20101020

aku nak ...


hye! jumpa lagi pulak. haha.
salam semua.

tetiba jew aku rasa aku rindu kawan-kawan aku. haha.
cuba bayangkan kalau esok aku dah tak ada atau aku dah tak berpeluang untuk bernafas ?
aku dapat bayangkan. haha.

IMAGINASI. 

aku rindu lah kat kawan-kawan aku yang dah lama berpisah and, tak pernah jumpa balik lepas berpisah.
aku nak mintak maaf. nak tanya khabar. nak gelak-gelak. mana tahu, lepas ni, aku, kau, kita semua dah tak jumpa selama-lamanya ?
ouh. hanya Allah je yang tahu betapa aku sedih dan rindu nya kat korang.

wawa, bia, bilah
bani , ulid, fazli a.k.a tnjung manggis
ouh. betapa aku syg banyak kat kau orang sume. :(
naim si cute sekarang dah tak cute.
bani umi! ceyh. aku rindu nak dengar kau bebel2. aku nak buad kau marah.
anak dak din a.k.a afiq + syahmi. geng blur!


boleyh tak aku nak jumpa korang ?
tolong lah bagi aku peluang, satu hari pon jadi lah.
aku nak kan suasana macam kat sekolah rendah.
naik basikal ramai-ramai. berebut carik tempat parking yg paling sesuai supaya tak kene angin ribut taufan yang bakal menjatuh kan semua basikal bila satu basikal dah jatuh. kunci basikal, naik tangga kelas sama-sama. pergi kantin makan bubur pagi-pagi. lepak kat lorong 'misteri' kita sam-sama. balik sama-sama.
aku nak susunan meja + papan info cacat belakang kelas kita, baju kita. kasut kita semua. 'Raja Tingkap' aku. aku nak kan lantai kelas kita yg canteq dari kelas-kelas yang lain!
ouh! aku nak kan semua tuh. aku rindu!

aku nak jumpa :
- Malik
- Arif
- Idraoki 
- Puteri
- Syuhada
- Maiya
- Izzi
- Wani
- Ikram
- Zulhelmi
- Spect Mata a.k.a Firdaus
- Bani ! terutama kau
- Aiman Hanif. si kejam!
- Diana
- Intan fatehah
- Syafiqah Izzati
- kau orang selamanya.


tolong buad permintaan aku menjadi kenyataan kalau boleyh!
semalam, hari ni, esok n selamanya.
aku syg korang.

aku sure sgt-sgt, kalau aku pindah sekolah, aku akan buad n3 'aku rindu 1 Beta'
sebab.. korang dah buad aku jatuh cinta kat korang. kelas. ckg-ckg.

kenapa aku sayang korang?


saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

4 comments:

Pinky Pixie said...

sweetnya.. teringat zaman sekolah dulu.. heee~

... Saya ... said...

tu la, rindunya zaman budak hingusan dulu..
uwaa~

ila said...

na jmpe membe2 dlu jugak!!

ida zainal said...

pinky : yeah. betul2. rindu sgt.
... kamoo ... : kamoo mesti rindu sgt kan? huu. saya pon..

ila : jom jumpa member2 dlu! huuu.. :(

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥