20110822

DAY 22 :) Untunglah Ada Orang Sayang ♥

Assalamualaikum dan Selamat Hari Kebangsaan. ececeyh ;P semangat patriotik tak sampai sesaat :) alright, hello peeps :D awak okay?


awak-awak, saya rasa awak untung sangat. untung sebab ada orang sayang awak. ada orang nak bagi makan dekat awak. ada orang nak belai awak hari-hari. ada orang nak jaga awak. ada orang nak bagi tempat tinggal dekat awak :) jadi, hargailah.


awak-awak, saya rasa awak tak patut buat saya macam nie. tiba-tiba hati saya terluka bila awak buat macam nie. selama nie, saya senyum jeh bila awak buat saya macam-macam. tapi, semalam hati saya terluka. saya kecil hati. hmm, tapi takpe. semua yang dah berlaku tak boleh diubah lagi. saya faham, awak tak sengaja. saya maafkan jeh :'>
awak-awak, hari nie saya jumpa awak lagi. ouh, awak comel sangat. kadang-kadang saya tengok awak pun, saya cemburu. awak comel. awak buat saya tersenyum jeh walaupun awak tak mengeluarkan suara dan cakap pape. mata awak memainkan perasaan saya. dari mata awak saya tahu, hati awak sangat comel macam awak jugak 


awak-awak, hari nie awak lukakan hati saya lagi. saya tahu, hari saya tidak akan lengkap tanpa hadirnya diri awak. tapi, saya tak boleh tahan lagi. hati saya terluka lagi. hati saya dibenam dengan pisau yang sangat tajam. awak yang salah. awak tak fikir perasaan saya langsung. betapa sedihnya hati saya. kecewa. awak buat jeh apa-apa yang awak suka. awak langsung tak bersuara sebelum buat saya macam nie. saya panggil awak dan awak terus buat saya macam nie. hati saya pecah-berderai. saya tak boleh maafkan awak :'|
awak-awak, awak langsung tak hargai saya yang hadir dalam hidup awak. siapa saya dalam diri awak? hmmmm.

hmmm. meow :3 dah nak dekat raya nie. saya harap awak minta maaf dekat saya. selagi awak tak datang dekat saya, saya tak kan pernah jumpa awak lagi. berani eh awak lukakan tangan saya dengan cakaran harimau awak tuh! sampai hati! hmmm. kuku dah lah hitam, main pasir. tajam pulak tuh. masuk semua kuman dalam tangan saya. huhu. selagi tak mintak maaf, scars ditangan saya nie dan dihati saya nie tak akan hilang! humppp -.-

P/S:
mood sedih. huhu. terluka hati saya. tapi, nak letak mood baik sikit, lagi berapa hari nak raya. wewitt, hihi. okay, entry hari nie berkaitan kucing saya yang tak sedar diri. humppp, kucing yang sawan! grrr -.- 

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

7 comments:

ainaa said...

HAHA. boleh ea jeles dengan kucing? kucing memang cute tapi ainaa sampai sekrng takut dengan kucing T.T

ila said...

ala sedihnya..
tape la ramai lagi org sekeliling yg syg kt awk jugak

Nurul Fatin said...

Haha. oda, kan tu kaum kerabat awak jugak. kasihanilah dia :P

Saiyidah Zainal said...

aina: hee, ainaa takut kucing? wehee ^^ dulu pun kita takut kucingg :p

ila: hehe, saje jea buat cite gempak. geram dengan kuceng. grr :')

atin: haha. memang nak kene belasah jea kucing neh. huhu.

"Bile Keyboard Berbunyi" said...

xpe oda.nnti mlam sblom raye tu,mndikan dy,brsihkan kuku dy,biar dy dpat slam oda mse raye...bhahahaa

Saiyidah Zainal said...

hahhaa, memang. nak ptong kuku dye sekali :) hihi.

Aisyah Single said...

sye happy sgt sbb ada bf mcm awk nie <3 hihihi

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥