20110815

DAY15# It's Monday Night :P

Weyhee, Assalamualaikum kawan-kawan :D Skema tak? ahaha, kesah pulak aku. der, dah 15 hari. tak sangka aku ;P kau tahu, pagi tadi rasa macam nak demam taw. kakak aku dah tak pergi sekolah. lagi lah aku rasa macam tak nak pergi sekolah. hehe. tapi dengan penuh semangat aku nyanyi, nyalakan azam membumbung, padukan tekad nan waja. ahaha. GILOS -.-


sampai jeh dekat sekolah, beratur dengan alisha. haha. kitorang buat sesi Jejak Kasih pulak. wkaka. Alisha cakap dekat aku yang kucing dye beranak, aku pun punyalah beriya-iya cakap kucing aku pun dah beranak. then korang ingat tak entry sebelum neh aku ada cakap 'mak kucing dah beranak weyyy, tak sabar nak tengok cucu den. wkakaka, aku pun tak tahu mana mak dye letak anak dye sekarang :D
ingat ingat? ahaha, rupanya kucing kitorang tuh kucing yang sama. MasyaAllah~ aku curik kucing orang rupanya. haha. penatlah aku dengan alisha bertukar-tukar pandangan dan cerita en pasal ciri-ciri kucing tuh. ahaha. sama wey. memang dah sah kucing kitorang kucing yang sama ;D tah hape-hape jeh. hehe, malu aku :P

FACEBOOK like beruk :P hehe, memang nak kena flying kiss dari aku. erk, okay, melampau, flying kick sudehh. grrr -.-
rasa nak sembelih kau then buat korban kalau kau neh binatang berkaki empat.
isk, sengal jugak aku neh. haha. aku tak boleh nak LOGIN tadi. macam nak nanges. ingatkan amir tukar password aku ke hape. tapi, tak dakk pulak. banyak kali aku try macam orang gila.
hari tuh google tak boleh sign in, hari neh facebook. macam-macam, nanti aku tinggalkan korang berdua baru tahu. nanti korang menangis sambil menyanyi dekat tepi aku 'jangan tinggal daku, ohh kasih, ohh blablabla' HAHA, gila dah -.-

P/S:
Fatin cerita pasal Ainul Mardhiah, atoyy, serious aku tak boleh nak faham lagi cerita tuh. hehe. takpe-takpe, aku berminat wey nak baca. lepas neh aku ulang lagi sekali baca cerita tuh sampai faham :P

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

6 comments:

"Bile Keyboard Berbunyi" said...

Oda dh de cucu ! Wheee ~~ :DDD...bahaha..cat2 je..

Saiyidah Zainal said...

haha, cucu oda and lisha :D hehe.

SabrinaAhmad said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Fatin said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Fatin said...

Haha, cerita dia memang susah sikit nak faham :P

Saiyidah Zainal said...

hehe, takpe, hari-hari kite bace bagi faham :P prosa tradisional.

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥