20110104

Saya Dah Sekolah Balik :')


Salam and hoyy !
hee~ Assalamualaikum and selamat malam. malam ? yaw. first time tulis entry kol 9 malam. :P
cakk ! awak sihat ? saya rindu awak semua. awak mesti tak percayakan ? saya dah nak nangis dah ni. awak bila lagi ? terharu tak ? huhu. 

Semalam saya dah masuk sekolah balik awak tahu ? tak tahu ? sila ambil tahu taw. :)
saya dah masuk form two. kenapa two ? sebab kalau letak digit nampak macam besar sangat.
dua, two, 2 ? baik saya letak two kan ? he.

empatbelastahun. ngee~ suka sangat kat nombor tuh. :P
saya tipu awak jeh.

malam semalam punya semalam, saya dah ready iron baju sekolah sume.
pagi-pagi tu, bila saya pakai baju sekolah, cakk ! kelomot habis. kelomot ? erk, betul kot perkataan saya. haha. dush !
saya rasa nak bunuh kucing saya je. :P kucing saya tak salah pon, saya nak bunuh dye :)
dua tiga kali saya iron balik baju saya. grr~ first day dah buat hal. rasa dua tiga rasa je. haha. nak belasah semua orang pon ada. 

masuk pintu pagar sekolah, terasa saya dan kakak saya merupakan dua orang adik-beradik yang paling comot sekali. ergh! dengan baju 'kelomot' and tudung kitorang yang tajam menjarum. ish. sangat teruk. =.='
saya berjanji tak akan membeli baju sekolah dekat Bee loon lagi.
muktamad ! aha ! kejam tak ?
jangan marah saya. wekkk :P

oke, saya 2 beta. :) intan and arissa 2 gamma.
saya sedih awak tahu ? saya dah janji dengan diorang nak gelak-guling sama-sama. huhu. 
saya gelak-2 dengan diorang time rehat jeh. :(

amir- 2 delta. ceyt. macam mana leyh turun nie, awak ?
haha. dye bagitahu saya, dye main-main time belajar. okeyh, itu saya dah tahu. :)
tapi, exam kali ni, awak jawab betul-betul boleh ?
HAHA. saya pon jawab main-main. :P awak nampak lain sikit form two ni :)
saya suka sikit je. he. tak lebih tak kurang. grrr. awak baik? okeyh. saya jahat. awak kejam awak tak taw. he. boleh kan saya cakap awak macam tu. awak tak akn bukak blog saya ;)

Rabbani. ehh kaw. macam mana boleh timbul dekat dol ?
terkejut munyet aku nampak kaw. nasib baik azwa ada bgtahu aku, kalau tak. kaw memang kene tempeleng dengan aku. jumpa aku, macam kaw jumpa musuh kaw. menyampah betul. naseb baik td kaw sengih sikit. kalau masam macam cuka, dah lama kaw kene tembak. :P
saya beraani tembak dye seorang je. HAHA. :P

exam? peperiksaan? 
he. hari ni saya dah jawab Bahasa melayu + Agama islam + Kemahiran hidup.
saya rasa nak tercekik tulang ikan masa jawab Agama islam and Kh tadi.  


esok saya ada exam English + Science + Sejarah.  ♥  
saya bagi dua love untuk awak bertiga. pandai-pandai lah awak bertiga kongsi eh?
belah-belah lah sampai fair :)

ngeng. saya rasa macam dah kene sampuk. saya tak nak bukak facebook
and tak nak bukak blog and tak nak segala tak nak menggunakan internet. tapi, akhirnya. ini lah yang terjadi. saya sayang sama awak wayar internet ! 
macam mana aku boleh jumpa kaw.

esok rabu kan ? erm. rabu tahun ni penuh ke-happy-an boleh tak ?
he. saya dah cukup merana dengan hari-hari rabu tahun lepas. saya dah cukup kecewa dengan apa yang saya lalui selama ni. saya dah cukup faham dengan diri saya. ceyt. kalau rasa saya gilos, tinggalkan saya. :')

p/s : tiittt.. saya ngaku, saya rindu awak. saya.benci.awak.saya.tawu.awak.pon.sama. :)

miss u Pictures, Images and Photos

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

2 comments:

TiKa LEh said...

gud luck yer adik..thn dpn pmr..heheh

ida zainal said...

heh :) thnxs akak. thun depan ? woah ! takut takut. grr~

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥