20110101

Birthday Abah ♥



Assalamualaikum korang ! :)
sihat tak ? hee. happy new year korang. maafkan salah silap ida sepanjang ber-blogging ni. ^^
eheh. bukan hari raye ek. cuma nak mintak maaf selagi berkesempatan. :)

tahun baru a.k.a Happy Birthday Abah ! wow ! abah dah tua but maseh hensem.
hehe. aku puji abah aku eh. yg lain jangan jelez. setiap tahun korang celebrate tahun baru, countdown tahun baru.. and. aku countdown birthday abah ! haha. 


luv you damn much

kek tahun ini, dak zatot yang buat. hehe. akak aku yg keempat itu. :)
sedap 'jugak laa'. haha. no-no-no. just mendengki jeh dalam ni. hehe. sedap lah. kalau ade moist atas dye lagi pergh ! haha. :)

background surat khabar tuh, abaikan. haha. kitorang tak sabar sgt nak ambik gambar.
tengok lah, dalam bekas dye lagi. tak sempat nak keluarkan. haha.
and, korang nampak tak ape yang kitorang tulis using the white chips ? 
Hepi B'day Abh.
haha. tak cukup space lah. :) 

kejap kejap kejap. nie kek time 4 hari sebelum birthday abah lah. heh !
terbuat awal. HAHA. petang semalam buat lg. and malam td makan lagi.
GEMOK lah semua orang ! :P

Abah. ida, kak long, kak ngah, wany and zati sayang abah  sangat-sangat !
semoga abah panjang umur, dimurahkan rezeki and ida doakan abah diberikan kebaikan di dunia dan di akhirat. aminn. :) 

pss.. nak gtaw. Al-Fatihah buat arwah Faizal Yusof, meninggal akibat sakit jantung. sedihsedih. :( 

p/s : siapa dah ready untuk exam dua hri lagi ? heh ! lg satu hari nak bukak sekolah. :')
lalala.





saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

2 comments:

missxidi said...

macam muka ko je yang hijau lalala tuh.haha.

ida zainal said...

aiyoh. sebok jeh. haha. lantak ler.

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥