20110123

Kemas Bilik Cepat ! :)

Assalamualaikum and selamat tgh hri! kan kan? tengah hari kan? hee. homework aku? jangan lah tanye psal homework. musti lah belom siap. he. tapi kan tapi kan, tinggal sikit jeh. petang nanti aku buat. JANJI. :)



yaww. pagi-pagi lagi mak aku dah cakap. 
"ida ! kemas bilik. nnty kwan kakak kaw nak datang tgk bilik kaw mcm hantu raya. cepat-cepat. tuh meja belaja kaw tuh, bersepah-sepah. almari sume. katil pon same. susun bantal-bantal tu. jumaat minggu depan kwn dye nak dtg."
erk ? ==' ahaha. cepat cepat. hee~ jumaat mnggu depan taw. :)


dahsyat tol. mcm mane lah aku nak kemas bilik aku tu? teruk ngek. ish ish. ehem! kak long aku pon kene kemas bilik dye weyh. HAHA. lagi teruk. habis sume dye angkat. aku habis mandi pon, dye tak siap-siap kemas lagi. nak masuk bilik dye, wesh! dye bersin-bersin. haha. banyak habuk. :P


aku boleh bayangkan macam mana rupa aku time mngemas bilik aku nanty. dengan meja belaja tu, almari buku, laci bawah meja lagi. katil, cadar, buku kakak aku : "erk. kenape musti aku kemas buku dye ?" woah! bersepah. tidak~ musti banyak harta karun yang aku jumpa. HAHA. percaya laa~


down to earth <3 haha. teringt cite coffee prince. :P


Semalam lama gila study, haha. dari pukul 12 sampai 4. ahah. lame tak lame tak ? nasib baik otak aku tak gilos. erm, malam td ingtkan nak wat entry baru. haha. tp, aku bace entry aku yang lama-lama sampai sekarang. :P kelaka kelaka. :) blog fatinhud pon dah habis aku teroka. HAHA. rajin gile ngek. :P


Intan Nazirah bt Abu Bakar. awak kenapa ? huhu. cepat sangat touching sekarang nie, risau saya. janganlah buat saya macam ni. saya sayang awak lah. saya tak pernah pandang kawan-kawan saya mcm tu. :( saya rindu awak sangat-sangat. jangan marah saya lagi taw. 




woott wott : siapa rajin buatkan movie maker untuk saye? HAHA. pemalas deyh. tulun tulun. :) nanty saye belanje awak ais krim pop. ouh best ! dah lame tak beli. haha. stu seposen. :P


saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥