20110126

I L♥VE ... Shhh~

Bhahh! terkejut tak-terkejut tak ?

HAHA. hampeh kaw~ tengok aku tulis tajuk macam tu jeh, cepat-cepat nak tengok blog aku eh? haha. suke kaw. :P

sudah-sudah. jangan merajuk plak taww. aku gurau jeh. tengah bengong memikirkan tajuk entry. HAHA. so, ida! love sape huh ? gatal kaw. ish. pandai eh sekarang.
sepak (kaki boleh) nak ?

haha. I LOVE AGLET 
amik kaw. besar tak love yang aku bagi?
haha. :P

yaw, sayang-sayang semua. AGLET tuh apa ek?


tuh laa aglet. dah kenal dah ? haha. tak kenal lagi? ala~ yang hujung tali kasut tuh.
hee~ dah kenal dah? bagus! syg kaw metat-metat.


pernah terpikirkan tak, betapa pentingnye aglet a.k.a hujung tali kasut kaw tuh?
aishh. fikirkan sekarang. penting taw. kalau dye tak de,
boleh bayangkan rupa kaw pakai kasut bertali?
bayangkan rupa hujung tali kasut kaw tuh.

huwargh~ dah macam mop lantai kembang-kembang dah.
kalau tak pandai ikat tali kasut, dah boleh jadi penyapu dah kaw punya hujung tali kasut tuh. HAHA. betul tak-betul tak? sape tak sokong, boleh buat mcm nie. :P

ahha. kejam der. tak baik. yang tak sokong tuh, boleh buat macam nie. aku ajar step by step. open ur eyes, besar-besar and listen. HAHA. :P listen laa kaw.


ahha. sengal-sengal. malas nak tulis step-step dye. kaw buat jeh ikut gambar tuh tunjuk. anda paham? :D

so, sapa-sape yang dahulunya tak taw apa itu aglet atau aglet itu apa atau itu aglet apa?
aiyoh, ama apaa~ berbelit wayar fius otak aku. haha.
oke-2. now, dah tahu kan? so, hargai aglet boleh? haha. xde moral value lain dah~
hargailah aglet. wachaa~ skema skema. :P

pernah suatu ketika pada tahun 2009, aglet atau hujung tali kasut aku
telah hancur digigit oleh aku. choi # tidak-tidak. hancur tah pasal tah. :P
maybe dulu-2 tak pandai ikat tali kasut. so, bila dah terbukak malas nak ikatkan?
biarkan jeh. then, aku dengan sukahati mak bapak tiri awak pijak jeh tali kasut tuh sampai hancur. the end. HAHA. segan ngek bila ingat balik. mcm budak terencat. kembang-kembang jeh tali kasut. aiyohh~

enjoy phinease and ferb nie awak. :) A-G-L-E-T Dont Forget It ! ^^

p/s : awak ! saya sayang awak sorang jeh taw. sorang jeh, orang lain tak deh. hee~ sayang rabu nie jugak lah. HAHA. tetiba sayang kat awak WEDNESDAY <3
erk, esok tuh, saye tak janji taw. kalau cikgu busy, saye ikot awak. HAHA. tnggu aku Pipah.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥