20110205

Baby, Give Me One Last Hug (:


Assalamualaikumwarrahmatullahhiwabarakatuh. :)

dulu kan, aku susah jawab cepat-cepat time orang bagi salam.
aku selalu ckp

Waalaikumsalamwarrahmatullahibawarakatuh. :P

okeyh, awak sihat ?
saya tak sihat. asyik batuk jeh. huhu. tadi tido pon tak lena.
asik-asik batuk. tak focus mimpi saye. :')

pagi-pagi buta, bangun jeh terdengar kak ngah aku kejut kak long aku.
"kak long, bangun ler, kitorang dah mandi, hantar laa"

woah, kak ngah aku nak balik universiti dah. rasa macam nak rewind jeh mase.
huhu, sunyi weyh. ):

honestly with the strength of our love
we can go nowhere but up


esok kak wany aku nak balik pulak. waiyoh.
pening gilak. baru jeh cakap.
"wany, esok kaw ajar ida karangan bm taw."

kakak aku, sengal~ saje jeh jwb cm nie.
"ahh. okeyh-okeyh. esok akak dah balik. :P"

walaweyh, sume hampeh punye cekodok.
minachi itu kaw, labuchi pon kaw.

tengah hari td gi wedding ustazah aziera. wow ! comel gilak nenek aku.
haha. nenek aku dah tewas. dye dah kahwin. hehe :P
likelike.
aku puji dye, dye suruh aku diam pulak. haha.
hampeh tol.

Hlovate Puspa ! dah janji kan ? :)
hehe, tak sabar meyh nak cake secret recipe. ^^

 mereka comel dan funny. ><

 HAHA, ustazah segan bila saye cakap dye comel 
 okeyh, ida ikot tema okeyh ? hee~ saya sayang ustazah (:
hee, dorang memang ! :)

homework dah siap ! (: erk, movie maker tak siap-siap.
haha. penting ke ? malas laa deyh. :P

p/s : awak tak mao belikan saye ubat batuk ke ? awak janji dengan saya, kalau saye ade luka-luka awak nak ubatkan. huhu. tekak saye dah terlebih luka. haha. :')


saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥