20101003

Ya Allah. Berdosanya hambamu ini.

Assalamualaikum korang semua.
actually, aku nak tulis sikit sikit je nie.
tetiba je aku tersedar lepas baca entry2 kat satu blog =) Dr Chenta
ouh.. how tersentuh nya aku bile bukak bukak blog dye je terus terdengar lagu yang besh! huuu. korang dengar sendiri eah, nanti aku nyanyi hujan sampai esok pgi lak. *basah aku tnggu bas nak gi sekola* hehe.

oke oke. korang.. aku nak cakap ckit. klu korang tengah bercinta sekarang nie. harap korang xlakukan zina!
erm. aku xmaksudkan korang melakukan zina yang agak teruk dan sebagainya. just ape yang kita lakukan sebelum nie jugak ade zina nya. maybe xperasan. biar aku flashback korang balik. haha.

aku pon nak nasihat kan kat diri aku balik lar. sebab. erm. biasa la. haha. macam kata Dr Chenta tuh,

yup! betut sangat sangat. erm. *ckp nak tulis sikit sikit je, tp, aku rase dah terlebeyh. hehe*

kk. jenis jenis zina ryte?
  • zina mata dengan melihat
  • zina telinga dengan mendengar
  • zina lisan dengan berkata kata
  • zina hati dengan memikirkannya
  • zina tangan dengan menyentuh
  • zina kaki dengan melangkah
erm. biar aku terang kan. kalau korang malas nak baca entry yang 50% ciplak dari yang asl, korang boleyh baca entry akak Dr Chenta tuh sendiri. yang pasti nya sekarang nieyh, aku da dapat kepastian bahawa doktot doktor nie, seorang doktor berjantina perempuan.

okeyh! 
  1. zina mata ; korang saling berkelip kelip mata + kenyit kenyit mata + bertentangan mata + pandang aweks/boyfie korang lama2 = Berzina!
  2. zina telinga ; erm. korang dengar aweks/boyfie korang berceloteh + membebel + macam2 lagi lar. hehe.
  3. zina lisan ; erm. lisan tuh perbuatan bercakap ryte? so, korang bergayut or talipon aweks/boyfie korang dikala malam atau bile2 je la.
  4. zina hati ; erm. bile nak tido.. korang teringat kat buah hati korang x? mesti ade kan? erm. yang tuh lar zina hati! fuhhh. berdosa nya aku.
  5. zina tangan ; korang pegang-pegang tangan buah hati korang. *buah hati aku mak + abah aku, xberdosa lar kan sebab aku selalu pegang tgn dorang! haha*
  6. zina kaki ; korang dengan hati yang happy + berdebar debar nak pergi jumpa boyfie/aweks korang kat mana2. = berzina taw!
zina itu keji!
oke2.. da terlebey! hahhaa.
bye2 korang.
*jangan lupa klik2 kat Dr Chenta. hehe.*



saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

2 comments:

Abu Luqman said...

singgah hari yang ceria..orang la nie...belum kahwin..macam macam mereka lakukan..

ida zainal said...

erm. betol2. hrap xde yg tergolong dlm golongan d ats. huu.
Insyaallah!

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥