20101018

CONTEST MORTAR BOARD : "The Beauty In Ugly"



Assalamualaikum!

weyh. first join contest nie. hehe. tp kan tp kan, incik E.d.Y.. saya still boleyh join contest nie kan?
hehe. dah lama saya tak bukak blog nie, saya hampir lupa ouh. sorry. sorry.
*buad muka simpati, maafkan!  *

okeyh okeyh.
mudah sahaja syarat yang telah pon diberi oleh tuan punya contest nie.
antaranya ialah *terasa macam tengah buad karangan BM kat sekolah. hehe* :



1. Jadi follower blog E.d.Y .
2. Copy banner contest, paste pada entry contest anda dan linkkan terus ke entry contest ini.
3. Buat entry dengan tajuk " CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly "

dan ada dua pilihan, tapi kan tapi kan. saya masuk pilihan kedua.

buad ucapan :: saya buad untuk kak long tersayang! ahaks~

saya buad eah? tengok taw. hehe

:: Kak Long! Happy Graduation Day! dah graduate, Ida doakan Kak Long dapat kerja yang best-best okeyh! Good Luck! Bangga ouh ada Kak Long macam Kak Long. hehe.
Alhamdulillah! tahniah gila gila Ida ucapkan! :) ::

yaww. saya dah buad ucapan yang manis manis nie. hehe. sama kot macam yang saya cakap time dye convo dlu. hohoho. *kalau tak ada, jangan marah eah Kak Long!*

dah tanya tuan contest, dye kata boleyh letak gambar kak long.
ouh popular kaw kak long. hehehe. so, saya letak kan gambar kak long sya kat sini jugak.
*dipaksa* haha. tak ada la. memang niat suci nak letak gambar kamoo!

*eah? nie bukan kak long. haha. kejap kejap.*



tahniah Kak Long! *kene belanja ida coklat taww.*

okeyh okeyh!
tamat sudah. hehe.
doakan saya menang okeyh. nak plus plus topup. hehe.

erm. mahu tag kat kawan kawan saya lah!
haha. *memang separuh daripada syarat syarat penyertaan, kene tag kan kat kawan*



pastikan kamoo join contest nie sebelum terlambat!

bye bye bye. salam. sayang semua!






saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

2 comments:

E.d.Y said...

thanks sbb join contest ni..letak gambar boleh, tp still masuk under category ucapan...tunggu keputusannya nnt..good luck..:)

ida zainal said...

hehe. welcome.
+ thnxs jugak! :)
aminnn..

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥