20110526

Sumbat Semua Sampai Sendat :)

Dan bila esok, kita kan bertemu kembali.. 
Assalamualaikum dan selamat hari khamis malam jumaat :) deyy, minggu lepas aku kata nak tulis blog hari khamis petangkan? rupanya aku dah tertulis blog petang semalam. haha. sorry-sorry-sorry-naega-naega-naega meonjeo nege-nege-nege ppajyeo ppajyeo-ppajyeo beoryeo baby  woahh, langsung aku tak faham apa yang aku copy and paste nie. okay, kantoi disitu :)
Masihkah ada ruang di dalam hati kita? 
tadi time peperiksaan seni visual kertas dua kan, kan, kan, saya nampak orang. ouhyea, orang sedang borak-borak. okay, fullstop. saya tak nak cerita pasal nie lagi. susah nak fikir, nak ingat, nak lupa, nak tafsir, nak percaya, nak kata, nak ungkap, nak nak nak entah? :D saya suka nampak mereka berdua. okay, bila nak berhenti?
hawaii ja? Malaysia? ;)
Bila rindu, terkenang wajahmu sayang, terasa sayu. 
nyah, lepas nie rindulah aku dekat budak-budak kelas kan? ahha, poyo habis. cuti dua minggu kod beb. apa aku nak buat selama dua minggu? rasa macam nak mintak homework dari cikgu-cikgu-chikugunya. deyy, tak pasal-pasal budak-budak kelas bagi aku penyepak. cuti memang tak boleh nak pergi mana-manalah nie, tahu sangat. abah+kaklong+kakngah semua kerja. aku duduk rumah tak ada kerja.
Syahdunya jiwaku bila malam, makin kelam, jauh terbang diriku melayang. 
aku memang suka buat benda bodoh, kan? tak payah tanya, aku ngaku sendiri. aku selalu buat perkara yang tak mendatangkan manfaat, faedah. ouhyea, antara bukti-buktinya ialah, aku suka fikir sesuatu sampai buat diri aku risaukan benda tu balik. selain itu, aku suka fikir benda-benda negative dulu sebelum fikir yang positive. di samping itu, aku lebih suka diam-diam dulu sampai orang pun naik angin tengok aku mengada tak bercakap. okay, itu jarang berlaku sebab aku susah nak diam. akhir sekali, aku suka memekak-mekak menyanyi lagu + bercerita cerita yang tah apa-apa sampai kadang-kadang orang rasa nak sumbat mulut aku dengan kasut, sebagai contoh Tasha nak sumbat mulut aku dengan kasut Nina, kenapa Nina? 

P/S:
saya cemburu rabun. kena pakai cermin mata lepas ini. apa makna sumbat semua sampai sendat? mengong -____-

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

2 comments:

Nurul Fatin said...

Oh oda ku lala , awak nampak siapa berborakborak? aiyoyo. jangan touching lah. hehe. berani awak mintak homework , sy sumbat anak kucing dlm mulut awak ;P

ida zainal said...

titi ku lola, hehe. walaa, amir lah kan. hehe. tak pehlah, dye dah terangkan daa :'D
mak aii, awak boleh join ahli pemusnah kucing. haha. :P

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥