20101006

ROjaKK

Assalamualaikum.
hye korang!
sihat tak? Alhamdulillah.

pertama sekali, aku nak korang cakap kat aku, Justin Bieber still 16 years old yahh?
huuu. aku takot. haha. dah lah cute, dyorang kata 51? ahhhhhhh! sedeyh nye. mmg tipu kan kan?
woah! dye sudah gila sebab pandang aku
lama sangat! haha. perasan.
*angguk la!*
aku xleyh bla time aku balik, kak wany aku kate "ida.. justin bieber dah tua..... huh. betoll..."
xsempat aku nak letak beg, dye dah cakap kt aku. ish! klu sebut psal justin bieber mmg aku xley ketinggalan lar. nak tercabut jantung aku. klu kakak2 aku xde time tuh. dah tentu tentu aku nangis golek2 depan computer tuh. huuu

haha. benci aku! menipu je. syg kamoo!
haha. justin bieber je. yang laen xpayah. hehe.
kak long aku dah siap siap published lagi psal justin nieyh, lepas aku gtaw kt dye. hehe. korang bace sendiri lar.


oke oke.
korang. aku takut nak pekse la. huu. td, kelas ade wat kuiz math. perghh.. poning2 eden nak menjawab eah.
macam nak hentak hentak kepala kat dinding sebelah aku tuh. kasi gegar sikit.

amir zulkipli.
siapa nie? aku rase macam dah tak kenal dye. rase lain sangat. oke. aku ngakoo dye sekarang dah oke dah dari minggu minggu yang sebelum nie. yeh! last last week, dye mmg macam hantu! gile menyampah aku. huu. today? dye okeyh sgt. tp, aku paling benci kalau dye cakap + berlagak dgn kata kata dye walaupon dye tak cakap bende tuh sume kat aku. dah la. yg penting dye oke sgt hri nie. n aku sure, besok dye jadi gile.

Maher Zain dtg Malaysia weyh~
haha. aku nak pergi tgk dye wat konsert ouh. kat MBSA. waahhh. best gile kalau dapat jumpa dye. *berangan sminit*

masa raya ke ... ops!~ siriyes aku lupa sangat sangat raya ke berapa.
kak ngah - Fieza Zainal n dak Izzati and Kak long  buad kitorang sekeluarga Nasi Ayam Madoo.
woah! heaven. sedap. hehe. aku? erm. aku tak tolong sebab. erm.. sebab... *tengah sebok carik alasan*
sebab aku tengah menjahit!

percaya tak? ek eleyh. xcaya. aku pon pandai mejahit, ko ingat aku taw menaip je kew??
hehe. menjahit artikel kemahiran hidup. hehe. asas jahitan taww!

oke2. nak tengok tak rupa nasik ayam madoo kkak2 aku buad tuh. hehe.


wow! pic nie kitowang amik dari pinggan emak! mak org first amik. hehe. :)

sedap sedap! aym dah kurang coz aku cekik banyak2. :)
korang tawu asal aku tetiba post pasal nasik ayam nie??
kak ngah aku dah bising bsing, dye kate "akak dah masak, bile ko nak tulis dalam bl0oggg?? "
haha. kak ngah! ida dah buad da !! :))

and tak lupa jugak kat kak rihanna, kawan kak ngah aku coz.. kitorang dah masak nasik ayam madoo mengikut resepi akak. hehe. e eh. tak lupa kat abah aku. abah dak ajar kitowang perap ayam bg rase sedap! perghh! hehe. thnxs abah! *nak jugak masuk name abah* hehe. =)

sebut pasal nasik ayam. aku dah published gambar nie kt dlm fasebuk ku!
so. kwn2 aku yang dah gatal2 nak jugak tuh tp, malas raya umah aku comment2 lar gambar tuh.


+ + selepas kejadian bengong nieyh, aku da malas nak lyan dorang. haha.

weyh, aku da penat. hehe. bye2. salam. :)


p/s: korang taw asl tajuk dye rojak? sebab aq xtahu nak letak tajuk ape? hehe.


saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

2 comments:

ila said...

de dengar jugak pasal justin bieber nie..
ermm ntah la..
da la mke comeyl.
adoyy

ida zainal said...

haha. betol ke x ek?
rase cm xcaye gak.
huu. comel2. :)

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥