20110504

*Sigh =.=' Macam-macam Jadi :')

HoyyHeyy, Assalamualaikum and selamat hari rabu malam jumaat. erk, okay. baca lagi sekali eah? selamat hari rabu malam khamis :) tak sabar weyhh nak hari jumaat. grrrr =.= letih sangat. macam nak skip hari khamis pun ada. 
okay, whole day duduk dalam dewan sekolah. letih tawu tak? dah tak larat nak gelak-gelak. spoil betul. tiba-tiba aku rasa macam urat saraf wayar peti suara aku untuk gelak dah putus, hilang. hilang segala mood -__-


yaa, duduk dalam dewan sebab apa? rehearsel for drama rumplestiltskin. nampak tak? meyhh aku capital letter kan semua huruf, RUMPLESTILTKIN. okay, petang tu about 2.30 kitorang semua dah ready nak buat drama.
malam tadi, aku dapat message from my director Enchik Haziqah suruh aku cari sound effect and background untuk drama. ouh okay, sangat kebuntuan idea selama nie. so, malam sebelum pementasan baru nak carik. heh. carik-punya-carik then, jumpalah kan? Enchik Haziqah suruh simpan dalam pendrive and bawak pergi sekolah hari nie. okay, arahan dituruti makchek haziqah!
masa try pendrive haziqah and aku dekat laptop Sir Zaini, semua tak boleh nak main. semua tak keluar. senang cerita, pendrive aku and haziqah tak boleh bukak dekat laptop cikgu. masa tu aku dah bengang dah. penat kod semalam carik sound effect tuh sampai tak mandi-mandi. ish. makk sedih nyah :(
pendrive tak boleh bukak. semua sound effect tak boleh main T___T
botol air aku pecah weyhh, hurmm ==' semua tak nak ngaku siapa yang buat. lantak kau. aku bagitahu abah aku. huhu :P
dehidrasi sampai aku tak bercakap sepanjang perjalanan balik rumah, GILA! kakak aku KEJAM! botol air aku pecah weyh, aku TAK ADA AIR! :'(
aku dah kata aku penat, kenapa tak paham-paham? call lah kak long woyy, dia ada kat rumah tuh, suruh lah ambik kita kat sekolah nie hah! nak sangat menderma duit kau dekat pakcik MARA tuh. elok-elok tak payah membazir, nak jugak! aishhhhh =.='
P/S:
jadual ape weyy esok? minggu depan exam, rasa macam tak sedar diri jeh kau nie ida! derr, mood tak baik lah hari nie. sorry tak layan tadi. serious rasa macam nak hempuk kau sampai paham jeh yang aku penat tadi :(

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

4 comments:

Jay said...

wah minggu dpn exam sempat lagi edit blog??jgn malas2 tau ida..hehehe..jadilah macam abg ni raja pemalas..wakakakaka

ida zainal said...

ahaha. raja pemalas? ahaha :P
ngeh ngehh. exam? tak deh mood nak exam. :P

Jay said...

biasalah tu ida..abg dulu pun mals nak exam..sampai abg penah kantoi 2 paper.nasib baik cikgu tu baik hati bg abg amek..hehehe

ida zainal said...

HAHA. KANTOI! :P ape daa. hehe

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥