangat orang macam dye neh. dah ramai yang kena maki dengan dye. malas nak cerita en? redha yo lah. mekasehh :)


P/S:
ABC mood. grrr -.- okay, pahal aku cerita pasal mamat neh dalam entry aku? isk, buruk diari ramadhan aku. haha. selamat berbuka puasa :) ILAPPYOUU lah.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

4 comments:

siti nor atika ruslan said...

sabar2..org ni series kurang ajar..hu2

Saiyidah Zainal said...

heh, yahh, mekasehh. :') biar ah dye. malas dah. hihi.

"Bile Keyboard Berbunyi" said...

ngade dy tu.maen 'gua' 'lu' 'gua' 'lu' plak.dy jeles tu ida..huhu

Saiyidah Zainal said...

wkaka, biar ah dye uw farah. biol kud. mmg semua org dye maki cm tuu :)

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥