20101012

tag yang panjang~

woah!
banyak gile soalan yang perlu dijwab nie. hehe.
aiyoohh..

kk. perlahan perlahan aku jawab eah?
sabar itu separuh daripada iman.



1. apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
1. mak n abah aku! huu. tak ada dorang, aku xleyh hidup~!
2. semua yang ada dekat aku sekarang nie.
3. phone? *wlupown fon aku skunk nie da kekeringan topup*


2. benda yang terakhir korang beli guna duit sendiri?
gula mentos mix sour! ouh. sedap~ :)


3. dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?
mak aiii. 13 + 10 = 23? tunggu umo aku 23, bru aku fikir. ;)
*laen macam ouh soalan nie*


4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
tuuuutt 


5. berapa lame korang akan mencintai kekasih korang?
cis! jawapan akan dipikirkan kemudian.

 

6. novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?
Aku Mahu Superbibik! haha.


7. dimana korang selalu jumpa dengan kekasih korang?
! .... syg banyak sama soalan nie .... !


8. apa name penuh korang?
Nur Saiyidah binti Zainal
*abah + mak aku bagi taww*



 9. antara mak dan ayah mana yang korang lebih mesra?
aku jawab dua dua boleyh?


10. namakan yang betul2 korang jumpe dalam hidup korang?
ouh! baru lar aku paham kenapa pemberi tag ni cakap kt post dye, dye tak paham soalan nie.
now. aku pown paham. haha. act, aku tak paham. ouh. siriyes siriyes. aku tak paham. tak paham n tak paham.
*boleyh diam tak? tak paham buad cara tak paham okies?*


11. adakah korang basuh baju korang sendiri
yaww. basuh baju sendiri law.
amik baju dalam bakul, masukkan dalam machine, letak sabun + softlan, tekan tekan button.
tnggu dalam 20 minit. aku tekan tekan button lgi, keluarkan, boleyh sidai.
*aku basuh kan?*


12. dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
aku nak bawak mak + abah aku sekali boleh?
gi mekah, buad haji. jalan2. gi angkasa : mane taw leyh jumpa org bulan?
haha. gila?


13. pilih satu, peluk atau cium?
nak dua dua? hug + 
haha. *tamak*



14. beritahu 3 bende tentang orang yang tag korang?
1. dye punya header ada gambar budak budak yang comel
2. blog dye comel ouh
3. mesti la org nya baik baik~ bagi saya tag nie. hehe.


15. 5 bende yang korang sayang sangat dalam hidup korang.
1. family aku! *dikira jugak kan?*
2. buku buku cerita aku
3. blog aku. haha
4. phone aku?
5. yang tersayang la! 

16. 5 lagu yang korang suka dengar
1. justin bieber - Love ME
2. maher zain - open ur eyes
3. taylor swift - jump then fall
4. secondhand serenade - fall 4 u
5. maher zain - InsyaAllah

17. bila tarikh lahir korang dan dekat mana korang sambut tahun lepas?

14 Julai 1997
muda lagi. hehe.
thun lepas? huuu. buad aku rindu semua tuh. kawan kawan aku buad surprise
*aku da taw awal2 surprise tuh sebab tetiap tahun dorang wat ntok aku. haha. jahat tak aku?*
kat rumah ain. huu. syg banyak sama kamoo semua. huu. rindu lar!! arghhh~ :(


18. 5 orang blogger yang kamu nak tag
aku akan mekak mekak kat shoutbox kamoo kamoo kamoo kamoo kamoo tuh~ :)


19.cerita sikit blogger ptame yang korang tag
okeyh. aku fikir jap siapa orang first aku nak tag
ouh! 4 tingkat? hehe.
dye punye entry baru baru nie bout kemalangan di lebuh raya simpang ampat.
huuu. takziah kepada keluarga mangsa. :'(

oke2. thnxs kepada pari pari kecil sebab dah tag saya.
syg banyak sama kamoo!
 



saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

3 comments:

Khumaera Ismail said...

byknye soklan tag =)

E.d.Y said...

kalau belum convo boleh hantar ucapan tahniah untuk akak...boleh letak gambar sekali...

Kie-yu said...

thnx deq..
nnt ai jwb okeh :D

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥