20101022

tolong lah weyh !


Assalamualaikum korang !

ngeng tol. *maaf guna ngeng*
aku paling paling geram geram gile bila aku or seangkatan dgn nya, penat penat beratur kt mana mana
tetiba ada orang ptong barisan then, dpt pulak barang yg dye nak tu!
argh! bengong deyh.

'ko tahu tak, aku and orang laen beratur dari barisan tuh pnjg, sampai lah dah pendek dan tuh giliran aku, ko pulak masuk untuk pastikan ko dpt minum air MILO!'

haha. beli milo jew pon. hohohoh.
tp, aku geram jugak. sebab. ramai taw yg beratur nak beli air milo. ngeng.
dah tuh, kalau dye sorang jew yang nak, tak ape gak.
masalahnya, dye dah beli kan untuk dye.
pastu dye pastkan milo first kat kwn dye yang kat belakang dye nyelit-nyelit!
past lagi kat kwn dye
past lgi kt kwn dye
lgi n lgi
sampai lengkap 6 orang!

adoiyai.
tak de budu budi bahasa deyh kaw. aku rase mcm nak bg pelempang 20 aku jew kat pipi kaw.
tgn + kaki aku combined bg kt ko.

alololo. geram nye.
sabar law.
ngeng kaw. mentang-mentang form 3? dah abiz pekse? ko buad macam tuh ek?

hahaa. aku dpt beli jugak taw air milo. jgn riso. hahaha.

byk kali buad aku marah lah kakak kakak nie. adesh! :'(

laen kali beratur ye akak2. saya tawu akak dah TUA, saya MUDA.
seharusnya MUDA menghormati orang yg lebeyh TUA!
yup. memang ayt tuh yg saya selalu guna dalam karangan BM.
tp.. tolong lah hormat orang MUDA nie yang dah lama beratur. hohoho. pliz deyh. 




saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

2 comments:

aina afiqah roslan said...

hahaha...ida2~~kan kat umah ada milo..hahaha...buat je la

a n a s t a s y e a said...

Tak apa .. tunjuk teladan yang baik. Jangan jadi mcm orang tu .. tak berdisplin.

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥