20110209

Biar Yang Baru Ganti Lama :P



Assalamualaikum and sorry sangat dengan entry sebelum nie. huhu. saje jeh nak post entry baru nie supaye entry lame jatuh kebawah lagi bawah. HAHA. sengal kan ? okeyh, hari nie. saye okeyh jeh. cuma. erm, buhsan weyh. tak de ape-ape yang menarik. erk, time KOKU lagi laa. macam cekodok basi tol. kene lukis logo kelab. haha. amik kaw, aku lukis buruk-buruk. asalkan siap, dah warna and hantar. (: hebat ! tak payah susah-susah, macam orang tuh. hee. saje nak carik pasal. :P ahha, tadi sorang budak laki tuh kene teman kawan dye dating. saye pon kene teman jugak. saje jeh nak menyebok. haha. kesian budak tuh. lalala~ erk, yang saye tak suke, dye pijak kasut saye yang bersih lagi suci tuh. haha. poyo-poyo. memang dah lame gilak tak carik pasal dengan dye. susah gila hari nie nak dapat bas. tension jeh. grrr ==' dalam makmal td, pipah ada masalah weyh. dye nak ngorat agu. haha. agu layan jeh perangai dak pipah. atul and lisa jelez-jelez. haha. memang tak leyh blaa ar. (: erm, okeyh. sikit jeh hari nie. tak mao bebel panjang-2. :P weyh, rindu nak gi sekolah agama ! HAHA, mereng sudaa~ ^^



saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

2 comments:

Farra Rossie said...

kalau akak pun. akak pijak kasut awak tuh. HAHA. *saje carik pasal* . anyway. cantek x logo club tuh?? x payah cantik2 HAHA *batu api* :P

ida zainal said...

haha, kurang asam mu. :P mmg tak cnteq ponn. HAHA.
akak mmg batu api nie. :P

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥