20110212

Secret Saturday ! HAHA. :P


Assalamualaikum korang !
saye nak bagitahu. bahawasanya, saye penat !
haha. jelas ke tak ? 
maknanya, aku tak mao sebarang gangguan atau apa-apa soalan yang aku rase tak penting untuk dijawab. wekkk ! kurang ajar tak arahan aku ?
haha. tak ade laa. 

wesh ! aku start panggil diri aku, 'aku' balik boleh ?
sebab.. penat kod nak tekan huruf S A Y A

haha, boleh pakai tak alasan aku ? tak pe laa kan. my blog my rules.
kaw tak suke, boleh tekan (X) kat atas tuh haa. (:
tak heran pon der nak bace ke tak. 

Bieber Pictures, Images and Photos
saye suke tengok lelaki yang sukekan budak-budak. (:

okeyh, tadi pergi skolah tolong hias-hiaskan kelas. erk, tak de fuction kod aku datang.
hoyy, aku tolong taw. tlong buat sampah. hehe
and, aku tolong buat bintang-bintang, buat spring spring. yaw.
aku pon suke bende-bende tuh. comel kan kan ?
sape cakap tak comel, aku tarik pipi dye. haha.
lepastuh, tolong dekat koperasi kejap, tlong lipat-lipat baju, masukkan air dalam refrigerator, tlong dak emir kemas kotak-kotak. pastu minum air kejap. then,
tetiba jeh aku tengok kat air kotak tuh ada darah.
wahha, hantu ! haha. :P
jari aku berdarah laa. tak sedar pulak bila kene. kebal betol ! lepas nampak darah tuh, barulaa terase sakit. ahha. :P

pastu, nak balik dah, tunggu bas punya laa lame. nasib baeq tggu nan sabin.
eden xtawu laa sabin dah dpt bas ke belom. haha. bas patt hup tuh jarang lalu. 
InsyaAllah ! haha. dpt laa mu bas. :P

sampai rumah, tengok pintu berkunci pulak daa.
rumah makchekk, xde orang. lalala~ aku berkelah luar rumah jap.
mak gi skola, abah belom balik kerja.
walaweyh, dah laa xde kredit. nak message-2 pon tak boleh.
pastukan, amir call ! haha. dye mcg aku tak balas. :P
dye suruh aku gi kedai kat taman atas tuh, beli topup, call abah. wesh ! penat~
tak larat aku. tgh cakap-cakap, mak dah balik !
whee~ dah masuk rumah. ^^ ade laa dalam 30 mnit aku terduduk kt luar umah =='

tergolek atas katil jap, pastu makan gula-gula then tulis entry nie haa. :)
huu, penat laa. :')


P/S : 

♥ I Love The Way You Care ♥ I Love The Way You Make Me Smile ♥ I Love The Way You Talk To Me ♥ I Love The Way You Look At Me ♥ I Love The Way You Love Me ♥






saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥