20110118

Penat Like Gilak !


ehem ! wahhaaa ~ penat gile-gile.
ape laa. rase mcm nak terjun sungai, berendam lama-lama jeh.
haha.

kaw taw ? tak taw kan. pagi-pagi lagi aku dah carik pasal.
cepat-cepat carik kawan aku punya buku BM. lalala~
copy and paste laa. haha. sengal jeh. awal gile datang sekolah ? :P
kan aku dah kata homework bm aku tertinggal bawah meja, so jangan salah kan aku.
salah kan meja aku.

boleh pakai tak ? HAHA :P

then cepat-cepat turun padang sebab ada pj.
pj a.k.a pendidikan jasmani okey kwn-kwn. :)
woah ! aku dah agak daa. musti cikgu suruh buat something yang ada kene mengena dengan
ujian segak tu. aiyoh ama apaa~ pagi-pagi lagi aku dah mcm beruks lompat-2.

nina nino. saya dah mule rindukan awak. nape ta datang sekola ek ? empat hari tak jumpa terasa macam empat minggu. haha. :P

time rehat, aku dah janji dengan emir and cikgu zulita nak tolong jage koperasi.
serious aku cakap, jaga koperasi tu. tetiba aku rasa macam orang tua gilaks.
reason ? sebab kakak-kakak and abang-abang yang form 3 and form 4 tu. erk, yang form 2 pun same. =.='
majoritinya panggil aku.

"akak ! nak fail logo sekolah tuh dua ! yang warne hijau ek, biru tak mao."
"akak ! nak sandwich sardine satu !"
"kak kak ! tolong amik kan buku nie."
"akak nak buku vocab. ehh akak. buku vocab kat depan laa~"


bla bla bla. kelam bin kabut aku. haha. aku baru form two okey ? akak pulak~ wesh.
tuatuatua. no-no-no. maseh 14 tahun. erk. empatbelastahun.
shh.. rahsia antara kita berdua okey ? aku terasa mathematics aku semakin lembap.
wakaka. 

"calculator mane calculator ? aiyoh, pening-pening~"
ahaks ! aku carik calculator dalam koperasi tu. :P
huhu. aku tak sempat makan kaw tahu ? layan kaw orang laa~
aku tanye emir, "emir. kaw lapar tak?" jawapan dye, "tak-tak. aku dah biasa daa~"
erk. =.=' ?

lor. balik tadi ada latihan rumah sukan deyh.
serik tak mao ponteng-ponteng lagi. HAHA. merah tgn aku. :P
penat penat. penat gelak guling dengan Farah, Izati and Intan. haha.

yaw. aku nak bagi contoh ayat taw. ahha. bace leklok.

aku- intan ! rindu gilos kat kaw.
intan- ida ! aku pon rndu kat kaw gilos.
intan- ehh. silap-silap. haha. :P


balik sekolah tadi. borak-borak dengan amir tak perasan bas tye lai kongkrak tu lalu.
haha. nasib baik ade kakak aku. aiyohh. kalau taak, musti kol 5 lebih baru sampai rumah.
tengah jalan-jalan nak masuk kat laluan kampung yang selalu kitorang adeq bradek lalu tuh, dengar azan. aku cakap kat akak aku.

"tot tot. cepat-cepat. dah azan asar. nanti setan melekat kat baju. susah nak tanggal"

haha. mak aku cakap.. kalau dah azan maghrib. aku pandai-pandai tukar azan asar.
haha. tak pe-tak pe. sampai rumah awal sikit.


wahhaa~ cumel laa kaw <3


saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥