20110529

Today I Dont Feel Like Doing Anything.

Bismillahirrahmanirrahim :) Assalamualaikum awak semua. Sihat? Mesti semua tengah happy cuti an? Auww, I jealous nyah dengan awak semua. Saya tak dapat pergi mana-mana pun. Whahaha, memang tak dapat pergi mana-mana pun. Saya nak pergi rumah kawan saya, Humairah, pun rasanya macam tak boleh. Okay-okay, minggu depan hari Ahad saya nak pergi rumah awak yew, sayang. I will. Rindu kod nak jumpa awak. Macam-macam nak cerita. 

Yea, Arissa ajak saya pergi ikut dia dengan kumpulan dia pergi buat Program Khidmat Masyarakat hari Khamis nie. Yayaya, saya dah tanya mak saya, rupa macam nak bagi saya pergi, tapi. Hari Khamis kod, siapa nak hantar saya? Ouh, awak menyodeh, Ida. Heyy, esok saya cuti. Haha, tak perasan dah cuti. HAHA, cerita nak bohong. Mengada gila. HAHA. Dah gila kod, cuti tak dapat pergi mana-mana? Siapa nak hantar aku pergi merayau hari Ahad nie? Kak long? Ouhyeaa, hari Ahad, semua cuti kod. Lalala, masalah mental aku dah datang, awak rasa bahaya tak? Bengong -.-'
Awak, perasan tak saya macam tak betul jeh kali nie? Saya perasan, HAHA. Cakap sorang-sorang macam dekat sini tak ada orang lain nak bercakap. Kan? Whaha, saya tak tahu nak buat apa nie, hari-hari saya buat benda yang sama dekat rumah. Tak ada yang menarik pun. Grrr =.= 


Esok, saya bangun sembahyang Subuh, borak-borak dengan kakak saya, gelak-gelak macam orang gila, bangun, sarapan, sidai baju kalau disuruh, mandi, tunggu mesej-mesej yang dah susah nak dapat semenjak cuti nie, online facebook and blog. Blablabla -,- Pfftt, bosankan rutin harian saya? Aishh, tetiba jeh charger awak rosak yew, sayang? Penat saya hantar mesej. Dah-dah, stop. Bila saya nak stop ber-mental-mental-lan dekat sini?

P/S:
Arissa kata saya dah makan terlalu banyak kerengga, whahaha. Saya memang pelupa sekarang nie. Macam orang tua, umur baru 14 kod.
Chibird, i love you.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

2 comments:

anamizu said...

mkn KERENGGA????
semut je kot..hihi


*info psl al-quran palsu..
jom ke blog cik ana

ida zainal said...

hehe, kawan saya memang. hiperbola sungguh :)

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥