20110215

Ingatkan Dah Lupe Tadi --'

Assalamualaikum and.. wahha.. malam nie sejuk kan ? rase macam tak mao mandi. HAHA. awak tengok dah pukul berapa ? saye tak mandi lagi. hee. mak saye selalu marah saye. tapi, entah. saye degil kan kan kan ? 


okeyh, saye tengah teman mak saye melayan perasaan tengok cerita Dia Atilia. erk, Fasha Sandha tuh.. abaikan jeh la. tak deh mate saye nak pandang dye. HAHA. taksuketaksuke. :P mak saye pon tak minat. cuma tak deh cerita kan, tengok jeh la. haha.


abah saye ? haiyaa. kesian meyh. dah berape hari demam. batuk-batuk and menggigil-gigil. sedih saye tengok. mula-mula demam, mak saye suruh kak long saye bawak abah pergi klinik. tapi, abah saye xmao. DEGIL tawu ! then, kak long saye balik kerja awal sikit. bawak abah saye gi klinik jugak malam tuh. ingatkan saye sorang jeh yang malas gi klinik bila demam. rupenya abah saye pon macam tuh. ahha, tak sangka eden. ada telepati. like father like daughter. agagaga ! :P 


homework ? wesh. nak tanye nie. kerja menampal-tepek seni hari tuh wajib atau harus hantar esok ? ke.. tak payah hantar langsung ? hee. malas der nak gam gam kertas warna tuh. guna staple gun boleh tak ? HAHA. unsur hiperbola. nak guna staple gun. tah hapo jeh anak jenal nie.


awak. ada siapa-siapa nak join CONTEST ADA APA ATAS MEJA AKU ? hee. kak long saye buat contest meyh. dah join, apa yang korang bakal dapat. erm. just pergi jeh kat blog dye and bace lah. hee. orang first yang join contest tuh pon dapat hadiah taw. saye ? kenapa saye tak join ? ahha, kelaka der kalau saye join. erm. tak pe la. timekaceh. hee. (: so, cepat cepat join contest dye tuh. mudah + senang jeh arahan dye. ^^


Photobucket

sekarang, kalau nampak laptop atau computer jeh musti saye bayangkan Facebook and Blog. haha. mata saye dah mereng. grr ==' makin nak kurangkan bukak facebook, saye rase makin suke pulak dating dengan Facebook. adoih. susah weyh kalau dah ketagih. tapi, sekarang nie kan, saye lagi suke bukak profile Cute and Top Blogger + Sahabat Blogger. ahha. best kod dengar diorang semua berceloteh. macam-macam hal. dan, senang saye nak blogcrawling kat blog korang sumeh. Cute And Top Blogger tuh dah macam profile saye yang kedua. <3


erk, malam tadi amir kate nak bawak gi konsert justin bieber. hee. macam kelaka la pulak. :P menyesal tanye dye. buat harapan saye tinggi menggunung jeh. btw, I Love The Way You Know How Much I Love Justin Bieber . haha. boleh tak cakap macam tuh ? tak-tak-tak. tak boleh. :P psst~ mintak-mintak dye tak taw. grr --'


tengah bukak blog budak nakal tuh. bapekk arr. lambat gile. huhu. penat saye tunggu. ngantuk kod. haha. apo daa. petang tadi intan call time saye tengah tidur. lalala~ pakwe saye nie memang lah. rase nak campak jeh phone tuh bawah katil. haha. dye ingatkan saye. dye suruh saye tengok cerita filipina kat tv3 tuh. ala. saye lupelaa tajuk cerite tuh. hee. saye ckp kat dye. dye cakap kat saye :

SAYE : "ahh.. okeyh-okeyh. nanti aku tengok laa."
INTAN : " ida ! kaw musti tengah tido kan ? suara macam ape jeh.."
SAYE : "haa ? HAHA. ape laa kaw. haruslah tengah tido. hee. kk. bubye. (: "


intan, saye mintak maaf. saye tido jugak. saye bangun jeh tengok jam dah pukul berape tah. haha. terus saye keluar dan tengok phinease and ferb. lagi menarik. Perry The Platypus tuh cumel. lalala. :)


P/S :
dye kate saye degil. dye degil tak sedar diri. haha. :P erm, tak tawu macam mana nak jelaskan tajuk entry saye. HAHA. semalam pon tak tawu nak letak tajuk entry yang sesuai. :P
saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥