20110106

Saya Penat Dengan Kaww ! :P

Assalamualaikum pakwe makwe. 

hee~ kaifahalukum ? sihat ? Alhamdulillah.
seriously, uhibbu Allah. 
dikala kita semua dalam keadaan susah, ingat lah Allah SWT sentiasa ada untuk kita. 
berdoalah mintak diberikan petunjuk dan kemudahan dalam menghadapi masalah.
Allah sentiasa memberikan yang terbaik untuk umatNya.


sebenarnya, hurm. aku sendiri tak tahu kenapa aku boleh memikirkan hal seremeh ni sampai aku hilang focus exam td. Ya Allah. banyak betul dugaan aku. 
kenapa lah kau boleh berubah sampai mcm nie. mane kau yang aku kenal dulu ? kenapa lah. kenapa lah.
sedih aku bila kau buat macam ni. kau buat cam nie semata-mata nak tengok aku boleh tahan tak dengan ayat-ayat kau. aku boleh terima tak dengan apa yang kau cakap td. itu jeh?


sekarang aku ngaku, aku sakit hati dengan ayat-2 kau td. aku rasa. hurm. aku nak nangis weyh ! sume sebab kaw. argh ! kau selalu buat aku macam nie. dah banyak kali aku tahan dengan perangai kau yang suka memaksa, terlalu mengharap and segalanya la. aku penat. aku tak taw sama ada kau mereka cerita or memang kenyataan dye buat aku cam ni.
kalau betul dye tipu aku, kalau betul dye buat aku cam tu and semua yang kau cakap tu. okeyh, fine. aku terima seadanya. hidup dye. aku tak boleyh paksa sape-sape. aku tak boleh paksa dye berubah. aku tak boleh buat dye macam tuh. aku tak penting pon untuk dye.
tp, tolong lah. jangan tuduh dye macam-macam. kau cakap dye buat itu, kau cakap dye buat ini. kalau betul lah itu dye, boleh tak kau biarkan je dye ?

aku tunggu dye ngaku sendiri. kalau dye ngaku, okeyh. aku mintak maaf sgt-2 dekat kau.
aku sedar aku lah manusia paling bodoh sekali percayakan dye. puas hati kau ?
kau memang nak tengok aku macam nie kan ? :')

dulu kau cakap lain. sekarang kau cakap lain.
kau sendiri ngaku, kalau kau ngan aku dah berkawan. kau tak nak sakitkan hati aku.
kau nak jaga hati aku. kau nak tengok aku happy selalu.
tp, disebabkan kau, aku jadi macam orang gilos ko tahu ? well, aku memang dah nak gilos dah. ko suke kan ? :)


saya sukekan awak emma ! 



saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

2 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

TAK TAU HUJUNG PANGKAL CERITA.. cuma boleh baca jer. apapun kuatkan semangat banyakkan bersabar

ida zainal said...

huhu. tak tahu macam mana nak ceritakan. terima kaceh awk. :') ♥

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥