20101013

aku gurau lah

Assalamualaikum korang sume~

huuu. apa perasaan korang kalau ada kawan yang dah lame korang kenal, tetiba merajuk dengan korang ?
ouh! aku rase nak nangis.
*haha. emo*

salah aku ke?
aiyoh. kk. korang mesti rase *malas nya aku nak bace entry budak ni!*
tak payah baca la.
aku nak mencarut mengarut lor.

oke. mula-mula, aku balik sekola.
then, aku bagi salam. kakak aku panggil "gendot da balik?"
*kurang ajar kaw! haha.*
lepas itu, aku masuk bilik, macam biasa lar. perkara pertama yang aku akan buad.
tengok phone aku ada mesej or misz call dari peminat ke??
*gilak perasan!*

baru lar aku tawu yang phone aku da KO.
oish.. parah nie.
aku on la balik phone aku, ade 10 miszcall.
3 mesej.
*ceyh. byk gile kredit kaw*
nama : tuuuuttt 
haha.. xpenting pown nak tawu name dye. kecian gila. aku pulak tengah menjimat kan kredit aku.
*beli topup belambak lambak, simpan. time betol betol nak pakai, baru aku gores + menang.*

mesej pertama : mcm biasa, bg salam, tgh wat ape. sihat tak. 
*yang paling aku suke, "nak ckp ngan ida something nie" hohoho. cerita ceritu baru*
mesej kedua : " ida?? dah balik sekolah lom? da tak sabar nie. "
mesej ketiga : " balik nanti call tuuuutt k. tuuuutt nak cakap ngan ida niee... huuu. "

yaww. aku punya lah tak sabar sabar nak taw. n teros aku gores + menang kad topup aku tuh spaya aku dapat call syg syg kawan aku tuh.
dok tekan tekan nombor dye, aku pon memulakan bicara.
haha. tengah cakap cakap sampai aku tak pasti aku cakap apa kat dye. "bla bla bla bla.. hahahhaa. kan? hahaha. ida gurau lah. " siriyes aku tak ingat apa yang aku cakap. terus dye diam.
uit. "asal diam?"

pastu dye cakap kat aku. "sampai hati ida. tak pe la. ida tak nak tolong tuuuutt tak pe. tak yah bagi harapan kat tutttt sampai tuuutt tak sabar nak share story nie kt ida. hurm. k. "
tiiit tiiitt tiiitt tiiittt. 
woah. dye letak tepon lerr... aku cakap ape weyh?
penat aku call dye balik lepas tuh. banyak kali.
huuu. apa aku cakap kt kaw??
yang pastinya, dye cakap kt aku " dah lame tak dengar ida wat lawak lah. nak dengar ida gelak. huuu"
so, aku buad la lawak + aku gelak. pastu aku cakap 'aku gurau lah'
eah?? salah aku ke?

tolong lah weyh. aku tak tawu salah aku. dah lah letak phone tetiba.
*kredit aku! aku nie kedekut*
tak ada lah. weyh! aku sayang kaw lah. aku tak akan biar kaw senyap jew.. baeq kaw cite apa masalah kaw sampai aku pon disabit bersalah. 
Ya Allah. bengong betul aku!
napew aku tak bagi dye peluang cakap sebelum aku wat lawak bengong aku tuh ?
haishh..
sorry. kamoo. ida gurau je td. 

k lah, bye bye

p/s : perut aku sakit makan cili ! 




saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

1 comment:

E.d.Y said...

banyaknye tuutttt..dah macam kentut la..huhu

jangan lupa join contest MORTAR BOARD..

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥